Ministerstyre eller…

INRIKES. Anna Ekström, socialdemokratisk utbildningsminister. Kämpar oförtrutet för kunskap, bildning och jämlikhet med hennes egna ord. 

– Pettersson tar för givet att utbildningsministern är förbannad på att både Aftonbladet och Expressen har rapporterat att Zlatans 11-årige son är i Göteborg och spelar fotboll, samt berättat vilket lag han spelar i och visat bilder på grabben.

Det kan väl inte vara så att en socialdemokratisk minister försöker skydda en socialdemokratisk desinformatör och propagandamakare.

Nu väntar vi med spänning på regeringens åtgärder mot kvällspressens oansvariga uppträdande!

TIDIGARE 2019-07-15. Anders Lindberg borde skämmas

MEDIA. Anders Lindberg (S), Aftonbladets socialdemokratiske desinformatör befann sig i morse på Arlanda. Herr Lindberg med fru och tre barn ska ut i världen, det gör de rätt i men han borde tänka sig för när han skriver. Anders är en sådan som tror att dubbelmoral betyder dubbelt så bra. Det kallas visst socialdemokrat.

Facebook

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Ministerstyre eller…

  1. Bildad är ett annat ord för diktat. Som stasminster krävs ingen högre utbilning- Inget ont om svetsare, har flera bekanta.

    • Han är väl autodidakt då. Men han har oss som spelpjäser, går det åt helsike så är det la vi som la får la betala. Är från la Götet.

      • Ja regeringens många miljoner får man inte röra.
        Om dom bestämmer sig för någon idiotisk mångmiljardär affär så är det FATTIGPENSIONÄRERNA som får betala.
        Staten har nämligen inget annat än stora skulder i sin budget.
        Pengarna är överflyttade till den nya statskassan nämligen INVANDRARVERKET.

  2. Nej barnen får ju inte själva välja vilka föräldrar man har,
    för hade det varit så hade nog många valt bort det dom har?

  3. Kära ”Essovo”, du fick mig precis att inse en sak och det är att jorden är platt som en pannkaka.

  4. Dream on boy – Dream on…………………..
    Du måste sova ”Essovo” för att kunna komma med så ogenomtänkta påstående.

  5. Vill utbildningsministern legitimera svordomar i skriven text? Tänk så många onödiga ord utbildningsministern kan stryka och ersätta med svordomar.
    Hon kanske kan skriva en lathund åt oss akademiker så vi inte behöver använda så många krångliga ord. Fan, jävlar och helvete borde fundera bra eftersom socialdemokraterna använder dem offentligt.

  6. Anna Ekström och Margot Wallström har en sak gemensamt: DE HAR ALDRIG ÖPPNAT OCH LÄST EN BOK!!! De är Socialdemokratiska politikerbroilers som fötts och götts i ”rörelsen”….Ett bekvämt liv i motsats till städerska och sjukvårdsbiträde som de hade varit utan ”rörelsen”…

    • Varför tror du att politiker har s.k. spökskrivare som skriver allt som politiker skall säga.
      Jo politiker är nämligen inte skrivkunniga. Det hade dom kanske varit om dom hade gått i skolan.

  7. Att vara ”bildat” har inget att göra med att vara akedemiker el. ha någon stor och långvarig utbildning. Bildning har i första hand att göra med själs-mognad, genetik och kultur-rötter.
    Här tyvär än inte under mitt 57 åriga liv träffat på en bildat individ från vänster-flygeln; Och i särdeleshet inte heller från Socialdemokrater´nas kommunist, nazi – fasistiska idiologier.
    Venstren´s rätta namn är ”Ren Ondska” där deres avundsjuka-drift är starkare än könsdriften.

Kommentera