Gangsterrappare dömd: ”Ska köra upp en Glock i din mammas fitta och sedan skjuta dig”


BROTTSLIGHET. Fyra tonåringar i åldrarna 15–17 år har åtalats vid Halmstads tingsrätt efter en misshandel som ska ha ägt rum på Vallås i Halmstad. Två av dem åtalas för övergrepp i rättssak eftersom de genom hot ska ha försökt få personer att avstå från att prata med polisen.

Enligt stämningsansökan ska tre tonåringar angripit en person på Vallås i Halmstad i mars i år. I samförstånd har de enligt åklagaren slagit mot personens huvud och kropp för att sedan dra ner honom på marken. När personen låg på marken ska de ha utdelat ytterligare sparkar mot hans huvud och kropp. Alla tre åtalas nu för misshandel.

Även en 17-åring ska enligt stämningsansökan ha angripit samma man. Han åtalas för övergrepp i rättssak eftersom åklagaren menar att våldet hade som syfte att hindra offret från att göra en anmälan till polisen.

17-åringen ska även visat personen att han bar kniv, tryckt upp honom mot en vägg och sagt saker som: ”ringer du polisen slår vi ihjäl dig”.

Två personer ska ha bevittnat misshandeln. En av de misstänkta angriparna – en 16-åring – ska vid ett tillfälle ha uttalat dödshot mot vittnena för att få dem att inte berätta för polisen, enligt åklagaren.

Det följande är ännu ett exempel på en gravt dysfunktionell skolmiljö – i det här fallet handlar det om högstadiet.

Det hela tycks ha börjat med ett mindre tjafs mellan en svensk kille i åk 7 och en invandrarkille i åk 6, där den svenske killen säger till den yngre, som han upplever som kaxig, att gå och lägga sig.

Ett par veckor senare, den 11 mars, misshandlas och hotas den svenske killen (NN) av ett gäng på åtminstone sju personer. Gänget ska bland annat ha bestått av den yngre invandrarkillens äldre bror. NN får motta flera slag i ansiktet och sedan minst tre sparkar när han ligger ner. Han tvingas då också att säga kränkande saker om sig själv. Händelsen filmas. Efteråt trycks han upp mot en vägg av två andra personer som hotar med mer våld om han pratar med polisen. En av dem visar en kniv.

Det finns flera vittnen till misshandeln. Under tiden som följer hotas två flickor flera gånger, av flera personer. Den mest drivande döms så småningom för följande hot;

”Den dagen ni snitchar på mig kommer jag ta en Glock 19 och köra upp den i din mammas fitta och sedan köra in den i din mun och skjuta dig.”

Även han åtalas därför för övergrepp i rättssak. Enligt åklagaren har han även gjort sig skyldig till olaga hot.

Tre av de fyra åtalade döms.

 • Lindri, född 2003, döms till 35 timmars ungdomstjänst för misshandel.
 • Atonio, född 2003, döms till 35 timmars ungdomstjänst för misshandel.
 • Seikou, föd 2003 döms till ungdomsvård för misshandel och övergrepp i rättssak.

Alla tre bedöms ha särskilda vårdbehov. Alla fyra åtalade är födda i Sverige med invandrarbakgrund.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


20 responses to “Gangsterrappare dömd: ”Ska köra upp en Glock i din mammas fitta och sedan skjuta dig”

 • compulsoryunion

  Verkställa uvisning är den enda HIV-säkra lösningen.

  Gilla

 • Callahan

  Hög tid samla trupperna och rensa ut. Fega skadedjur som anfaller i grupp som dessa löss behöver en läxa, de aldrig glömmer. Slut på lekstugan..

  Gilla

 • Peter Skoglund

  “Av små grisar blir det stora svin.“

  Gilla

 • Nizze

  Vilka är det som under alla år har röstat på dessa förrädare till politiker som har förstört en fungerande demokrati? Förrädare som lämnar ut sitt land och sitt folk brukar få stå till svars för sina beslut.

  Gilla

 • grunehetgrot

  Vi måste sänka straffåldern till 6 år i Sverige.

  Gilla

 • Fjölet

  det blir det vanliga, spelkonsol i 35 timmar uppföljning med ekonomiskt stöd.erbjudande om semester i hemlandet.
  Och den misshandlade grabben har inget att hämta i någon social instans även om han blir fortsatt hotad/ misshandlad av samma klientel igen, troligtvis för han är svensk i sverige!

  Gilla

 • Maja

  Är alla afghaner 17 år? Tänk att de kan ljuga sin ålder bara för att slippa straffet!
  UNGDOMSTJÄNST! helt sjukt. Fängelse och utvisning och borttagande av socialbidrag.
  Undrar inte Tingsrätten hur offren mår?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ytterligare en perfekt import av kriminella parasiter som det nu ska gullas och daltas med på något hotell om de blir dömda i någon svensk vänstervriden och mångkulturälskande domstol !

  Gilla

 • Göstalarsson

  Det är tråkigt och ledsamt att 7-klöven gjort vårt Sverige till ett
  mångkriminellt land.
  Många fråga: ”Vad får vi för våra skatter?”
  Tyvärr är svaret: Muslimer,muslimer, muslimer…………

  Gilla

 • Stenbock

  Ovanligt stränga straff för dessa ”aschloch” (rövhål på Abzurdska)…..
  Tänka sig hela 35 timmar kommer att omvända dessa kräk,till vanliga människor !

  Gilla

 • ruben

  Tur att näthatsgranskarna finns. De rensar ut allt i Sverige, som hotar samhället. Det vi läser här är väl den önskade kulturuvecklingen enligt regering, media och myndigheter? Det bli lönsamt…. ( OBS! ironi från början till hit )
  Enda chansen kanske är omval, stopp på invandring i nuvarande slappa ordning och urval, obligatorisk utvisning vid minst ovanstående brott.

  Gilla

 • Wally Walrus

  Vilka oerhört hårda straff dessa guldklimpar belönades med.
  Säkert kommer de att bli avskräckta från att göra liknande saker i fortsättningen.

  Gilla

  • maar

   Guldklimpar !!! Deras föräldrar säger :”De är så snälla pojkar”. Ut med ”guldklimparna” och hela släkten utan pardon. Regeringen säger att de inte kan utvisas till krigsdrabbade länder. Varför inte? Då är det bättre att de hellre beter sig svinaktigt i Sverige !!!

   Gilla

 • compulsoryunion

  på anstalt kommer de träffa fler aliens som använder ordet våldta som något positivt

  Gilla

  • Stenbock

   Anstalt ???
   Sådana ser Stenbock dagligen gå runt i omgivningen av Ghettot,iklädda gula västar tillsammans med någon äldre inhemsk.Tror avsikten med dessa vandringar är,att plocka upp skit i naturen.Har dock aldrig sett att de böjer sig !
   Denna s,k, ”samhällstjänst” är som allt annat en stor bluff,för att offren skall känna sig nöjda….

   Gilla

 • SVENSK

  Sluten ungdomsvård på obestämd tid med särskild utskrivningsprövning, skulle jag vilja se. Det borde dessutom krävas 18 skötsamma år för att få Svenskt medborgarskap, då skulle de inte ens vara medborgare och hela familjerna/klanerna hade kunnat ha internerats och utvisats. Utlänningar inkl de som föds här blir då som sagt medborgare tidigast efter 18 skötsamma år i landet.

  Gilla

 • Ali

  Skämtstraff av en skämtdomstol i ett skämtland.
  Gör samma sak mot en ensamkommande asylmissbrukare och du får fängelse.

  Gilla

 • whatthefeng

  Hmmm…
  Ännu några exempel få föredömlig barnuppfostran utövad av föredömliga invandrare. Allt föredömligt tillåtet av föredömliga politiker.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: