Varför följde vi inte Expressens råd?

INVANDRING. -Pettersson skulle gärna se en oberoende utredning om journalisternas och medias roll i den katastrofala invandringspolitiken. Medierna är medskyldiga, och tyvärr gör de fortfarande inte tillräckligt. De döljer och vinklar den mångkultur som medierna varit och är så pigga på att lovorda.

Många städer i Sverige var för mindre än en generation sedan nästan idyller, nu är de mångkulturella infernon. Medierna har dock inte alltid varit som idag, för inte så länge sedan var de som Sverigedemokraterna om inte värre.

Expressens löpsedel den 6 september 1993. Borde inte den leda till åtal? Vad säger David Baas, Expressens reporter som gör karriär på att leta upp gamla saker om Sverigedemokrater. 

På förmiddagen den 22 oktober 2015 gick 21-årige Anton Lundin Pettersson beväpnad med svärd och kniv till angrepp på personal och elever på skolan Kronan i Trollhättan. Han mördade tre personer och skadade två innan han själv sköts ihjäl av polisen. Han ska på intet sätt försvaras men Anton lämnade efter sig ett brev med en förklaring som inte uppmärksammades i Sverige förrän långt efteråt och som polisen hade missat.

”Ni drev mig till det här. Blodet är på era händer” och menade att ”han inte gillade den svenska invandringspolitiken eftersom den gick ut över gamla och sjuka”. Aftenposten.no.

Ligger det något i Anton Lundin Petterssons avskedsbrev? Kan vi få fler personer som likt Anton får nog? Vem bär då ansvaret?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Varför följde vi inte Expressens råd?

  1. Du har för dig? Jag har för mig att han läste det kommunistiska diktatet innan han gjorde sin fruktansvärda handling.

  2. På vilket sätt skulle petterssons skrift kunna skada andra?
    Det finns en skrift som ca1miljard människor tillber som uppmanar att skada sånna som oss, det är betydligt mer obehagligt.

  3. Att media är starkt medansvariga råder inte någon tvekan om. Mest ansvar har ryggradslösa och svagbegåvade politiker eftersom det är de som fattar besluten.
    En haverikommision borde naturligtvis tillsättas men det är inte möjligt pga att ovanstående inte har förstått något ännu utan de ökar på med mer anhöriga i stället.

Kommentera