Afghan sliter ned svensk kille från moped…

BROTTSLIGHET. Gärningsbeskrivning: Yaser Hashemi, född 1998 och medborgare i Afghanistan har dragit omkull NN på marken samt slagit honom och sparkat honom på kroppen och i huvudet. Det hände den 10 november 2018 på Ringvägen, Varberg. NN kände smärta och fick svullnad på foten.

NN har uppgett att han och NN2 var på restaurangen Max den aktuella kvällen. På restaurangen var även Yaser Hashemi och NN3. Han berättade för NN2 att han kände igen Yaser Hashemi eftersom de går på samma skola.

Vid rondellen stannade bilen framför dem. NN2 tutade på bilen för att få dem att köra. Yaser Hashemi steg då ur bilen och frågade varför de följde efter honom. Han svarade att de inte följde efter honom, de var på väg hem och brukade köra den här vägen. Yaser Hashemi verkade arg och gick till bakluckan på bilen för att hämta något. Han blev rädd för vad Yaser Hashemi skulle ta fram. De vände mopeden för att åka därifrån och då blev han nedsliten från mopeden och landade på ryggen på marken. Yasher Hashemi sprang efter mopeden och drog ner honom under tiden som mopeden körde. Det small till i hjälmen när han ramlade. När han låg på marken kom Yaser Hashemi och sparkade på honom. Han fick två–tre sparkar mot kroppen som inte var hårda. Sparkarna gjorde inte ont. När han ramlade av mopeden gjorde han illa sin fot som blev svullen och han fick blåmärken på den efteråt. Han fick tre-fyra slag på hjälmen när han stod upp också men det gjorde inte heller ont.

Kommentar: Förekommer sedan tidigare i belastningsregistret, men framgår inte i domen för vad.

Straff: Villkorlig dom med samhällstjänst 40 timmar

-Pettersson säger att regeringen plus centerpartiet ställde till med en katastrof när de godkände gymnasielagen och den katastrofen har drabbad svenska ungdomar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Afghan sliter ned svensk kille från moped…

  1. Jaha och den bodde man tydligen granne med i Färjestaden, vilken klippa för skatteintäkter. Och läste något här om blockade konton. 2015 åkte jag dagligen Öresundståg…blev då blockad av Häxan Malena Ernman enkom för att jag skrev på ett av hennes inlägg ”man behöver ju inte vara blåögd heller” Tror inte hon ens släppt iväg sin dotter på dessa tåg då under värsta flyktingvågen. Det jag upplevde som jobb-pendlare då gjorde att jag tog bort mig från alla sociala medier då mina upplevelser blev ifrågasätta av vänstervridna. Då förstod jag hur illa ställt det var med landet…det fortsätter och väldigt många förstår fortfarande inte…bara det här inlägget med min fd importerade granne…

  2. Så sorgligt att framförallt svenska barn och ungdomar idag får sina liv påverkade och ofta förstörda av afghanska killar och män. Rektorn i min dotters skola suckar och säger att han inte kan göra något åt upprepade trakasserier…

  3. Känns lite märkligt, men många afghanska ungdomar är inblandade i diverse olika brott.
    Hur många av dessa ingår i de 9 000 unga män som fått stanna för att studera?

    • De blev 11 000 efter beslutet.
      Tack Annie Lööf och ni dårar som röstar på Centern!

  4. Regeringen, Jonas kommunister, FI, kommer anordna en demonstration på torget mot det rasistiska offret och mot den mkt stränga domen, ” det här bör DO ta en titt för att se om inte det riktiga offret Yaser kan kräva ett rejält skadestånd” hälsar man.

  5. Dra åt helvete med era jävla dom. Ta och spärra in idio.er för gott tills de kan utvisas!
    Hur många fall av offer behöver Sverige för att vakna upp ?
    1998 , gubbjäveln ljuger. Och hur har han råd med bil om han studerar?

  6. Politikerfrälset gulligullar med kriminella Afghaner som kommit utan pass och ID!! Rättsväsendet har fattat signalerna från politikerna och tillåter dem att langa knark, misshandla, våldta, mörda och hota våra svenska ungdomar i våra skolor där de inte borde vara! Den amerikanska artisten Asap Rocky sitter häkta fortfarande trots att han försvarade sig mot 2 Afghanhannar som förföljde dem, de kastade saker och slog mot livvakten! Detta anmäldes av livvakten är nedlagd av åklagaren som menar att afghanen handlade i nödvärn när han kastade sina hörlurar samt utdelade slag!!! Allt finns på film och där kan vi se att åklagaren tolkning är helt felaktig! Jag har skrivit det tidigare, det behövs en utrensning, en stor fallucka inom svensk rättsväsende, bort med henpoliser och denna ”åklagare” ska ha sparken!!!

Kommentera