Det är jättefå människor, sälj ett Jasplan så har vi råd…

INVANDRING. Det var den 5 september 2015. Svenska Dagbladet vände sig till en rad svenskar för att få deras bild av flyktingkrisen i Europa – och frågat hur de tror att den kan avhjälpas. 

En av dem var Henrik Schyffert, komiker: Hur tycker du att vi gemensamt borde hjälpa till i den flyktingkris som pågår?

”– Ska jag svarar på det, det här som ingen europeisk politiker har knäckt? Europa måste släppa in allihopa, det är det inget snack om. Folk tror att det här ett stort problem, men det är jättefå människor som ska in nånstans där det är gott om folk. Det är inget problem att få plats med de här människorna. Det är inte tal om någon massinvandring. Ett jasplan kostar en miljard, om vi säljer ett sånt så har vi råd att ta emot de här människorna”. 

-Pettersson säger, glöm inte, Henrik Schyffert, Alexandra Pascalidou med flera som är opinionsbildare och får många människor att tro på vad de säger.

Schyffert ”jättefå människor” ”sälj ett jasplan för en miljard så har vi råd” 

Svenska Dagbladet borde följa upp hur dom, Schyffert och en massa andra kunde ha så fel, men de kanske inte har fattat ännu…

Politikfakta

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Det är jättefå människor, sälj ett Jasplan så har vi råd…

  1. Jag förstår inte kopplingen till Jas-planet? Det är väl aktiebolaget Saab som tillverkar Jas-planet? Om dom säljer ett plan går väl pengarna till företaget? I så fall kunde pizzeriorna lika gärna 20 000 000 pizzor?

  2. 1 miljard kostar ungefär 1000 afghaner året i Sverige. Summan räcker alltså inte så långt som vissa tror 🙂

  3. Han är ju komiker och han roar oss nu 4 år senare, och vi kan nog räkna med att den här sortens ”komik” har fortsatt sedan dess…

  4. För en ”pizzaekonom” är det så lögnen ska dras. För att man ska få egen vinning på det.

  5. Varför skulle vi sälja ett jasplan ???? Vi behöver dom själva men det fattar inte en pk-flummare som schyffert. Han som tjänar bra kan ju bekosta det själv. Fast det vill han inte. Det är mycket lättare att vara generös med andras pengar tycker pk-idioterna

  6. Jasså ? Låter det så nu plötsligt ? ”Vinstmaskinerna” kostar…? Dom som skulle ge oss en ”Superekonomi”. ”Lönsamma lite längre fram”. ”Välutbildade pensionsräddare”. ”En riktig högvinst”. Hur är det möjligt att denna välsignelse plötsligt kostar en massa pengar ? Har PK kommit till insikt eller har dom bara en dålig dag ? Det räckte tydligen inte med att Pizza-ekonomen bara avstod en måltid för att få ihop det. Och du, Henrik, din patetiska nolla – det räcker inte med Ett JAS-plan. Möjligen ett om dagen året runt för att bekosta dessa arbetsskygga individer som aldrig kommer att försörja sig själva. Det är ju just det som är den röda tråden i deras strategi. Att Paratisera på andra !!! Har du inte fattat det än, Henrik ?

  7. Den mannen har alltid uttrycks sig efter vad han har
    förstånd till, och något förstånd har han ju inte så därför
    blir Svaren därefter?

  8. Skulle han köpa flygplanet då? Kunderna står inte i kö precis.
    Ungern som har haft svenska flygplan sedan långt tillbaka funderar nu på att byta till något annat tack vare vår svagbegåvade och amatörmässiga regerings uttalande om Ungern. Värst av alla ålahuen har Annica Strandhäll varit men den mentalt efterbliven kanten till statsminister begriper inta att en så oduglig minister som Annica Strandhäll borde han sparka när hon äventyrar relationerna och affärerna med andra länder innom EU.

  9. Det ligger mycket ondska bakom massinvandringen, det förklaras bäst på SWEBBTV – Youtube….Ni som är seriöst intresserade gå in och kika där! Vilken 5 åring som helst fattar att det som pågår är galenskap påhejat av GLOBALISTER – EU, FN m.fl. samt understöds av människor eller nyttiga idioter som får fritt spelrum i SVT och hatmedia….SKRÄMMANDE och vi har inte sett det värsta än…-Lågkonjunktur, kommuner i svår ekonomisk kris et cetera….

Kommentera