Somalisk ”flykting” häktad för knivmord i Göteborg

BROTTSLIGHET. Natten mot lördagen knivskars två unga män i problemtyngda Nordstan i Göteborg i samband med ett bråk. En av de knivskurna avled senare på sjukhus. En 21-årig man från Somalia har häktats som misstänkt för mordet. Ytterliggare enman är anhållen.

Mannen kunde identifieras och gripas tack vare övervakningskameror i området. Han häktades senare på sannolika skäl, den högre misstankegraden, misstänkt för mord.

-Pettersson säger att myndigheterna är medskyldiga till mordet. Somaliern borde aldrig ha släppts in i vårt land och när han nu gjorde det borde han ha utvisats för länge sedan. Somaliern är tidigare dömd för ett stort antal brott, däribland narkotikabrott, brott mot knivlagen, butiksstöld, försök till rån, stöld och våldsamt motstånd.

SVT glömmer tyvärr att rapportera om den utländska medverkan i detta brott och många andra brott…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

8 thoughts on “Somalisk ”flykting” häktad för knivmord i Göteborg

  1. Det handlar om svarta från Afrika som har mycket dålig impulskontroll. Detta är bara att förvänta och orsaken till att det ser ut som det gör i Afrika. Och nu mer och mer i Sverige.

  2. Och vem blir överraskad att det var en somalier ?? Inte jag i alla fall !! IOFs. så hade det självklart oxså kunnat varit en Afghan!!

    //Gunnar

  3. Gammal skåpmat låter det som.Varje dag mord, våld och rån…
    Det här verkar vara 6 klöverns taktik att trötta ut oss att vi slutligen slutar reagera.

Kommentera