Det finns ingen botten för Kvällspressen


MEDIA. Jeffrey Epstein började sin karriär inom finansvärlden på affärsbanken Bear Stearns och grundade sedan sin egen firma J. Epstein & Co. 2008 dömdes Epstein för att ha köpt sexuella tjänster av en då 14-årig flicka. Den sjätte juli 2019 anhölls han igen på grund av federalt åtal om sexhandel med minderåriga i Florida och New York.

Epstein har tillhört USA:s kändiselit och genom åren umgåtts med mängder med kändisar, politiker, affärsmän, skådespelare, idrottsmän osv. exempelvis Bill Clinton och Prince Andrew, Storbritannien och många fler men Aftonbladet och Expressen har hittat en 27 år gammalt videoklippet är från MSNBC:s arkiv.

Det är november 1992 och tv-bolaget är på besök på Trumps golfklubb Mar-a-Lago. I videoklippet syns hur Donald Trump dansar med ett flertal tjejer. Sedan välkomnar han en ny gäst och de ställer sig och pratar med varandra vid sidan av dansgolvet. Den nya gästen är Jeffrey Epstein.

-Pettersson undrar varför inte slaskpressen visar upp några andra av ”Epsteins” vänner? Försöker de påverka den amerikanska politiken eller bara visa hur oseriösa de är?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Det finns ingen botten för Kvällspressen

 • Stenbock

  På tal om Slaskpressen,och deras nyhetsflöde läste jag idag en rubrik i X-pressen,som löd: ”Sheryl” har varit försvunnen i fyra (4) dagar”.
  När Stenbock en eller annan gång rest i väg en vecka el. två står det inget om detta i skitbladet !
  Minns att min dotter en gång ställde frågan, ”var har du hållit hus har sökt ringa dig,en hel vecka” ?….
  Inte intresserade detta X-pressen,trots min l å n g a frånvaro.

  Gilla

 • Tony

  Sexförbrytare har ju funnits på Aftonslasken med,
  men det har ni förstås glömt?

  Gilla

 • Bozze

  Vad man glömmer att berätta är att Trump sparkade ut Epstein från golfklubben när denne började tafsa på en 14 årig dotter till en annan medlem
  https://radio.bubb.la/sondag-14-juli-2019/

  Gilla

 • Weronica Selby

  det ar CNN

  Gilla

  • Billy Boy

   För info.

   När man spelar YT-videon i startinlägget ovan så växlar logotyperna mellan TODAY och NBC NEWS i nedre högra hörnet av bilden.

   Gilla

 • Erling

  Men Sinna är en felfri ängel! Stort tack för ditt intelligenta inlägg!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: