Polisen drar skjutvapen för att skydda partiledare

ISLAM. Rasmus Paludan, partiledare för det nya islamkritiska Stram Kurs trakasserades under två timmar av flera religiösa män som spelade hög musik framför stormarknanden ALDI i Tingbjerg, Köpenhamn.

Så småningom blev trakasserierna för mycket, så Rasmus Paludan ville gå en promenad i Tingbjerg. Han gick ca 10 meter innan 3 maskerade män sprang mot honom. Polisen var tvungen att dra skjutvapen och omedelbart evakuera partiledaren.

-Pettersson säger att islam är samma där som här, och att Rasmus Paludan har rätt när han säger ”Det finns inget behov av att begränsa invandring, det finns ett behov av att ett stort antal muslimer lämnar landet varje år”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Polisen drar skjutvapen för att skydda partiledare

  1. En dansk Pettersson som dessutom står på torg för att förmedla sina åsikter. Men en stor skillnad, han är politiker som dessutom pratar utmärkt svenska.

  2. I alla år har dum Sverige snackat om deras rättigheter
    men inte att dom har skyldigheter, så mycket är
    självförvållat,hade man sen sett till att avlägsna sådana
    som inte vill rätta sig efter samma lagar som vi andra hade
    det sett helt annorlunda ut

  3. Det som slår en är hur fort dessa människor, som kommer från medeltida förhållanden, anpassar sig till sina rättigheter. Vad gäller skyldigheter och att passa in i samhället de lever i, går det betydligt trögare.
    Det som är ännu värre är de ”moralpoliser” som vakar över sina landsmän.
    Träffade en ung man i Angered som beskrev hur han försökte att bli svensk. Men då kom moralpoliser och hotade och hånade honom att han aldrig kunde bli någon svenne. Han måste förbli somalier.

    • Skillnaden på Svensk lagstiftning och de lagar som inte finns i deras hemländer ligger mycket nära varandra.

  4. Dansk polis borde hållit i sär dessa grupper, dvs mötesfrihet gäller då ska INTE muslimerna tillåtas komma för nära och störa!!! Stram kurs hade säkert tillstånd för mötet och vi lever i ”demokratier” där alla får komma till tals!!! EN ELOGE TILL DANSK POLIS : DE REAGERADE RESOLUT OCH DROG VAPEN!!! Jag är säker på att de är bättre tränade samt har helt andra befogenheter än den VÄRDELÖSA SVENSKA POLISEN!!! Tänk bara på detta att en bögåklagare kan häkta en helt oskyldig artist som ASAP Rocky!!!

    • Dansk och svensk lagstiftning beträffande nödvärn är lika. Det har hänt att svensk polis dragit pistol för att skydda svensk (svenska) politiker.

  5. Politikerfrälset vurmar för muslimerna, de tom stiftar speciallagar för att de ska få stanna och leva på skattebetalarna och begå brott, ex den s.k. gymnasielagen som tillåter kriminella Afghaner att stanna i Sverige! ASAP Rocky försvarade sig mot en kriminell afghanhanne som drev omkring på stan! DÅ GER STEFAN LÖVENS GÄNG UT och ger order att de ska ha särskilt skydd….!! En bögåklagare verkställer politikerklassens intentioner…..!!! Kriminellt aghanslödder får man inte försvara sig mot i Sverige….-idioten fick ett litet sår som behövdes sys….Oj,oj,oj…vad farligt! Ingenting när de terroriserar vårat folk i ex KIL, mord och våldtäkter och hotelser…..Artikeln om Danmark är bra – dessa kommer gärna i grupp, aldrig en och en….OM de hotar och skriker ”allan är stor” tror de att de kommer att få sin vilja fram….! OM VI vill försvara oss mot islam och dessa grupper MÅSTE VI FATTA ATT VI MÅSTE GÅ SAMMAN OCH GÅ TILL ATTACK!!!

    • Det är för sent med att försvara oss, det som skulle behöva hända, dvs att vi skickar tillbaka alla Muslimer och stänger ner alla moskéer, kommer inte att hända.
      Svennebananerna kommer, en efter en, bara märka att plötsligt en dag har deras Bullerby blivit övertagen av främmande makt.

Kommentera