Danmark kör opixlat

BROTTSLIGHET. Østjyllands Polis under måndag en anmälan från 7-Eleven på Immervad i Aarhus C, där personalen upptäckte att två olika kunder har betalat med falska 100-dollarsedlar.

Det första bedrägeriet hände torsdagen den 11 juli, strax före kl. 18:30, då en man kom till butiken och gick runt och lät andra kunder gå före tills han var ensam med expediten. Mannen köpte några cigaretter och betalade med och fick växlat två 100-dollar sedlar, som senare visade sig vara falska.

Mannen beskrivs som: Mellanöstern-utseende, 20-30 år gammal, 180-185 cm lång, mager byggd, mörk i huden och med svart, kort hår och svart helskägg. Han hade på sig en grå skjorta och svarta byxor, han talade danska.

Läs mer på Lokalavisen.dk…

-Pettersson säger att det är så där de brukar se ut, med eller utan skägg…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Danmark kör opixlat

  1. Apropå de två ”finska ” zigenare. Jag kontaktade finsk polis och de har säkert noterat deras bilregisternummer.
    Eftersom bilen inte var efterlyst kunde de inte göra någonting, men är medvetna att de har begått brott här. Så de är under loopen.

  2. Jag tar inte emot stora sedlar av vem som helst. Känner jag inte kunden säger jag att jag tar bara kort, vilket de aldrig har.
    Så många som har försökt blåsa mig ….de tror att alla är korkade .

  3. Jag tycker att de skulle skämmas såpass mycket i regeringen att de skulle pixla sina egna bilder.Man mår illa varje gång man ser deras nunor.

  4. Jag var vid Hovebanegården i söndags morse kl 05. Där fanns åtta-tio poliser som förhörde en svensk kille som hade blivit misshandlad. Blodet på golvet visar att det gick hett till. Jag hörde killen säga ”det var en med mellanöstern/nordafrikanskt utseende”.

  5. Ju fler invandrare vi får hit ju säkrare att du blir våldtagen/rånad/misshandlad och i värsta fall dödad!

    Nej fy altså!!!!

  6. Danska tidningar kör inte bara opixlade bilder, på många nyhetssidor kan man kan dessutom kommentera och de som kommenterar är mer frispråkiga och det under eget namn. Något som av vissa anledningar inte låter sig göras här.

  7. De hatar USA men älskar alla deras produkter, som I-phones och dollar, helst falska.

  8. Polisen här (ledningen) ser det som viktigare att motverka rasism än att lösa brott när de båda krockar!

  9. Man får lätt intrycket att svenska polisen och slaskmedia inte vill att somaliska och arabiska gärningsmän skall gripas, till skillnad mot den danska dito.

  10. Fördelen med att pixla, som vi i Sverige gör (ni vet landet med en intelligent Statsminister och ett intelligent utseende) till exempel genusforskarna Aftonbladet, är att de är ju oftast inte så vackra, dvs. pixlarna ser bättre ut än varelsen bakom.

    Dessutom är det oftast bättre att se på pixlar än att exponeras för bilder på svenska politiker.

    Pixlarna fyller därmed två funtioner: 1. Bilden blir vackrare, 2. minre utrymme i media för bilder med svenska politiker.

    /Genusormet

Kommentera