Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur

DJURPLÅGERI OCH ISLAM. Handlare från hela Sudan kommer dagligen till El Molih-kamelmarknaden, i Omdurman, för att köpa och sälja kameler. För att transportera kamelerna, binds djuren och sedan används en truck för att lyfta upp dem på en lastbil.

En kamel som säljs för att slaktas och säljas som mat kostar motsvarande 1.000 till 1600 svenska kronor. Kameler som är avsedda för kapplöpning kostar runt 25.000 kronor.

Läs mer på Daily Mail…

-Pettersson undrar vad kamelerna utsetts för när de blir bundna?

Ur boken ”Mitt krig” av General George S, Patton. Anteckningar angående araber, sidorna 50 och 57

Casablanca 9 juni 1943

En annan likhet mellan araber och mexikaner är den totala känslolöshet med vilken båda behandlar djur.

Varken en arab eller mexikan skulle komma på tanken att lyfta av bördorna från ett packdjur under en längre rast. Skulle djuret ha fått djupa skavsår skulle en arab inte ens gnida det med isterflott, vilket är mexikanens universalbotemedel. Han skulle bara låta det blöda och hoppas på Allah. Att djuret är skadat är inte skäl nog att låta det vila.

mittkrig

Alla djur är skygga och många är blinda som ett resultat av den muntra sedvänjan att slå dem på huvudet med en käpp.

Sättet att kastrera får och boskap på är obeskrivligt grymt. Jag tror att skälet till att hästar och åsnor inte är kastrerade är deras anatomi som förbjuder användandet av den arabiska metoden.

Man kan inte låta bli att ställa frågan: Hur hade det sett ut om araberna hade varit kristna? Det förefaller mig som om Muhammeds fatalistiska budskap och den oerhörda förnedringen av kvinnor är de främsta skälen till arabernas brist på utveckling. Araben är likadan som han var omkring år 700 medan vi har fortsatt att utvecklas. Häri finns, tror jag, anledningen till en och annan vältalig predikan om kristendomens fördelar.

General George S. Patton, jr

Kristendomens utbredning innan islam började härja

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Vill du se ett folks bildning och hjärta – titta på hur de behandlar sina djur

  1. General Patton såg muslimerna/araberna sådana som de är! Det har inte utvecklats sedan Mohammeds tid för c:a 1400 år sedan! Den del av Sveriges befolkning som kallar sig Djurvänner är ofta vänster och försvarar halalslakt, de ser ingen skillnad på den och de slaktmetoder vi har. Dessa s.k. ”djurvänner” är ofta unga och vänsterextrema och naturligtvis försvarar de massinvandringen till 100%! De saknar arbets-och livserfarenhet och hatar naturligtvis ”äldre” ”vita män”! Det ser mörkt ut för Sverige när Miljöpartiet bestämmer agendan och hatmedia och SVT kör sin hjärntvätt dag ut och dag in!

  2. Bildning o hjärta? Varför är det då förbjudet för oss stackars hjärtlösa här i landet att skita och pissa på trottoarerna, men ingen reagerar då hundar skiter och pissar på trottoarerna?
    Tar matte upp? Nej, smetar bara ut till stor del.

  3. Vi behöver inte åka till Afrika,för att se hur nutidens generation vill uppleva sina år på jorden. Om sedan med djurplågeri,eller s.k. försköning genom olika ”konstobjekt”.
    Det sista presenterar Thoralf´s blogg idag med bild,från antika Kalmars Slottspark.Förutom en anskrämlig svart byggnad,har nu ”konstakademin”
    uppfört något de kallar ”paviljong”,i den gamla 1800-talsparken.
    https://thoralfsblogg.files.wordpress.com/2019/07/img_2967.jpg?w=768&h=576

  4. Det är därför sossar o muslimer går så bra ihop iom sossarna behandlar oss svenskar som skit.

  5. Ja det är ju samma sak med den sk halalslakten fullständigt vidrigt att
    behandla djur på det sättet,detta talar väl för iq är noll.

  6. Och denna vidriga kultur tillbedjer och ger bidrag vår sjuka regering.
    Och jag är ganska säker på att det är från våra pensioner.

  7. Inte endast djur….mördar sina egna barn…sk. hedersmord !
    Hur sjuk kan en människa vara !?
    Hur sjuk kan en religon vara !?
    Hur sjuk kan en regering vara !?

    Världen är sjuk…..sinnessjuk !!!

  8. General Patton ja, som sannolikt mördades i en arrangerad bilolycka när han var på väg att avslöja ovälkomna sanningar om andra världskrigets slut.

Kommentera