Tucker Carlson om klimatlurendrejeriet


Eder FjärranÖsternRedaktör ser på de Svenska väderleksrapporterna att det skall bli en vecka med bra sommarväder! Aldeles utmärkt bra med sol och värme innan den ”globala uppvärmaren” dragit sig så långt söderut att landet svalnar av och höstvindarna börjar bita i skinnet!

Soligt och varmt väder i Sverige medför också nu för tiden att klimat clownerna i PK media börjar att försöka sprida panikstämning om de hemskheter som kommer att hända pga värmen! Isbjörnarna är ju som bekant ute ur sammanhanget. Men isen smälter!!! Att isen på Arktis o på Grönland alltid smälter den här tiden på året behöver ju inte en riktig klimat clown låssas om, den smälter ju inte lika mycket å på samma ställen varje år. Så alltid nåt ställe clownen kan visa på, som bevis för att jordens undergång är nära!  12 år lär det vist va! 


8 responses to “Tucker Carlson om klimatlurendrejeriet

 • gamlingen

  Priset för Greta är 20 000 dollar om hon kommer att prata om sin klimatångest som hon vill pracka på alla andra. Så hon skrattar på väg till banken.
  Varför tror ni att politiker vill boka henne? Lätt att vara givmild med skattepengar!
  På Times framsida poserade hon i polyesterklänning gjort av olja med träningsskor på gjort av olja, vilket hyckleri. Vet tösen nåt överhuvudtaget?

  Gilla

 • messkalle

  Peter krabbes blogg har ett lysande inlägg om forna tiders naturkastrofer.
  Då var tidspannet längre. Nu har vi bara åtta år på oss enligt Greta, möjligen till 2050 enligt någon klimatpanet bestående av miljönissar.
  Per Bolund istället för att höja avgifter – sänk priset på alkohol och låt folket ha roligt resten av mänsklighetens historia.

  Gilla

 • Stenbock

  Fjärran Östern:
  Ja i Stenbocks landsända av Abzurdien har inte ännu Sommaren hittat fram.Är därför lite ”förtröden” på dig o. din världsdel.
  Sitter på min blomsterfyllda balkong och tittar ut över Sundet.
  Iklädd skjorta med långa armar,och svettas inte precis.(c:a 18-21+) Detta 22 Juli i nådens år 2019….
  Samtidigt läser jag på min Laptop hur PK-pressen med alla medel söker finna bevis för ”klimatuppvärmningen”. I dag lär de ha hittat en Ö som består av en stenbumling,någonstans uppe vid Polen. Denna Ö påstås ha kommit i dagern,p.g.a. värmen som jag saknar lite söder om !!

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Inte tjärnar en krona. Hur lurad är du, klart hon drar in kulor. Förmodligen till en stiftelse utan insyn

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: