Gruppvåldtäkt i Spanien gav 15 år

BROTTSLIGHET. Högsta domstolen har skärpt straffen för de fem medlemmarna av ”La Manada” (Flocken), efter att den funnit att de begått gruppvåldtäkt mot en 18-årig flicka i Pamplona och ej endast sexuellt ofredande, som domen i provinsdomstolen blev. Beslutet innebär att straffet höjs från 9 till 15 års fängelse vardera.

En av dem döms dessutom till ytterligare två års frihetsberövande för att ha stulit offrets mobil efter övergreppet.

Endast timmar efter den nya domen 21 juni greps de fem spanska ungdomarna från Sevilla, som varit villkorligt frigivna i exakt ett år. Polisen hade dem under uppsikt, för att förhindra ett eventuellt flyktförsök.

Sydkusten.es

-Pettersson säger att den spanska synen på brott och straff skiljer sig en hel från den svenska. 15 år för gruppvåldtäkt och två år för stöld av mobil.

I Sverige blir det skyddstillsyn, 5 månader och överlag låga straff.

Läs om gruppvåldtäkter på bloggen… 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Gruppvåldtäkt i Spanien gav 15 år

  1. Jag blir glatt förvånad och drömmer om att Sverige kan komma tillbaks till ungefär samma rättsnivå, som Spanien tycks ha. Det var längesedan Sverige var där men det kan hända igen med god vilja och lite tur.

  2. I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige hade dessa fått hederspris för gott uppförande !

  3. Sverige är ett dårhus med en idiot som statsminister, Stefan Löven & Co. – världens sämsta gäng!

  4. Spanien … nu kommer än fler svenskar att vilja flytta dit.
    Underbara Spanien….ni tar ansvar har förstånd och dömer skräpet efter de straff de mer än väl förtjänar.
    En sån skillnad mot detta feministiska fjantiga styret i Sverige.

    Spanien ☀️☀️☀️☀️☀️

  5. Afghanistan världsledande på tillverkning av opiater och cannabis. Det kommer hit mer och snabbare nu. Vad har vi för nytta av det?
    Är du narkoman Fanny? Då kan jag förstå din omtanke om de afganska männen. Har du ett obefintligt sexliv förstår jag ännu bättre. De har tydligen fått vara sexdockor åt batiktanter också.

    • Stefan Löven & Co. har utsett muslimska U-länder till asylländer….Vad har vi för nytta av det ? ABSOLUT INGEN NYTTA, – men dessa dårar vill köra Sverige ner i avgrunden!!!

  6. Fanny! Du måste skoja?Så tokig och korkad kan man inte vara och få vara ute i frihet. Eller har du kommit över en dator på Beckomberga?

  7. De flesta som invandrar hit är från mena. Tycker du att det är de som förbättrar vårt land?

  8. Fly från mord och tråkigheter! Tackar för
    gästfriheten genom att förstöra andra
    människors liv. Näää Fanny, finns inga ursäkter för sådana brott. Arma land

    • Tja det skulle ju skapa arbetstillfällen. Byggen, med allt vad det innebär och senare vakter, kan ju inte vara mer avancerat än att ta hand om äldre, för som annonserna säger: ”ingen tidigare erfarenhet eller utbildning krävs…” så enkla jobb mao… 😉

Kommentera