Man skjuten i Västerås

BROTTSLIGHET. I går sköts en man i Nyköping, det orkade jag inte rapportera. Idag har en man skjutits nära ICA-butiken i Vallby Centrum, Västerås.

Enligt polisen är mannen 33 år gammal och skottskadad i underkroppen. Han har förts till sjukhus med ambulans, men skadeläget är okänt. Polisen har inlett en stor sökinsats i jakten på gärningsmännen.

– Två personer har setts lämna platsen på moped, säger Lars Sundin.

Polisen 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Man skjuten i Västerås

  1. Såna här så kallade enkelskjutningar med handeldvapen är ointressanta för SVT, SR, DN och SvD. För svenskarna har alltid varit skjutglada, Så det så. Det finns så mycket annat väsentligt som händer här i världen. T ex har Trump twittrat att USA ska bli stort igen eller också har grundvattnet sjunkit 0,1 millimeter. Ojojoj, bäst att fråga Greta vad man ska göra för att jorden inte ska gå under.

  2. Sverige, världens finaste land. Varför har Lars Vilks skydd dygnet runt och inte Dan Park? Varför ska Iryna,som miste benet på Drottninggatan, utvisas men inte mördare och våldtäktsmän? Varför är sanningen så djupt föraktad?

  3. SVT kör snyftreportage om Afghanerna som demonstrerar mot att utvisas!!! Inte ett ord om dessa skjutningar!!! SVT är Socialdemokraternas och Stefan Lövens vapendragare!!!

  4. Fanns detta på 80-talet? Jag har inte för mig att folk sköt på varann då.

    EU släppte in vapen och invandrare. Politiker och media helade på. Vi har globalisterna mot oss, låt oss göra oss av med dem då de är farliga för Sverige.

Kommentera