Polisen deltar i Malmö Pride


Från Polisens Facebook 

Lördagen den 20 juli är det åter dags för Prideparaden i Malmö och självklart kommer vi, under parollen ”Polisen – för alla”, att gå i paraden. Demokrati- och hatbrottsgruppen i polisregion Syd kommer att finnas på plats för att svara på frågor om hur vi arbetar mot hatbrott. Ett hatbrott är ett brott mot en person på grund av dess ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, tro, sexuell läggning eller könsöverskridande identitet eller uttryck. Ett hatbrott är ett brott mot de mänskliga rättigheterna och det är därför väldigt viktigt att polisen gör allt för att förebygga, identifiera och utreda dessa brott.

Foto: Polisen Malmö, Facebook.

När: Lördagen den 20 juli. Samling kl. 12.00, paraden avgår kl. 13.00
Var: Vi samlas vid polisens husbil på stortorget i Malmö för utdelning av t-shirts, pride-tatueringar m.m.
Hur: Polisen kommer ha en pick-up med högtalare med musik samt en såpbubbelmaskin som kommer få oss på vårt bästa humör!

Alla är välkomna att gå med polisen i paraden och samtidigt stå upp för allas lika värde, hoppas vi ses!

-Pettersson har inget emot att polisen demonstrerar men det ska ske utan uniform och på fritid. Jag hoppas detta inte är representativt för poliskåren utan ett påfund av någon eller några PK-skadade chefer.

Pride är en politisk manifestation, Liberalerna har nekats delta, liksom Medborgerlig samling och Sverigedemokraterna var som enda riksdagsparti inte inbjudna till Stockholm Pride.

Har inte polisen i Malmö annat att göra, exempelvis gripa de SSUare som skrek hatiska slagord i maj, apropå allas lika värde…

Polisens nya tjänstevapen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


18 responses to “Polisen deltar i Malmö Pride

 • Mario

  Hahahaha trodde detta var ett skoj men tydligen inte mamma miaaaaaa

  Vilka clowner svenska polisen har dom inget bättre att göra malmö är rena arabvärlden kaos kaos men ändå skall många clown poliser vara med haha sköna skojare det finns i Europas soptipp Sverige sjukt

  Kanske dom kriminella blir räddare nu för svenska polisen i Malmö noooooottttt haha

  Gilla

 • villervalle03v

  Får dom betalt för att gå i bögparaden, då är det missbruk av skattemedel. Går dom på egen tid, fritid, då finns det inget att anmärka.

  Gilla

 • Kungen

  Pride kommer att läggas ner. Det strider mot muslimernas religion och det måste vi ju acceptera. Eller hur pk-idioter ??

  Gilla

 • Br

  Tror respekten som är låg blir ännu lägre ibland buset i malmö.polisen ska inte förlöjliga sig.

  Gilla

 • Ben-Hur

  Borde man inte snarast kräva en omdefiniering av uttrycket ”hatbrott” så att det helt enkelt, som det uttrycker grundar sig på brott som handlar om hat, oavsett mot vem.

  Men det går naturligtvis inte eftersom det då skulle bli en bumerang mot vissa grupper och framför allt mot den grupp som så djupt och orättfärdigt hatar svenskarna.

  Gilla

 • Ali

  Buset i Malmö kommer få sån otrolig respekt för polisen nu när dom går i bögparaden

  Gilla

 • Br

  Får alla poliserr gå på sin fritid!?eller har fullt betalt!?!?

  Gilla

 • Sea Gull

  Läst att även blivande poliser i Malmö ska gå i paraden, enligt föreståndaren på polisutbildningen i Malmö. Okänt om detta är frivilligt eller …….?

  Gilla

 • Hasse

  Weronica Selby helt rätt ,när ?

  Gilla

 • Weronica Selby

  nar blir det parad for oss vi hetrosexuella och vilken flagga bar vi da??????

  Gilla

  • Peace

   Väl blå med Midzommar symboler. Jag mommer med min flickvän som jobbar i polisen 😎💙💘. Det är inte fwl på vem älskar vem.

   Gilla

 • putte

  Man blir inte förvånad , jag förutsätter att dom deltagande poliserna gör det på obetald arbetstid om inte så kan man ju ifrågasätta detta deltagande.
  Men polisen är väl inte dom enda myndighetspersonerna som deltar vi har ju en ÖB som också brukar att gilla att deltaga i dylika upptåg .
  Sedan kan man ju tycka att att det börjar att bli en aning tjatigt det här med devisen ”allas lika värde” för många gånger klingar dom orden en aning falskt för den tycks inte alltid gälla oss i urbefolkningen utan mera dom inflyttade individerna .
  Och när det gäller polisens arbete tycks dom ju prioritera hatbrott före all annan grov brottslighet och vad det beror på vet jag inte m det finns ju en misstanke om att det ligger politiska påtryckningar i bakgrunden .

  Gilla

 • Onkel Björn

  Håller med Pettersson. De poliser som är lediga får gärna gå, men inte i uniform. Polisen är en myndighet och en myndighetsperson ska agera neutralt i sin tjänst och behandla alla lika, gayperson som nynazist. Vad man sen gör på sin fritid är en privatsak, så länge man inte begår något brott.

  Att gå i ett pridetåg är att ta ställning för en åsikt och värdering. Det ska inte poliser göra. Går man i uniform, så representerar man organisationen/myndigheten Polisen och visar därmed en inställning som stöds av myndigheten.

  Man kan ju undra vad som skulle ske med de poliser som skulle vilja delta i NMR´s demostrationståg, i uniform. Hur skulle det se ut. Gissar att de skulle bli avstängda från sin tjänst.

  Det är lika fel att militärerna tillåts gå i uniform.

  Idag har vi ju flera religioner i landet och en del av dessa anser inte alls att homosexualitet är ett normalt tillstånd. Man kan ju undra vilken respekt polisen får av dessa efter att ha deltagit i Pride.

  Gilla

 • Maja

  Polisen bör inte delta i uniform. Om de är lagda åt det hållet kan de gärna delta i privata kläder.
  Vad ger det här för signaler till utevärlden?

  Gilla

 • Kungen

  Här ser vi vilken fjollig polis vi har. Fokusera på kärnuppgiften istället – lag och ordning. Enbart fljollor deltar i sådant

  Gilla

 • Genuspedagog

  Man får verkligen skämmas för det beteende som svenska myndigheter visar omvärlden.

  Gilla

 • Ali

  Lös brott i stället för det där skiten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: