Rimligt säkert signalement på gärningsman vid våldtäkt i Hedemora


BROTTSLIGHET. Natten till söndagen den 14 juli blev en kvinna runt 45 år i Hedemora våldtagen straxt före 03:00 på morgonen. Nu går polisen ut med ett signalement. 

Det har nu utkristalliserat sig ett rimligt säkert signalement på den man som våldtog en kvinna i Hedemora förra helgen.

Det är en man i 25-35-årsåldern. Han sägs vara av ”normal” längd och ha ”normal” kroppsform.

Näsan ska vara ”stor och bred”, och håret väldigt mörkt, och bakåtkammat. Han bar en bred, ca 1,5 cm, halslänk, typ Bismarck utan hängande smycke. Oklart om länken var i guld eller silver.

Han bar vid brottet en mörkt vinröd eller brun t-shirt, och gympaskor i matchande färg och ljusa jeans. Han bar ingen jacka, och pratade med okänd brytning.

Den som tror sig veta vem mannen är ombeds ringa 114 14 och be att få lämna tips, eller klicka vidare till vårt e-postformulär via länken.

Polisen 

-Pettersson menar att alla invandringsförespråkare är medskyldiga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


13 responses to “Rimligt säkert signalement på gärningsman vid våldtäkt i Hedemora

 • Kenth Andersson

  Med andra ord en ursvensk anno 2019 !!!!!!!!!

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Varför inte skriva han kommer ifrån? Svart hår och bred näsa, en nysvensk?

  Gilla

 • Maja

  Är det Lövén med en svart peruk på nattronda?

  Gilla

  • Stenbock

   Nej f-n det var en fullvuxen invandrad figur enl. beskrivningen,och inte någon liten tjock bredflabbad dvärg

   Gilla

   • Maja

    Litet humor får man väl ha? Tänk dig Lövén i gympaskor och vinröd t shirt med en Bismarklänk runt halsen med Jokkmokk Jockes peruk smygandes i buskarna.
    Med sitt ibland obegripliga språkbruk.

    Gilla

 • centurion

  Hade det varit min anhörig som blivit drabbad, så kunde man ha kompletterat signalementet…”Sågs senast dingla från ett träd”.

  Gilla

 • Tore

  Att det ska va så jävla svårt att säga att gärningsmannen är av utländsk härkomst, sen kan dom väl tillägga på typisk Svensk manér
  -Det kunde likväl varit en Svensk.

  Gilla

 • Forma

  Mörkt hår har även en andel svenskar, vi får aldrig peka på invandrare när det gäller dessa fruktansvärda brott. Dessutom om det nu var en brytning så kan en svensk faktiskt slugt nog fejka en.

  Jag tror som vanligt att det rör sig om en svensk.

  Gilla

  • Tore

   Du är ironisk va?
   Annars lider du av cerebral pares.

   Gilla

  • NALLEN

   Okänd brytning, det mesta TALA emot att det skulle vara en svensk men du får gärna knyta ihop säcken och TRO att det är en svensk som våldtog henne.
   Men när man sammanfatta alla våldtäkter dom senaste åren så kan det inte undgå någon att det är utländska män som är överrepresenterade i den statistiken när det gäller våldtäkter och gruppvåldtäkter. Men som sagt så får vi invänta tills man griper gärningsmannen och då får man en klar bild av vem våldtäktsmannen är så hittills kan man bara spekulerar i om mannen är svensk eller utlänning.

   Gilla

  • Maja

   Svenska män är så snygga så de behöver inte våldta!
   Dessutom har de flesta fostrats väl.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: