Mohamed onanerar på tåg, tycker det är normalt

BROTTSLIGHET. En man döms för att ha onanerat framför kvinnor på ett tåg som passerade genom Hälsingland, rapporterar Hela Hälsingland. Mannen erkände att han haft sitt kön framme – men hävdade att syftet var att visa sin fru några sår i ett videosamtal.

Kvinnliga passagerare larmade tågvärdar om hur mannen tog på sig själv samtidigt som han talade i telefon, varpå tågvärdarna larmade polis.

Mannen döms för sexuellt ofredande vid Södertörns tingsrätt, till två veckors fängelse och att betala skadestånd. Han döms också för ytterligare fall av ofredande där han visat sitt kön för kvinnor.

Faisel Mohamed är född 1992 och medborgare i Libyen med tolkbehov på arabiska.

Faisel Mohamed

Lite ur förundersökningsprotokollet: ”Framkommer i fupen att GM hade sällskap av en man på tåget och att de försökte åka på samma biljett. GM sa till den konfronterande tågvärden att han inte hade några pengar och den andre mannen försökte pruta på priset, men biljetten blev till slut betald. Efter detta reagerade tågvärden på att GM började flytta runt mellan vagnarna.

Efter att han åkt dit för ”tågincidenten” och inte hade några ID-handlingar beslutades om DNA-topsning. Polisen upptäckte senare att sådan redan var gjord i annat ärende – det framkommer dock inte för vad.

Ur förhör med GM; Mohamed ERKÄNNER att han tagit fram sin penis på tåget, men säger att han tycker det är normalt. Han säger att han sett flera göra det i Sverige, och hur personer tar på varandra på brösten på varandra och kysser varandra helt öppet.

Mohamed förklarar att han inte visste det han tycker det är privat sak, han förstår inte hur hans privata saker kan bli en polissak, och berättar vidare att han har någon form av sår, skavsår, på sin penis som han ville visa sin fru som han pratade med genom videosamtal i sin mobiltelefon på tåget. Mohamed säger att han pratade på Viber men att han flera appar som han pratar med sin fru på video i telefonen. Mohamed säger att hans fru […] finns i Libyen.

Mohamed säger att han tog fram sin penis och drog i den för att visa sin fru den i videosamtalet på tåget. Han har problem med sin penis, det är någon form av infektion som påverkar penis och spermierna.

Ett av BO berättar att GM under onanisessionen filmade ansikte och överkropp – på sig själv.

I förhör gällande den andra incidenten berättar GM; Han har inte tagit fram sin penis och onanerat. Inte den här gången.”

-Pettersson undrar om Mellanösterns regeringar skickar hit människorna de vill bli av med?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Mohamed onanerar på tåg, tycker det är normalt

  1. Om hans fru finns i Libyen ? Vad fan gör han här då?
    Eller det är som vanligt, skattefinansierad Semester,
    på skatteslavarnas bekostnad?

    Märkligt hur fru o barn kan klara krigets fasor medan
    han som ska försvara sin familj , lägger benen på ryggen
    och flyr som en strykrädd hund? Men han är väl Ankare
    för att resten av familjen ska följa efter., för i dumhetens
    land är det bara att spela lite teater, så ordnar det sig med
    livstidsförsörjning.

  2. Jag såg en film på TV för att tag sedan om apors liv i djungeln och deras olika beteenden.

    Mycket kloka djur som t.o.m. lärt sig att använda verktyg för att fånga sin mat, men jag såg ingen av dom som onanerade eller på annat sätt betedde sig illa.
    Men som sagt, apor är ju kloka djur!

  3. Mohammeds fru i svart heltäckande gjorde det för honom i T banan i Stockholm. Helt oberörda.
    Inte värt att ringa väktare eller polisen …

Kommentera