Våldsamt nigerianskt gäng kan vara på väg till Sverige

BROTTSLIGHET. Den våldsamma och multikriminella brottsorganisationen ”Black Axe” från Nigeria kan vara på väg att etablera sig i Sverige, skriver Göteborgs-Posten, (tyvärr bakom betalvägg). Flera personer som sitter häktade för heroin- och kokainsmuggling i staden bedöms tillhöra grupperingen.

Efter ett första gripande på Vårväderstorget i Biskopsgården i september förra året har utredningen växt och just nu är 17 personer från framför allt Nigeria men också Gambia, Sierra Leone, Nederländerna och Litauen frihetsberövade. De tros ha varit med i en smuggelkedja.

– Det handlar om väldigt stora mängder narkotika och tillslag på olika platser i Europa, säger Anna Svedin, kammaråklagare på riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet.

-Pettersson undrar hur västafrikaner kommer in i Sverige, är det som arbetskraftsinvandrare eller turister? För vad jag vet är det inget krig i Väst-Afrika men det är nog som vanligt flathet och syltryggar i kombination…

109 unga män på Medelhavet. Snart i Sverige som ensamkommande barn? Är det rätt av oss att dränera Afrika på kompetens?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Våldsamt nigerianskt gäng kan vara på väg till Sverige

  1. Vi kan nog inte göra så mycket annat än att välkomna dom, allt annat räknas väl som rasism…

  2. Välkomna till Sverige, världens tryggaste paradis för terrorister och övriga kriminella !

  3. Dom tycker väl att det går för sakta för Löven att utrota Svenskarna så dom måste komma och hjälpa till.

  4. Bidrag, bostad,pension etc väntar dessa herrar.
    Som bonus kommer våld, knark etc.
    Sverige står handfatet. Arma land.

  5. De kriminella slinker inte bara in i Sverige utan de verkar rinna in i strida strömmar utan hinder. Man undrar varför det fortfarande inte finns några register och säkerhetsrutiner för att säkra upp identiteter, historik och bakgrund hos invandrare från MENA-länderna?
    Jag begriper inte varför svenskar röstat fram politiker, som tror att svenska samhället behöver stora mängder outbildade eller kriminella från MENA-länderna? Invandrarpolitiken tvingar samhället att lägga alldeles för stora krafter på allvarliga resursproblem och ökande kriminalitet. Nuvarande invandringspolitik är på väg att urlaka hela samhället på framtidstro, kunskap, klokskap och även bostäder. Stoppa vansinnesfärden på obestämd tid, byt chaufför och börja utveckla ett sundare samhälle.

  6. Det är väl inte så konstigt att dom finns här i Absurdistan. Dom är ju hitbjudna av vår muhammedanska regering.
    Det är ju Stefan Löven som ser till att dessa kriminella har fått en fristad här i Absurdistan och inte kan bli bestraffade för sina grova brott.

  7. Oj, förvånad…nej inte speciellt.
    Beställs det kriminalitet med rån, mord, våldtäkter, AIDS, bränder, bidragsfusk, misshandel, dödliga ”nya” sjukdomar, människohandel, balkonghoppningar, ja….så får vi det !

    Att detta ska vara så svårt att fatta !

    OCH DET ÄR DU SOM BETALAR, dels ekonomiskt samt genom lidande/misär/terror av dig och din familj !

    Sverige behöver akut vård !!!

Kommentera