Rimligt säkert signalement på gärningsman vid våldtäkt i Hedemora

BROTTSLIGHET. Natten till söndagen den 14 juli blev en kvinna runt 45 år i Hedemora våldtagen straxt före 03:00 på morgonen. Nu går polisen ut med ett signalement. 

Det har nu utkristalliserat sig ett rimligt säkert signalement på den man som våldtog en kvinna i Hedemora förra helgen.

Det är en man i 25-35-årsåldern. Han sägs vara av ”normal” längd och ha ”normal” kroppsform.

Näsan ska vara ”stor och bred”, och håret väldigt mörkt, och bakåtkammat. Han bar en bred, ca 1,5 cm, halslänk, typ Bismarck utan hängande smycke. Oklart om länken var i guld eller silver.

Han bar vid brottet en mörkt vinröd eller brun t-shirt, och gympaskor i matchande färg och ljusa jeans. Han bar ingen jacka, och pratade med okänd brytning.

Den som tror sig veta vem mannen är ombeds ringa 114 14 och be att få lämna tips, eller klicka vidare till vårt e-postformulär via länken.

Polisen 

-Pettersson menar att alla invandringsförespråkare är medskyldiga…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Rimligt säkert signalement på gärningsman vid våldtäkt i Hedemora

  1. Varför inte skriva han kommer ifrån? Svart hår och bred näsa, en nysvensk?

    • Nej f-n det var en fullvuxen invandrad figur enl. beskrivningen,och inte någon liten tjock bredflabbad dvärg

      • Litet humor får man väl ha? Tänk dig Lövén i gympaskor och vinröd t shirt med en Bismarklänk runt halsen med Jokkmokk Jockes peruk smygandes i buskarna.
        Med sitt ibland obegripliga språkbruk.

  2. Hade det varit min anhörig som blivit drabbad, så kunde man ha kompletterat signalementet…”Sågs senast dingla från ett träd”.

  3. Att det ska va så jävla svårt att säga att gärningsmannen är av utländsk härkomst, sen kan dom väl tillägga på typisk Svensk manér
    -Det kunde likväl varit en Svensk.

  4. Mörkt hår har även en andel svenskar, vi får aldrig peka på invandrare när det gäller dessa fruktansvärda brott. Dessutom om det nu var en brytning så kan en svensk faktiskt slugt nog fejka en.

    Jag tror som vanligt att det rör sig om en svensk.

    • Okänd brytning, det mesta TALA emot att det skulle vara en svensk men du får gärna knyta ihop säcken och TRO att det är en svensk som våldtog henne.
      Men när man sammanfatta alla våldtäkter dom senaste åren så kan det inte undgå någon att det är utländska män som är överrepresenterade i den statistiken när det gäller våldtäkter och gruppvåldtäkter. Men som sagt så får vi invänta tills man griper gärningsmannen och då får man en klar bild av vem våldtäktsmannen är så hittills kan man bara spekulerar i om mannen är svensk eller utlänning.

    • Svenska män är så snygga så de behöver inte våldta!
      Dessutom har de flesta fostrats väl.

Kommentera