10 thoughts on “Bert brölar om det bedrövliga tillståndet i Svea rike

  1. Ja Bertan har under åren tjänat en och annan skattekrona på Sveriges helt sjuka vansinniga och totalt okontrollerad massinvandring !
    Nu brölas det.

  2. Även om han ibland säger fel saker så öppnar han åtminstånde käften ibland offentligt.
    Det finns många ( undertecknad involverad ) som gnäller om det mesta men gör ingenting åt det./ Grune.

    • Han har mandat för det med tanke på att han har hjälpt ensamkommande i flera år. Att han sedan har fått betalt för det är en annan sak!Skulle jag säga dylikt skulle jag få betala saftiga böter.

  3. Inte visste jag att Donald Trump hade humor? Det måste
    han ha när han säger ”jag ska ringa Sveriges BEGÅVADE
    statsminister”? Eller så har han upptäckt något som många
    andra förgäves letat efter?

  4. Vete tusan varför fjärt Bert gnäller. Han är en av dem som högst bidragit till eländet.

    • Bert Karlsson är en falsk profet, en som väder kappan efter vinden, inget att lita på.
      När migrationsverket betalade (d.v.s. vi arma skattebetalare) miljoner till honom för att inhysa en massa främlingar, då var det inga problem med invandringen. Men när han sen fick nobben från migrationsverket, då gnäller han.
      Han är en tvättäkta skitstövel!

  5. Kan inte med Bert, han tjänade miljoner på flyktingmottagning, nu gnäller han. Tänk vad han gjort mot Sverige. Hoppas han blir rånad av en afghan….

    • Bert har håvat in stora belopp på både det ena och det andra projektet. Men tack vare stora volymer. Utslaget per person han har inhyst, är det inte alls så stora pengar som vissa andra aktörer har plockat ut. Ett unket exempel är ju Jan Emanuel Johansson, S-politiker i förskingringen, som tjänat astronomiska belopp och gynnat sig själv genom politiskt inflytande. Jämfört med Janne är Bert bara en småhandlare om man räknar per capita. Dessutom försöker Bert påverka migränverket så att de blir mer effektiva och diciplinerade i upphandlingarna. Han är även en god opinionsbildare.

  6. Bert Carlsson går igenom mycket och han gör det riktigt bra! Instämmer i att häktningen av ASAP Rocky saknar grund och att Sverige skämmer ut sig! Att vi har en knivlag men den finns bara på pappret, inga åtgärder och löjliga ”straff”! Instämmer i allt utom i det han säger om plastpåsar, – plasten är en miljöbov och hamnar i haven och i kretsloppet, ett riktigt allvarligt problem. Att det är för dyrt att bygga håller jag med om, ”folk har inte råd!” – helt rätt! Går räntan upp bara 1% får folk problem – rätt, Lars Bern förklarar detta utmärkt på Youtube….Ränta är priset på pengar, vi har haft en lånecirkus utan dess like i Sverige, vi sitter i en Rävsax och risken för en bostasbubbla är uppenbar. SVERIGE MÅSTE BYGGA BILLIGARE!! Att släppa hyressättningen fri som Moderater, Liberaler, C vill är galenskap och visar att de inte begriper någonting….

Kommentera