Obama var värst, det har PK-media förträngt…


ÅTERVANDRING. I morgon ska USA starta en nationell offensiv mor illegal invandrare, Stefan skrev om det tidigare idag. Svenska medier går Bananas i sin jakt på Trump. Obama däremot är idolen trots att USA var inblandat i fyra krig när president Barack Obama tillträdde, när fredspresidenten Obama avgick var USA inblandat i sju krig.

Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare.

Att ingen nuvarande eller tidigare amerikansk president har utvisat så många illegala invandrare som Barack Obama är det också tyst om. Det är Trump som är farlig.

Muren som kallas Trumps, började byggas av Bill Clinton och Barack Obama fortsatte…

Obama byggde mur som Bush och Clinton påbörjade.

Ingen president har deporterat så många illegala invandrare som Obama, PK-media var tysta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Obama var värst, det har PK-media förträngt…

 • Trump tycker det är dags att lämna över till Turkiet, Europa, Syrien, Iran, Irak, Ryssland och kurderna att hitta en lösning | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] i världen. Barack Obama lovade samma sak men medan Obama hyllades av de vänsterliberala för att Obama startade tre nya krig i Libyen, Jemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare. Trump som försöker avsluta […]

  Gilla

 • Irans hot: ”Fullskaligt krig” om USA går till attack | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Detta enligt den så kallade konfliktdatabasen vid Uppsala Universitet. Förutom Irak, Afghanistan, Somalia och Pakistan har USA under Obamas mandatperiod påbörjat militära insatser i Libyen, Yemen och Syrien. Duktigt gjort av en Fredspristagare, som var värst. […]

  Gilla

  • Per Molin

   Nobels fredspris har väl sen länge tappat all glans, Obama fick priset INNAN han tillträtt som president, sen fortsatte han och startade nya krig som sittande president. Väntar bara på att idioterna i Oslo ska ge Greta T. fredspriset för, ja va då ?.

   Gilla

   • Pettersson

    Per, lite fel. Barack Obama tillträdde som president den 20 januari 2009 och valdes hösten 2008. Han tilldelades Nobels fredspris den 9 oktober 2009 och hade alltså varit president i tio månader när han fick priset för hans arbete för att lösa globala kriser och skapa en kärnvapenfri värld. Att han inte löste några kriser och skapade nya krig, byggde på Trumps mur innan Trump och utvisade fler illegala invandrare än Trump gjort är en annan sak.

    Gilla

 • Det kommer mer… | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] -Pettersson misstänker att om huthierna testar Israel så kommer IDF att ge dem och Iran en rejäl present, och vi får hoppas att Donald Trump håller sig lugn. Men glöm inte att ”fredspresidenten” och vänsterns älskling, Barack Obama startade tre krig under sin tid som president. […]

  Gilla

 • Gunnar

  Jo , det stämmer att Obama var krigsherre precis som föregående president Bush. Nuvarande president Trump ska betraktas som en duva ( dock ingen fredsduva med sina hot) i jämförelse till tidigare presidenter.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  D.Trump är bäst !
  Blir 4 år till som president

  Gilla

 • Tony

  P K Media förtränger saker varje dag året om.

  Gilla

 • Bajen666

  Mycket hat kommer ifrån vänsterhåll och liberaler så sant så sant.

  Gilla

 • Maya

  Tyvärr så är många faktaresistenta.Det spelar ingen roll hur många bevis som presenteras av forskare och oberoende journalister.Är man hjärntvättad från dagis och skola så sitter det i hjärnbarken.Insikten om att man har fel förändrar ju hela ens världsbild.Men med åldern kommer ju visdomen sägs det.

  Gilla

 • Andersson

  Ofattbart att media får hållas med sina vinklingar och lögner. Exakt varje människa bör läsa alternativ media. Vi som redan läser Pettersons blogg och andra alternativ media är självtänkande människor men va fan tänker resten med?!?!?!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: