Två dödsfall med knivvåld på kort tid i Göteborg

BROTTSLIGHET. Den man som skadades i ett knivbråk under natten till lördag i gallerian Nordstan i Göteborg har dött av sina skador uppger polisen. En misstänkt gärningsman har gripits misstänkt för mord på den 19-årige mannen som dog.

Den misstänkte gärningsmannen greps på en spårvagn, även han är knivskadad så troligen har offer och gärningsman varit i slagsmål och använd knivar.

Tidigare i veckan rånmördades en 18-årig man på Hisingen i Göteborg. Tre personer har häktats misstänkta för dådet. Det finns ingen känd koppling mellan händelserna. De tre häktade bär svenska namn.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Två dödsfall med knivvåld på kort tid i Göteborg

  1. Jo är det saneringsdåd finns ju något positivt med de dagliga ”knivsticken”.
    I Tyskland utövar dessa ”akademiker” andra för oss orientaliska seder.
    I NRW stod igår ett berikande par på perrongen och väntade på Tåget. Plötsligt knuffade mannen ner sitt sällskap,en 34-årig kvinna framför infarande loket.Inget utom skriket från den dödade,blev kvar !!
    I annan del av Tyskland (Rostock) ”knivstack” en annan nybyggare sin Baby svårt. Därpå hoppade ”mannen” från balkongen på 5:e våning,in i döden !! I Abzurdien kallas ju sådana för ”förtvivlans-brott”….
    Skulle kunna fortsätta hela förmiddagen med händelser,som skett kring dessa ”stackars flyktingar” enkom i Deutschland,men nöjer mig med dessa.

  2. Om nyhetskanalerna skall fortsätta att rapportera om alla mord i Sverige så får vi snart nyheter hela dagarna.
    Morden ökar ju lavinartat i Sverige p.g.a. Importen av mördare.

    • ”Vittnet var den mördade Tobias kompis eller kanske flickvän, som blev rånad tillsammans med Tobias H av de tre rånarna Tobias L, Victor och Tindra.”

Kommentera