Två romer tagna på bar gärning släppta, ord står mot ord…

Från Facebook

Idag, den 15/7, hade vi påhälsning av dessa två tjuvar på Olaus Petrigatan när de försökte stjäla från vår tomt. När de försökte smita körde de på min man men efter tumult är de nu gripna av polisen. Har ni sett dem eller bilen och blivit utsatta för brott senaste veckan skriv gärna här så vi kan komplettera ärendet. Bilen finsk röd Opel Astra reg nr FFF 789.

Två finska zigenare (romer) på turné i Örgryte.

Uppdatering 190717: I morse såg vi att deras bil var borta. Vid lunch ringde polisens utredare och ville ha kompletterande förhör. Utredaren berättar att männen släpptes igår, för att ”Ord står mot ord”. Det finns inga vittnen (som vågat visa sig), trots att det måste hörts lång väg från både tuta och skrik. Männen är dock fortfarande misstänkta för försök till stöld, misshandel och försök till grov misshandel. Vi har fortfarande förhoppning om att det blir rättegång och att de infinner sig till rättegången.

Malin Thunström

-Pettersson säger ”släppta” efter misstanke om försök till stöld, misshandel och grov misshandel. De båda herrarna bor utomlands, jämför gärna med behandlingen av Asap Rocky! Fråga er sedan om lagen tillämpas lika för alla.

Men eftersom polisen/åklagaren släppte dem så antar jag att polisen/åklagaren är medskyldiga för resten av deras brottsturné.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

31 thoughts on “Två romer tagna på bar gärning släppta, ord står mot ord…

  1. Du kan väl editera regnet till FFF-789 i slutet på ”Från Facebook” texten så inte någon oskyldig stackare åker ut för massa problem när folk börjar söka på FFF 789 för Svenskt fordon då det saknas ett tecken som urskiljer Svenska och Finska plåtar i beskrivningen på vilket regnummer bilen har.

  2. Tanten

    21 07 2019 at 18:45
    16.15?
    Då var det ju fortfarande öppet när du ringde vid 15.30??

    Finsk tid. 16.30

  3. Regnumret som angavs i artikeln är svenskt. Det kvittar hur mycket det påpekas att det är en finsk bil. Även om Finlands flagga skulle finnas med i artikeln, Finlands plats på Europakartan, GPS-koordinater eller var på jordklotet som Finland finns ; regnumret i artikeln är ändå svenskt.

    Skillnaden är ett bindestreck.

    FFF 789 är svenskt.
    FFF-789 är finskt.

    Jag tycker det är viktigt att påpeka det, eftersom alla kanske inte tänker på den lilla skillnaden i form av bindestrecket.

  4. Citat Ullenhag; romerna byggde Sverige.
    Synd att han inte blev L ledare= exit Liberalerna. Arma land

  5. Är Romer kriminella ?
    Nej, det är inte möjligt i alla fall inte i Sverige där Romer är väldigt älskade av både politiker och en majoritet av det övriga naiva och konflikträdda svenska folket som de senaste dryga 40 åren vid varje val röstat för mångkultur.

    • 🤒
      När man var liten så sa folk att man skulle man undvika tattare, zigenare och annat löst folk, nu har dessa fått adelsdiplomati och som här, amnesti.

      Hur sjukt får det vara i ett samhälle !?

  6. Det var som LEIF GW PERSSON sade i TV4:s Nyhetsmorgon att det dröjer nog inte så länge innan svenska folket TA LAGEN i egna händer och det med anledning av att myndigheterna kan inte längre skydda sitt eget folk ,och själv sa han att han skulle inte tveka att rikta bössan om det inte fanns någon annan utväg.

  7. ”Fråga er sedan om lagen tillämpas lika för alla.”

    Det är en retorisk fråga som i sig inrymmer svaret, Pettersson. Efter att ha sett åklagarliraren med glittrande öronutsmyckning och Lagerfeldtkavaj , som även GW kommenterat, så behövs inget uttryckligt svar.

    En liten afghan eller arab trakasserar några negrer, varav en riktigt stor. Han klappar till den store negern så hans hörlurar går sönder. En annan neger får tag i afghanaraben och dänger honom i gatan. Åklagarfjollan ser sin chans att bli storpolitisk.

    En vanlig ”Svensson” i denna soppa hade varit stenrökt från början om denne varit involverad.

    Sy in hela bunten, ja ta även med åklagaren, han driver ju hela farsen, som kostar skattepengar så det står härliga till. För så är det, inte en käft av aktörerna gör detta ned sina egna pengar. ”Svensson” som vanligt rökt, utan att ens vara inblandad.

    • Kim Kardashian West

      @KimKardashian
      Thank you @realDonaldTrump , @SecPompeo, Jared Kushner & everyone involved with the efforts to Free ASAP Rocky & his two friends. Your commitment to justice reform is so appreciated 🙏🏼🤞🏼 https://twitter.com/tmz/status/1151881842909417474

      TMZ

      @TMZ
      Kim Kardashian & Kanye West Lobbied Trump in A$AP Rocky’s Case http://tmz.me/vRDLCLU

      Sverige har skämt ut sig en gång för alla. Skall bli spännande hur mycket skatterna höjs på grund av det kraftiga skadeståndet Asap kommer att få av den svenska staten.

  8. Romer är det mest empatilösa folkslag som man har träffat på. Råkade ut för ett fulspel av en romsk kvinna när jag var ung och var i beroendeställning av en annan människa. Hon är ingift i en romsk släkt som har varit lobbyister för romers rättigheter. Några romska småflickor som inte ens var tonåringar kom i min väg en gång när jag hade min nyfödda pojke i barnvagn. De skrek ord till mig som inte är tryckbara och blandade in min baby i deras sjuka fantasi. En granne och god vän till mig berättade om en ingift romsk morbror i hennes familj. Hennes mamma hade dött i en tragisk trafikolycka. En kort tid efteråt kom denne morbror dit för att beklaga sorgen. Hennes pappa var sjuk av sorg. Det utnyttjade denne och lånade pengar av sin svåger som han aldrig betalade igen. Han utnyttjade totalt en utsatt människas sårbarhet.

    • Lika barn leka bäst heter det och det ligger mycket sanning i det! Detta tjuvpack, kloakråttor som sitter och tigger och de som nämns i artikeln borde vara där de kommer ifrån, det kan inte vara Sveriges ansvar att ta hand om dessa!!! MEN 82% TYCKER SOM STEFAN LÖVEN – ALLA ÄR LIKA VÄRDA!!! Konsekvensen blir öppna gränser och öppna hjärtan utan konsekvenstänk. Politikerpacket behöver inte betala, då går det såklar bra så länge de inte känner av detta in på bara skinnet….!!! Att blanda sig med kriminellt slödder gör man inte om man har någon självbevarelsedrift!!! Vi som kan köper oss utrymme för att slippa det värsta slöddret, vi har villor eller bostadsrätter….-när kommer Stefan Löven att stjäla våra hem genom skatter ??? SKRÄMMANDE att folk är så dumma att de lägger pengar i zigenarnas muggar….-de förstår inte konsekvenserna….Man blandar sig inte med kreti och pleti! Med Stefan Löven & Co. och de 82% som röstar för mer av detta så slutar SVERIGE SOM ETT ENDA STORT TATTARLÄGER!!!

  9. De här är INTE FINSKA ZIGENARE. De här är romer från någon annan öststat!
    Vore bra att se hela reg.nr så jag kunde fråga finska polisen vad de har för kriminell bakgrund.

  10. Romer och MENA- folk är här för att trakassera SVENSKAR och förstöra landet, det gäller inte RAP- negern därför särbehandlas han negativt.

  11. Det vara bara skötsamma svenskar, som blev utsatta, då kan rättsväsendet halta betänkligt ibland. Jag vet inte varför det är så. När kriminella utlänningar utvisas ur Sverige är det alltid av humanistiska skäl för civilisationens bästa. Man underhåller så att säga i preventivt syfte. Det har inte slagit igenom överallt inom Sveriges rättsväsende trots att det är högst nödvändigt på lång sikt.

  12. Vad gäller zigenare skulle jag utrycka att lögn står mot ord. Vem fan tror på en zigenare?
    Ex när zigenerskan Pascalidou säger,
    – Trumps valarbetare delar ut knark för att vinna knarkarnas röster.

    • All right .Och Obama som sänkte 400 miljoner dollar för IS vill ha krig i världen, tillika röster.

  13. Dessa är skyddsvärda enligt Stefan Löven, ”man kan inte förbjuda fattigdom”; ”alla är lika värda”, och liknande floskler. ”Öppna ditt hjärta” och ”öppna gränser” gäller i Sverige och 82% tycker det är bra med dessa zigenar-klaner som dräller runt våra köpcentrum och tigger….I det här fallet är det ett allvarligt brott dessa tjuvar/zigenare gjort sig skyldig till MEN Stefan Löven tycker synd om dessa, LAGEN GÄLLER INTE DEM ELLER BILBRÄNNARE OCH KRIMINELLA AFGHANER!!!

    • Tillägg: Försök till stöld och misshandel och ORD STÅR MOT ORD…..! Dessa tjuvars/zigenarpacks ord står alltså mot hederliga svenskars ord – Stefan Löven har gett order att de är lika mycket värda! Tyvärr jag tror mig förstå hur dagens polis jobbar, ingenting har egentligen hänt resonerar det så de beslutar ATT BROTT KAN EJ STYRKAS!!! Däremot går det bra att häkta en oskyldig artist som agerar i självförsvar mot kriminella mördar-AFGHANER som driver runt på stan….-vi lever i ett konstigt land, Swedistan!!!

    • Nej det är inget skämt. Det är vänsterfeministernas psykotiska sätt att se på världen!!

  14. Det är i så fall inte första gången det Svenska s.k. rättsväsendet är skyldiga till grova brott.

Kommentera