Utvisning

Ukrainska Iryna har fått avslag på sin nådeansökan och ska nu utvisas till sitt hemland.

Detta har upprört många och det med alla rätt. Hon förlorade benet i Sverige p.g.a. svensk naivitet och bristande kompetens. Det är sällan jag är ense med Morgan Johansson, men igår försvarade han regeringens beslut med orden att ”ger vi dispens nu kommer alla som ska utvisas att söka nåd hos regeringen”.

Så är det givetvis och en sådan ordning vore förödande. Däremot begriper jag mig inte på regeringens prioriteringar. Iryna utvisas och det gör också välutbildade människor som fått några kronor för lite i lön eller missat att kryssa i en ruta på en blankett. Samtidigt förmår inte regeringen att utvisa 80 000 individer som fått avslag på sin asylansökan och individer som väljer att begå brott, men inte kan utvisas p.g.a. humanitet.

Försök förstå den som kan. Jag kan det inte.

17 thoughts on “Utvisning

  1. Inte ska dagens trygga och heliga mångkulturella och Islamistiska satelitstat Sverige behålla skötsamma människor !
    Nej i det här totalt förlorade landet ska det bara finnas lata arbetsskygga och kriminella mångkulturella parasiter, det är räddning för framtiden.
    Ett stort tack till den landsförädiska 7 klövern och dess väljarkår !!!!!!!!!!!!

  2. Hade hon varit muslim då hade Stefan sett till att hon fått stanna snacka om sosse humanitet fy fan…………..

    • Precis. Sverige tar med våld hit IS kvinnor och barn , männen skall man inte ens nämna. Och ut skall alla ordentliga personer .Tyvärr är Irina från fel kontinent.
      Vi bör gå ut alla och demonstrera mot utvisningen! Skall vi?

  3. Har skickat den här insändaren i frågan till några tidningar:
    En nyrik som läser Magdalena Ribbings ”Vett och etikett” från pärm till pärm och följer alla regler slaviskt – hen uppfattas som dödstråkig. En person som alltid struntar i alla uppföranderegler – den är bara ett irriterande skoskav. Gentlemannen följer etiketten för det mesta, just för att någon enstaka gång kunna bryta mot den med finess, för att det är angeläget.
    Synnerligen angeläget bör det vara för regeringen att agera som en gentleman genom att ångra sig och bevilja Iryna Zamanova som förlorade ett ben i terrordådet på Drottninggatan uppehållstillstånd av nåd.

    • Kan bara hålla med.

      Naturligtvis ska Iryna Zamanova få stanna av ”ömmande skäl”. När svenska staten har ställt till det för henne och hennes dotter.

      Det är en skam som hon behandlas av ansvariga myndigheter.

  4. Sverige kunde åtminstone som kompensation betala en del av sjukhusräkning i hemlandet. Förutsatt att pengarna går till rätt instans.

  5. Humanitet är ju numera S o V och PK maffians slagord för Sverige!
    nu är dom inte ute och skriker och protesterar, så vad tog deras rasism anklagelser vägen nu, har de tagit semester, eller har dom fullt upp att vara ute och bränna bilar om nätterna????

  6. Hade det handlat om en medborgare från icke skidåkande nation så hade regeringen självfallet låtit denna stanna i landet och bjudit hit hela klanen till Sverige som anhöriginvandrare. Dessutom med garanti om livstid försörjning via bidragsystemet annars hade rödskrikan i C fått ett utbrott och snackat om brist på medmänsklighet och humanism.

  7. För att förstå det måste man tänka uppochner och bakofram, precis som vänsterfeministerna hela tiden gör. Inget logiskt kommer ur en vänsterfeministisk hjärna.

  8. Fel att utvisa Iryna som blivit invalidiserad på grund av Stefan Lövens gäng….!! De kunde stifta en speciallag som tillåter 10,000 kriminella Afghaner att stanna…..!!! ”Gymnasielagen….” Stefan Lövens regering är ett kriminellt pack!!!

    • Det är därför dom passar så bra ihop med andra kriminella organisationer som Muslimska brödraskapet, Hamas mfl,mfl

  9. Sverige behöver uppdatera sig över
    vilka länder det inte går att utvisa till. Eritreaner har inte gått att utvisa och är starkt överrepresenterade i upprepade våldsbrott som våldtäkt. I Finland har irakier inte gått att utvisa och det är samma sak med deras höga brottslighet. Sverige är väl ensamma om att inte utvisa till Syrien och ge alla asylsökande därifrån Put. Lite slumpmässigt sådär från land till land..

  10. Hur många illegala och kriminella finns i Sverige som INTE utvisas!

    Mängder!!
    Men denna skötsamma kvinna som vill stanna kvar och få fortsatt vård för son skada som just orsakats av en kriminell och illegal dåre ska inte få vara kvar!!
    Jag skäms och skräms av detta land!

  11. Är där någon som förstår sig på något beslut som denna
    regering tagit ?

    Men av humanitära skäl som har skett åtskilliga gånger
    hade man kunnat låta tjejen stanna kvar, speciellt som det
    vilar ett ansvar över regeringen för sitt velande med
    Terroristens uteblivna utvisning?

  12. I sund logik finns givetvis ingen acceptabel förklaring.

    Den måste sökas i källan. Och denne är en värdig representant för (S)ekten.

    Där faller bitarna på plats!

    Här ligger roten till den korruption, hjärntvätt och politiska moras som nu effektivt raserar balans, trygghet och stabilitet i vårt land.

Kommentera