90-årig kvinna våldtagen av hemtjänstpersonal


BROTTSLIGHET. Kvinnan hade fått hjälp med att duscha av en person från hemtjänsten i Uddevalla. Efteråt ska kvinnan, enligt egen utsago, blivit våldtagen av personen.

– Det är helt ofattbart, säger socialchefen i Uddevalla Roger Granat.
Personen greps av polisen under fredagen och släpptes senare på fri fot, men är fortfarande skäligen misstänkt för brott.

Läs mer på SVT…

-Pettersson säger att bildligt har vi blivit uppknullade mentalt av migrationspolitiken i många år, men nu har det tydligen blivit fysiskt också, mannen är misstänkt men släppt men Rocky sitter inlåst…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “90-årig kvinna våldtagen av hemtjänstpersonal

 • Fjölet

  denna rättskippning i domstolar är lika bedövande som försäkrings kassan ” förtroende läkare”
  -inget går att överklaga-
  mer än en redan dömd för uppenbart mord och nysvensk????

  Gilla

 • Maja

  Tro gör man i kyrkan. Du med din utbildning är farlig om du inte tar dina ”patienter ” på allvar.
  Att du inte gick och försvarade din egen mor ger mig en bild av en totalt empatilöst person.
  Jag ger inte mycket för ditt flum yrke.” Läran om människan i sociala sammanhang” är din huvuduppgift. Vad kan du om människor ?
  Du kan tolka personer som du vill, men det betyder inte att du har rätt. Man kan alltid vrida och vända på situationer efter eget tycke.

  Gilla

 • Brasklappen

  ROGER GRANAT bär hela skammen, de anställer utan att kontrollera i brottsregister vem de ger arbete! Roger Granat är därmed medskyldig till att en 90 årig kvinna våldtagits, det är sannolikt inte första gången invandraren gör sig skyldig till detta brott, han borde sitta häktad och polisen borde söka upp alla äldreboenden invandraren varit på och kontrollera vad invandraren gjort! Asap Rocky är fortsatt häktad, en helt oskyldig artist, samtidigt går mordbrännare, mördare, våldtäktsmän fria utan åtgärder från polis och åklagare! De har exempelvis aldrig hktat en bilbrännare!
  De som tar hand om de svagaste, våra äldre och barn måste kontrolleras noga! ARBETSFÖRMEDLINGEN skickade en våldtäktsman/invandrare, de är också medskyldiga. DE MÅSTE MINST VISA UTDRAG FRÅN KRIMINALREGISTRET TIO ÅR BAKÅT I TIDEN!!! Stefan Lövens kriminella importer ska inte jobba med barn och äldre! De ska skickas tillbaka där de kommer ifrån när vi fått ett ÅTERVANDRINGSVERK!!

  Gilla

 • Bozze

  ”Hen har sagt upp sig, säger Roger Granat..

  Milde himmel!
  Man vet inte ens vilket kön våldtäcktshennen har.

  Att hennen släpps fri borde vara intressant information för
  ASAP Rocky’s advokater och Trump när de förbereder skadeståndskravet mot Sverige för att man häkter in honom i flera veckor, innan brott är bevisat, för att ha knuffat omkull en afgan efter att ha blivit provocerad

  Var finns idag relationen mellan brott och straff i clownlandet Sverige.
  Allt har blivit en idiologisk fars.

  Gillad av 1 person

 • Maya

  Ofattbart säger Socialchefen i Kommunen ! Nej , detta är inte ofattbart.Tyvärr kommer vi att få läsa om fler sådana fall .Undrar hur mörkertalet ser ut redan nu.Ingen är fredad längre varken ung eller gammal.Arma Svea Rike …….

  Gilla

 • Paul L

  Jag avskyr med hela min ande kropp och själ vad denna värld och vad Sverige har förvandlats till. Jag kräks på all satanism, ondska, islam, alla lögner från våra totalduperade demonbesatta makthavare, barnmisshandel och HBTQ-indoktrinering och statsunderstödd inhemsk terror.

  I Jesu namn binder jag dessa demoner, deras makt och befaller dom att lämna mina två unga döttrar i fred samt även mina hedniska och dåraktiga släktingar i fred enligt ditt Ord psaltaren kapitel 14. Stick härifrån era demoner!! Allt detta ber jag i Jesus mäktiga namn. Amen

  Gilla

 • SVENSK

  Det ”svenska” rättsystemet är nu så sjukt att det inte kan kallas för ett sådant.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: