Tony Heller om isljuget


Tony visar vad som hänt med isen på arktis, verkligheten har vägrat att uppfylla is-smältar-profeternas profetior! Isen vägrar att smälta som klimat clownerna vill att den skall göra!

Denna video rekommenderas speciellt till Wolfgang Hansson på Aftonbladet

Han kopplar nu av från sitt vanliga ”Trump hat” å kör ett is-katastrof kör i stället! Omväxling förnöjer, men du Wolfgang, titta på diagrammet vid 9,50. Där finns förklaringen: Den ”Atlantic Mutidecadlala Oscillationen” , när havsströmmarna kör upp varmare vatten mot arctics, så smälter mer is och när havsströmmarna är kallare så fryser det på igen!

Nu när det är några varma sommardagar (ökenvärme = klimatkatastrof)  i Sverige är det inte bättre med ett ”öken-katastrof-kör”?

Tex:  Grundvattennivån på Gotland, är lägre än vanligt (det är den alltid) å jordlagret är mycket tunt å när gräset vissnar, för att den globala uppvärmningen gör att det inte regnar,  så komme jorden att blåsa bort och hela ön förvandlas till en obeboelig stenöken!

Å värst av allt, krogarna på Gotland kommer att ha svårt att hålla drinkarna kalla under Almedalsveckan!  Ja ja, bara en ide! Å sen drar du till med ett tidsperspektiv för katastrofen så att du hinner gå i pension innan folk upptäcker att ditt katastrofscenario som alla andra katastrofscenarion, stämmer dåligt med verkligheten!


6 responses to “Tony Heller om isljuget

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: