Brittisk kvinna gruppvåldtagen på Cypern – tolv israeler gripna

BROTTSLIGHET. En 19-årig brittisk kvinna har anmält att hon blev gruppvåldtagen i turistorten Ayia Napa på Cypern. Tolv israeliska turister har gripits. De var på semester inför förestående militärtjänstgöring och nekar till anklagelserna. 

Ayia Napa, Cypern

Den brittiska kvinnan gjorde en polisanmälan på onsdagen. Den misstänkta våldtäkten inträffade på ett hotell i Ayia Napa på tisdagskvällen.

Utredningen leds av polisen i Famagusta. Teknikerna har hittat bevis som knyter de gripna till den misstänkta brottsplatsen, uppger israeliska Channel 12 enligt Jerusalem Post.

De 12 israeliska turisterna greps på hotellet på onsdagsmorgonen. Två av dem är under 18 år och enligt tidningen skulle flera av dem rycka in i lumpen efter semestern.

Alla nekar till brott men ska ställas inför en häktningsdomare på torsdagen. De uppger att det uppstod en vänskap mellan kvinnan och två av israelerna. En av de två hjälpte den andre med översättning mellan engelska och hebreiska och det följande umgänget skedde ”frivilligt och med kärlek”, säger de gripna enligt Jerusalem Post.

-Pettersson är lite frågande, israeler som inte pratar engelska? Jag trodde engelska var obligatoriskt i Israels skolsystem. Men naturligtvis finns det idioter även där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Brittisk kvinna gruppvåldtagen på Cypern – tolv israeler gripna

  1. Defacto lever C:a 2 miljoner palestinier i Israel som medborgare och då kallas dom israeler, förståss.

    • Enligt Israels statistiska centralbyrån är landets befolkning idag 8.84 miljoner (2018) Andelen judar är 6,59 miljoner (74,5%), araber 1,85 miljoner (20,9%) samt andra (kristna eller medlemmar av andra religioner) utgör 404,000 (4,6%) av befolkningen.

      Israel är en judisk stat vilket de kritiseras för men ingen kritiserar de arabländer som har islam som statsreligion.

  2. Muslimer eller judar, dom är av samma skrot och korn, samma primitiva stenålders uppförande!

    • är de av samma skrot o korn, du vet inte mycket du Janne, låter som du har en Master degree i aftonbladet läsning

  3. Kan ju även vara ett försök att kasta skit över Israel ,
    från Arabsidan, det har ju liksom hänt förr.

    I vilket fall som helst dom som begår sådana handlingar
    är inget annat än stora jävla skitar.

  4. Stackars tös berikad av 12 idioter, är rädd att hon avslutar sitt liv efter en sån här händelse.

    Man får ju hoppas att Cyperns rättsväsende är bättre än t ex Sveriges så att dessa idioter får skaka galler en låååååång tid framöver.

      • När jag, och troligen också Pettersson, gick i skolan fick vi lära oss i kristendomsundervisningen att området gick under benämningen ”Kanaans land” i historisk tid. Andra historiska namn är ”Judeen” och ”Israel” för att bara nämna några. När vi sedan läste geografi så stod det ”Israel”, ”Syrien”, ”Jordanien” eller ”Egypten” på kartan över området.

        Att sedan PK använder Palestina (Filisteen) för Israel är en återupprepning av den Romerska mobbningen av det judiska folket efter det misslyckade upproret 132 – 135 då Judéen och Galiléen förintades och judarna fördrevs. Romarna gav då området namn efter en gammal fiende till judarna, en fiende som David besegrat.

        När man pratar om judar är det två saker man avser, de som är av Juda stam och anhängare av den äldsta av de abrahamitiska religionerna. Grupperna lär vara grovt sett lika stora.

  5. Även Israeliska araber gör Israelisk värnplikt. Våldsmännen kanske inte är judar???
    Ett alternativ är att kvinnan inte är etniskt brittisk, utan med MENA-/Asiatiskt-/Afrikanskt ursprung. Israel är känt för att stora delar av befolkningen är ”nationalistiskt rasistiskt”.

  6. Ovanligt att höra om israeler inblandade i sånt här, men det finns en stor grupp svarta israeler som är ett problem i Israel också.

Kommentera