Vi hanterar terrorister vänligare än terrorns offer


DEMOKRATI. Politiker har det inte lätt men det är självförvållat, de väljs för att leda och lyda folket, men det verkar som de inte fattar detta. Så fort de är valda tror de sig kunna göra som de vill till nästa valrörelse.

Likadant är det med lagar och straff, riksdagen stiftar lagar som kommer allt längre från folkviljan. Vi har lagar som är som gummiband i vissa situationer och snärtar tillbaka onödigt hårt ibland. För att inte tala om EU som har förlorat det mesta av sin demokratiska legitimitet genom att strunta i folks åsikter.  Resultatet blir allt mer att politikerna inte kan eller vill lyda folket och folket inte längre känner sig manade att lyda politikerna.

Vi har terroristen som Rakhmat Akilov som politikerna misslyckades med eller struntade i att utvisa men nu ska istället ett av hans offer utvisas. Vi hanterar IS-mördare och terrorister vänligare än deras offer.

-Pettersson tror knappast det är folkviljan, det daltas med brottslingar medan offren lämnas åt sitt öde, och det är inget enskilt fall, sedan muttrar myndigheterna och journalister att språket är hårt på sociala medier. Medierna är i stort sett likadana, snyftreportage efter snyftreportage om illegala invandrare men tyst om deras offer….

Läs ledaren på Göteborgs-Posten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Vi hanterar terrorister vänligare än terrorns offer

 • grunehetgrot

  MITT Sverige existerar inte längre!

  Gilla

 • ruben

  Bra och ansvarsfull ledarkrönika av GP! Jag håller med.

  Gilla

 • Maya

  Iryna är obekväm för den Svenska staten.Hon är ett levande exempel på hur utomordentligt usel och dålig kontrollen är på de personer som kan vistas här illegalt .Hade uslingen Akilov blivit förpassad ur riket så hade hans sinnesjuka handling aldrig skett.Om det finns någon anständighet kvar bör därför Iryna ha en livslång försörjning från Sverige oavsett om hon får stanna här eller bli utvisad.Det måste få kosta när en människa får sitt liv förstört.

  Gilla

 • ossie

  Skamligt är bara förnamnet.

  Gilla

 • ray

  its all the same abbadon, apollo, allah, satan
  what to expect?

  Gilla

 • Jan Ivarson

  Visst har landet blivit upp och nervänt. Förstår om regeringen beviljar nåd så kvinnorna går stanna.
  Dock tycker jag man måste se till regelverk som finns och följa det. Jag ställer några frågor
  1. På vilka grunder kom kvinnorna till Sverige och skulle de fått stanna om de inte blivit offer för attentatet?
  2. Vad förväntas av dem som besöker Sverige. Bör de ha försäkring för återresan efter en olycka, dödsceller levande?
  3. Hur gör andra länder. Får skadade utlänningar stanna livet ut med försörjning om de råkar ut för skada under besöket?

  Gilla

 • villervalle03v

  Det har blivit att ser man adidas byxor så hajar man till och blir extra vaksam.

  Gilla

 • Mm

  Mediafolket borde drabbas av avarterna med deras invällar ideologi. Lite våldtäkter, knivhugg i ryggen, deras barn som blir slagna och rånade, kanske någon förlupen kula med livshotande tillstånd eller död. Det kanske blir lite mer bevakning av tillståndet i Sverige och hur vanliga nettoinbetalande skattehjon har det i sin vardag

  Gilla

 • Kent

  Allt är uppochnedvänt i landet Sverige. Här hyllas terrorister och en gudalära som mer kan beskrivas som en helveteslära.
  Medan vanligt folk beskattas till döds för att ta hand om och dalta med ovanstående.
  Arma land!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: