Italien har minskat antalet asylsökande med 97 %


INVANDRING. Matteo Salvini tillträdde som Italiens inrikesminister den 1 juni 2018. Antalet invandrare som kommer till Italien har reducerats dramatiskt till skillnad från Stefan Löfvens (S) löften att minska till EU:s miniminivå där det inte hänt ett dugg. 

Knappt 3 % av dem som kommer över Medelhavet är flyktingar enligt FN. Resten är ekonomiska migranter.

Antalet invandrare som kommer till Italien har minskat dramatiskt, från totalt 181.000 år 2016 till 3.071 hittills i år. Håller siffran i sig blir det sammanlagt cirka 6.000 ankomster i år, en minskning med närmare 97 procent, rapporterar BBC.

2016 sa Sveriges inrikesminister Anders Ygeman att 80.000 asylsökande skulle tvingas återvandra.

Det är det stora Mineo-lägret på Sicilien, som tidigare haft 4.000 invandrare, som nu stängts ned. Matteo Salvini är enligt svenska medier och politiker en idiot eftersom han är EU- och invandringskritisk men det verkar inte italienarna ta hänsyn till.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Italien har minskat antalet asylsökande med 97 %

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: