Paolo Roberto är något på spåren…

DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. – Pettersson har synpunkter på Paolos uttalande och vill nog påstå att det inte finns några betydelselösa människor, men dessas behov ska ses mot andras behov av att få yttra sig. 

Lättkränkta borde inte ta sig själva på så stort allvar och absolut inte få tysta andra…

Twitter

Paolo Roberto är f.d. proffsboxare, programledare, författare med mera. Han har även kandiderat till riksdagen för socialdemokraterna, men alla gör sina misstag. 

Roberto har retat upp feministerna genom att skämta ”kvinnors bröst är beviset på att män kan koncentrera sig på två saker samtidigt” vilket fick bland annat Gudrun Schyman att gå i taget.

Resten av etablissemanget retade Paolo upp när han sa att  ”Problemet med Trump, Åkesson, Le Pen och hela det gänget är att de har rätt…”

Om Paolo på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 thoughts on “Paolo Roberto är något på spåren…

  1. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/07/BeitragsbildVoerde.jpeg
    Skrev igår i en kommentar över invandrarvåld. Bl.a över en ”man” som från perrongen,knuffade en dam framför ett inkommande tåg.
    För att rätt skall vara rätt,var det denna gång inte någon av Allans söner som utförde dådet.
    Istället en 28 åring Serb (möjligen tillhörande vandrarfolket) som var den skyldige. Den för honom helt obekanta damen, en 34-årig kvinna lämnar efter sig make o, en 13-årig flicka. Vid förhör har serben angett,att det var av ren mordlust han utförde knuffen.
    För er som tänker åka på semester till länder (eller T-banan i Fjollträsket) med tåg,spårvagnar el. dyl. ha alltid ryggen fri…gärna mot en vägg !!

  2. Det är förmodligen hans bakgrund som gör honom till en ärlig man, han är inte en svensk av modern klass som inte vill eller kan lägga sig i, av ren feghet.

  3. Jag undrar varför militanta feminister hatar karlar.
    Skulle vilja höra från en grupp män som hatar kvinnor. Ett ramaskri i media utan dess like.

  4. Paolo säger som det är, den som vanligt vänstervridna
    intervjuaren hade inte mycket att sätta emot, så ska
    vänstern tas.!

  5. Underbart!
    Undrar om reporten hade varit lika fnittrig och undvikande om det hade varit en äldre vit man från SD som hade sagt exakt samma sak

    • Han är väl som vilken blatte som helst egentligen. Men han har några poänger ibland när han talar. Vilket ger honom en fjäder i hatten.

    • Tror inte jag att dem som råkade ut för hans vrede på Kungsan, som blev misshandlade och rånade när det begav sig.

      Svenska staten är duktiga på att lyfta upp alla kriminella i dagsljus och skapa för dem en lätt tillvaro i ramljuset.

      Jag är glad att Paolo har blivit ordentlig, men samtidigt är jag konfunderad hur en människa utan kockutbildning blir tilldelad det bästa i centrala Stockholm, en restaurang högst upp på Åhlens. Attraktivt för vilken kock som helst.

      Det ter sig märkligt att så många som har blivit dömda blir kungar i Sverige inom olika områden.

      • Svenska sk politikers logik, lyft fram en fd kriminell och koka ihop en askungen story om vederbörande så förstår resten att man ska vara laglydig.
        Ett bra exempel är smällkaramell till komunordföranden i norrköping(behöver jag säga kvinnliga) som gav stadens största buse medborgare lön för att vara laglydig och visa resten att’ titta vad duktig jag är’
        Hur gick det då?
        Jo han åkte dit under projektet för narkotika och hamnade i fängelse.
        Jo han torskade för

  6. Sällan har en vänsterbliven blivit så överkörd som i intervjun i P3. ”Om inte du kan prata med din pojkvän kanske ni inte ska skaffa barn.”

    Det skulle vara när Jordan B. Peterson körde över Cathy Newman.

Kommentera