Tony Heller om isljuget

Tony visar vad som hänt med isen på arktis, verkligheten har vägrat att uppfylla is-smältar-profeternas profetior! Isen vägrar att smälta som klimat clownerna vill att den skall göra!

Denna video rekommenderas speciellt till Wolfgang Hansson på Aftonbladet

Han kopplar nu av från sitt vanliga ”Trump hat” å kör ett is-katastrof kör i stället! Omväxling förnöjer, men du Wolfgang, titta på diagrammet vid 9,50. Där finns förklaringen: Den ”Atlantic Mutidecadlala Oscillationen” , när havsströmmarna kör upp varmare vatten mot arctics, så smälter mer is och när havsströmmarna är kallare så fryser det på igen!

Nu när det är några varma sommardagar (ökenvärme = klimatkatastrof)  i Sverige är det inte bättre med ett ”öken-katastrof-kör”?

Tex:  Grundvattennivån på Gotland, är lägre än vanligt (det är den alltid) å jordlagret är mycket tunt å när gräset vissnar, för att den globala uppvärmningen gör att det inte regnar,  så komme jorden att blåsa bort och hela ön förvandlas till en obeboelig stenöken!

Å värst av allt, krogarna på Gotland kommer att ha svårt att hålla drinkarna kalla under Almedalsveckan!  Ja ja, bara en ide! Å sen drar du till med ett tidsperspektiv för katastrofen så att du hinner gå i pension innan folk upptäcker att ditt katastrofscenario som alla andra katastrofscenarion, stämmer dåligt med verkligheten!

6 thoughts on “Tony Heller om isljuget

  1. Kortfattat. Efter egna undersökningar och analys av olika forskares argument så har jag kommit fram till den ödmjuka hållningen att vi inte vet någonting om framtida klimat, samt att det bästa vi kan göra är att återställa den beredskap som politikerna skrotat samtidigt som de har klimatalarmerat och skickat pengarna till sina kriminella polare i Bryssel, med stöd av majoriteten av folket.(sic)

    Vi vet alltså inte om det blir kallare eller varmare, men enligt de event som finns evidensbaserade så gör vi alltså bäst i att ha beredskap för dessa olika möjliga utrotningsevent. https://en.wikipedia.org/wiki/Extinction_event

  2. Vad skall Greta säga nu när isarna ökar runt polerna mamma kanske har ett bra tips………

  3. 18 grader kl12:30 i Göteborg, fast vi blivit lovade medelhavsvärme. Jag är jättebesviken på alla klimataktivister som skriker om att det ska bli varmare. Det har inte varit en tropisk natt i år.

Kommentera