Dom här får svenskt bistånd


ISLAM: Den Palestinska Imamen Ali Abu Ahmad: Endast ett kalifat baserat på Shariaa-lagen kan skydda oss; Må Allah döda alla otro, rensa Al-Aqsa från judarnas smuts. 

När imamen predikar hat och mord får han bistånd av Sveriges regering, när Pettersson säger att imamen har fel, kallas jag hatbloggare och hotas med åtal för hets mot folkgrupp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Dom här får svenskt bistånd

 • Lennart Karlsson

  Hall Media (Jönköpings Posten mfl) har en avdelning med ”agendasättande redaktörer” som hyllar DFLP, en palestinsk terrororganisation enligt FN, dit vänsterliberaler kan vända sig för hjälp att jaga SD folkvalda. Startades tydligen runt 2012 efter modell från 1945..
  Tydligen en kvarleva eftersom JP hyllade muslimska bataljoner och var ”Tyskvänlig” fram till 1945!
  Min far, en dansk motståndsman, fick sin arbetsplats i Jönköping nedbränd 1954 efter JP artiklar om sitt svek mot Nazisterna. Jag blev hotad om uteslutning från SD mitt i natten av JP/IRM och ett ”ärende” öppnades av förre moderaten, numera MU ordförande i SD.
  Min omedelbara avgång från partiet med hänvisning till deras samarbete med nazistiska tidningar och kommunistiska organisationer skapade viss ”förundran” inom SD ledning.

  Gilla

 • Olof.p

  Vi får fråga Jan Eliassons hund vad han säger om det?

  Gilla

 • gamgubben

  Heliga enfaldiga regeringsmedlemmar gör allt för att förgöra oss!

  Gilla

 • Billy Boy

  Steget efter

  Gilla

 • Ki

  Är du en troll?
  Är det någon som instruerar hur du skall skriva? Översätter du?
  Vad kan du om det?
  Är du bedragen eller en bedragare?

  Gilla

 • JEX

  Hur kan vi vara så dumma att ge pengar till sådana som vill förslava eller mörda oss ? Hur dumma är dessa politiker som sitter i denna regering.?Måste vara väldigt dumma i huvudet .

  Gilla

 • Lisa.

  Ingenting kan väl vara trevligare än att komma till Afrika med en påse andras pengar. De blir bjudna på safari och de bästa middagarna och får sova på de bästa hotellen.

  Gilla

 • Tore

  Han borde ha Svenska flaggan på bröstet, sponsrade idrottsmän brukar ha loggan på kläderna från företaget som sponsrar dom.
  Islamic kalifat sponsred by Swedens taxpayer.

  Gilla

 • ruben

  Ingen kan förklara varför Sverige ger bistånd till vissa suspekta grupperingar. Finns privata särintressen via SIDA och UD inblandade? Varför accepterar riksdagen märkliga bistånd, som inte allmänheten kan acceptera? Jag kan inte förstå hur regeringen verkar vilja straffa ut sig själv? Är läget så illa? Som sagt var finns det mycket att laga när ansvarsfulla politiker förhoppningsvis får verka i riksdagen.

  Gilla

 • fete

  En kackerlackas iq….

  Gilla

 • messkalle

  Obegripligt att Islam är fredens religion. Nåja när alla blivit muslimer kommer fred. Förstår våra politiker det?

  Gilla

  • G54

   Nja, när det blir 100% islamister så börjar dom bara slå ihjäl varandra. Allt enligt deras sk ”heliga skrift”.

   Gillad av 1 person

  • G54

   Inte då. När det blivit 100% islamister så börjar dom bara ha ihjäl varandra. Allt enligt deras sk ”heliga skrift”.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: