Jocke, göt in Madelene i betongblock – reste till Thailand


BROTTSLIGHET, Jocke Pettersson, 36, och en nu 33-årig kvinna – som då var tillsammans – häktades misstänkta för att ha mördat Madelene, men misstankarna om mord skrevs av. Det gick inte att bevisa hur småbarnsmamman dött.

Jocke Pettersson och den mördade Madelene. Bild från Mitti.se

Däremot gick det att bevisa att både Jocke Pettersson och kvinnan hade hanterat den döda kroppen. Det dömdes båda för, men nu har Pettersson smitit undan sitt straff, skriver Mitt i.

-Pettersson ser att Jocke Pettersson dömdes till ett år och åtta månaders fängelse för brott mot griftefriden, grov olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott och ringa vapenbrott. Jocke var emellertid fri och skulle själv inställa sig på anstalten för att avtjäna sitt straff vilket han inte gjort utan Jocke tog semester och reste till Thailand där han befinner sig nu.

-Pettersson säger att man kan tycka vad man vill om det svenska rättssystemet. Men straffet hade blivit ett annat om jag hade bestämt. Jocke och hans f.d. hustru påstår att de hittade den döda Madelene med en snara runt halsen och fick för sig att gjuta in henne i ett cementblock och för det slipper de bli dömda för mord. Dessutom går Jocke och exfrun fria i väntan på straffet.

Det är ett skämt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Jocke, göt in Madelene i betongblock – reste till Thailand

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: