26 thoughts on “Dagens

  1. https://www.bz-berlin.de/data/uploads/2019/07/video_1563557688-768×432.jpg
    I Berlin har nu PK-press o. de styrande fått myror i byxan…
    En video som avslöjar hur denna utfattiga stad,kastar ut miljoners miljoner på ”flyktingar”,finns nu på Wat-upp. Bilden ovan visar hur nya tvättmaskiner,torktummlare,lekplatser m.m som inrättades för dessa lyckosökare nu står uppstaplat i väntan på skrotning.
    Vi skall veta att Berlin är en större kopia av Malmö,eftersom det är de Bundesländer som sköter sin ekonomi,som genom utjämningsskatt tvingas betalas deras hjärtligheter.
    BZ som är en vänsterradikal blaska,söker nu göra vad de kan för att mildra skadorna,som denna sanning orsakat.

  2. Hasse eller vad du heter. Pettersson har raderat, jag trodde inte det gick att få in så många svordomar i en mening. Skärpning, kommentera sak och inte person. // Pettersson

  3. Kast system med trälar och skattebönder och adel har väl funnits alla tider i Sverige?

  4. Det beror på att vi styrs av politiker som är ansvarslösa, hjärntvättade, korrupta idioter.

  5. Svaret är helt enkelt det är bara ”Zocialdemokrati” i sin yppersta form, grattis alla gamla sossar, som valt detta!!

  6. Stefan delar ut bidrag till dom som röstar på honom. Skattebetalarna bekostar alltså såssarnas valkampanjande via skattsedeln. Måste vara kriminellt !!!

  7. Därför Sssar Har styrt landet…
    Dom tänke inte på sitt. Folk.
    Endast på sig själva
    Nazismen sitter ljupt

  8. Att vi inte har det bättre trots det vansinniga skattetrycket beror på
    det monumentala vanstyret. Skatter bör väl komma ett lands invånare till godo i första hand.Att föda och klä människor som aldrig kommer att bidra till sitt uppehälle på något vis utan enbart är tärande gör att allting dräneras och utarmas.

  9. De som betalar skatt har det sämre bara för att dom som inte betalar skatt får all skatt som dom som betalar skulle ha haft.

  10. Därför att våra ”folkvalda” har sålt sig till djävulen, och djävulen i vår tid är EU ,FN, Bilderbergarna och några opålitliga jävlar till…

  11. Därför att vi lever i en totalt förljugen nation där våra maktahavare avskyr Sanningen och dyrkar lögner och lögnernas fader.

    De ljög till oss om följande:
    ”Du lever i en demokrati där folket styr och makthavarna bara utför folkviljan. Vidare har vi ett oberoende mediasystem som bara förmedlar information samt ett opartiskt banksystem där ”vem som helst kan lyckas”. Vidare är våra skolor bara opartiska utbildningscentraler som förmedlar opartisk fakta. Islam är fredens religion och kön är en social konstruktion. Jesus och allah är samma.

     Ditt liv är bara resultatet av en kosmisk stor smäll för länge länge sen och du är inget mer än en påse med atomer. Så det är lika bra att du har kul, festar till det och knu***r runt så mycket du kan eftersom imorgon kanske du är död eller denna snurrande boll i vakuum kanske träffas av en stor komet. PS ställ inte för mycket djupa frågor. ”

    Vill da ha Sanningen? Endast Jesus kan dra dig ur det moraliska fördärvet och lögnernas träsk.

    Klockan börjar bli mycket.

  12. Sen har vi den andra idioten med snipa som var kommunikationsminister och ville gjuta in Estonia i betong och utfärdade dykörbud där hon förliste. Allt detta för att vi inte skulle bli misstänksamma mot att det hade sprängts ett hål från insidan.
    Mitt förslag är att sossarna sätter en fiskmås på den posten. Samma IQ.

    • Nu var du inte snäll mot fiskmåsar.

      Dom fixar allt dom behöver själva. Boende, mat osv.

  13. Det är för att vi haft två androgyna statsministrar i rad. Båda tror dom har en snipa, och det är på sätt och vis rätt för det är inte stake i någon av dem.

    • Det har jag frågat mig många gånger. Varför betalar jag skatt för, när jag ändå inte får ett enda dugg för dom pengarna???????

Kommentera