Den globala uppvärmningen svek igen

Norska isbrytaren – forskningsfartyget ”Kronprins Haakon” som skulle upp till nordpolen, var tvungen att vända sig norr om Svalbard, de träffade på ”betydligt tjockare ismassor” än förväntat.

På Söndagsmorgon gav forskningsfartyget och isbrytaren ”Kronprins Haakon” upp försöket att nå Nordpolen. Man hade kommit nästan till latitude 85 grader nord . Dvs 5 grader, cirka 550 kilometer kvar til Nordpolen.

De gick nordost om Svalbard på väg till Nordpolen men mötte tjockare och mer massiv havsis än förväntat. – Här är tjock ettårig is kombinerad med stora partier av flerårig is. På många ställen har vind och havsströmmar drivit ihop isen i kraftiga vallar.Flera av dessa är ogenomträngliga för oss, säger kapten Johnny Peder Hansen.

Länk   Liknande 2018       Liknande 2017

8 thoughts on “Den globala uppvärmningen svek igen

  1. Här passar ju utmärkt att rapportera att en ”större skogsbrand råder på Arktis”…Detta om vi skall tro en av de Abzurdska lögnblaskornas aktuella nyheter,från idag !!
    F.ö. kan vi se lugnt på framtiden om Diktator Merkels marionett, (Van Leyen) skulle bli vald till ny EU-ledarinna. Detta medium har lovat en Klimatförändring inom 100 dagar,om hon tilldelas den välbetalda tjänsten.

  2. Sonar verkar att ha navigerat fel?,Har du besökt ett
    fängelse där upp till 80 % bebos av figurer med icke
    Svensk bakgrund?? Och dom som inte lever av bidrag
    vad lever dom då av, eller menar du på fullt allvar att
    nästan 2 miljoner invandrare jobbar?

    Visst finns det invandrare som jobbar, men du borde
    ta och revidera dina siffror!

  3. Greta har rätt ??????????
    Enstaka rötägg bland invandrare ?????
    Vilket land lever du i ?? Inte Sverige iaf.
    Åk till Kil och Grums och fråga vad folk tycker.
    Så ser verkligheten ut idag på många ställen.

  4. Fast den ”oberoende” propagandacentralen på Gärdet vill inte veta av dessa oomkullrunkeliga fakta. Svenska folket ska till varje pris beskattas till döds.

Kommentera