18-årig man rånmördad i Göteborg

BROTTSLIGHET. En 18-årig man är död efter att ha blivit knivskuren i Göteborg natten till onsdagen. Två män och en kvinna greps i samband med händelsen.

Mannen blev bestulen på en halskedja och mobiltelefon i samband med ett rån.

Två män ska ha rånats av de tre personer som nu sitter gripna. Polisen påträffade och beslagtog stöldgodset i samband med gripandet. Några av de gripna är kända av polisen.

Polisen

-Pettersson säger att det nya Sverige är spännande och berikande…

Bagdad-Bob…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “18-årig man rånmördad i Göteborg

  1. STEFAN LÖVEN ÄR STOLT!! Vårt folk mördas och våldtas men Socialdemokraten Stefan Löven skyller på SD och 82% idioter sväljer allt!

  2. Ett mord minst varje dag har blivit vår påtvingade vardag. Inte undra på att fängelserna är fulla.
    Ingen tänker på offren. !8 år fick han bli på grund av en mobil och en halskedja. Ledsamt.

  3. Mord varje dag skotten viner våldtäkter i parti och minut gamlingar blir rånade i sina hem sen står denne vidrige svetsarstolle och påstår att vår trygghet har aldrig varit större.

  4. Sossarna är inte bara korkade, de är obildade och historielösa. ”Trygghet i en ny tid” för tankarna till ”Peace for our time”. Neville Chamberlain lät sig duperas av Hitler på samma vis som sossarna har duperats av MP och islamister.

    Vem är vår tids Sir Winston Churchill i Sverige?

      • Kasselstrand är mindre än hälften så gammal som Churchill var då han flyttade in på 10 Downing Street. Vi får hitta någon som åtminstone fyllt femtio. Mikael Odenberg kanske? Han kan både Rosenbad och riksdagen och satte sig emot Reinfeldt.

Kommentera