Iransk gängledare misshandlade pojke på sonens skola: ”Ska öppna upp din familj”. Ingen utvisning trots 41 gånger i belastningsregistret

BROTTSLIGHET. Karwan Kamali har varit med på bloggen en gång tidigare. Nu är herr Kamali aktuell igen. 

”Två pojkar bråkade på skolan och den ene av dem berättade om det för sin pappa – en gängledare i Borås. Kort senare dök mannen upp på skolan och misshandlade och hotade pojken. Den mycket tungt belastade gängledaren döms nu på nytt till fängelse efter händelsen som inträffade i höstas utanför Sjuhärad.

Allt började med en ordväxling och ett mindre bråk mellan pojkarna inne på skolan.

Dagen efter åkte den ene av dem i en epa-traktor med sina vänner när en bil körde om och tvärnitade mitt framför. Ut kom den 36-årige boråsaren, aggressiv och mycket hotfull.

– Han skrek: ”vem var det”, säger offret. Pojken i fordonet förstod att det handlade om bråket dagen innan. När han klev ut slet 36-åringen tag i honom och tryckte ner honom.

”Han säger att han ska våldta min mamma och att han ska öppna upp eller knulla hela min familj” ”Ligg ner som en hund”, uppges mannen ha sagt. Sedan utdelade boråsaren ett slag i ansiktet på pojken enligt Borås Tidning, (tyvärr är artikeln bakom betalvägg)

Karwan Kamali döms till två månaders fängelse och 14500 kronor i skadestånd till den misshandlade pojken som är svensk. Domen har för övrigt inte överklagats, så den har vunnit laga kraft.

Kamali kom till Sverige som politisk flykting från Iran 1996, han är fortfarande iransk medborgare. Första noteringen i belastningsregistret är från 1999. Han uppger att han ”valt att leva särbo” med fru och barnen – vilket borde granskas om det stämmer eller om det är ett överutnyttjande av välfärdssystemet med extra bidrag och en extra lägenhet som hyrs ut i andra hand.

Fattar någon hur denne iranske medborgare kan vara kvar i landet? Iran tar inte emot utvisade som inte återvänder frivilligt, då borde Wallström se till att de ändrar den regeln eller Kamali behandlas så att han återvänder frivilligt.

Med den aktuella domen förekommer han alltså under 41 avsnitt i belastningsregistret. Så här ser det ut;

2019 – Misshandel, olaga hot (fängelse 2 mån)
2019 – Kontaktförbud BO
2019 – Ordningsbot, körde 103 km/tim på 60-väg (böter 4 000 kr)

2018 – Brott mot knivlagen (dagsböter 50 á 50 kr)
2018 – Kontaktförbud BO

2017 – Brott mot knivlagen, grovt vapenbrott (fängelse 9 mån)

2016 – Brott mot knivlagen, grovt vapenbrott (fängelse 1 år 6 mån)
2016 – Ordningsbot, kört 143 km/tim på 100-väg (böter 4 000 kr)

2015 – Ordningsbot, brukat oskattat fordon (böter 1000 kr)
2015 – Övergrepp i rättssak (fängelse 1 mån)
2015 – Ordningsbot, fordon försett med förbjudna tillbehör/delar (böter 500 kr)
2015 – Hastighetsöverträdelse (böter 3 600 kr)

2014 – Ordningsbot, brukat avställt fordon (böter 1 200 kr)
2014 – Ordningsbot, ej använt bilbälte (böter 1 500 kr)
2014 – Ordningsbot, ej använt bilbälte (böter 1 500 kr)
2014 – Strafföreläggande, ringa smuggling (dagsböter 100 á 50 kr)
2014 – Åtalsunderlåtelse, brott mot knivlagen
2014 – Brott mot knivlagen (dagsböter 50 á 50 kr)

2013 – Ordningsbot, hastighetsöverträdelse (böter 2 000 kr)
2013 – Grovt vapenbrott (fängelse 6 mån)
2013 – Ordningsbot, brukat oskattat fordon (böter 1 000 kr)

2012 – Ordningsbot, brukat däck med otillräckligt profildjup (böter 1 200 kr)
2012 – Bilbältesförseelse 2 tillfällen, brott mot trafikförordningen, brott mot körkortslagen (böter 4 500 kr)
2012 – Vårdslöshet i trafik (dagsböter 50 á 50 kr)

2011- Ordningsbot, otillåtet antal passagerare (böter 500 kr)
2011 – Narkotikasmuggling (fängelse 4 mån)
2011 – Ordningsbot, överskridit heldragen linje (böter 1 500 kr)

2009 – Utpressning, övergrepp i rättssak, narkotikabrott 7 tillfällen (fängelse 3 år 6 mån)

2008 – Åtalsunderlåtelse, hastighetsöverträdelse
2008 – Skadegörelse, olovlig körning 3 tillfällen, dopingbrott (fängelse 1 mån)

2005 – Olovlig körning (fängelse 1 mån)
2005 – Olovlig körning 3 tillfällen, förseelse mot vägtrafikregisterlagen (villkorlig dom med 50 timmars samhällstjänst)

2003 – Strafföreläggande, olovlig körning (dagsböter 70 á 30 kr)
2003 – Åtalsunderlåtelse, förseelse mot trafikförordningen

2002 – Olaga hot, olovlig körning (villkorlig dom med 40 timmars samhällstjänst)
2002 – Olovlig körning (dagsböter 70 á 30 kr)

2001 – Strafföreläggande, olovlig körning (40 á 30 kr)
2001 – Snatteri, olovlig körning (dagsböter 50 á 30 kr)
2001 – Olovlig körning (dagsböter 30 á 30 kr)

2000 – Olovlig körning, rattfylleri (dagsböter 70 á 30 kr)

1999 – Misshandel, olovlig körning (rätten överlämnar åt soc att ordna med ev vård)

Inga uppgifter om hur stor del av böterna som faktiskt har betalats…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

32 thoughts on “Iransk gängledare misshandlade pojke på sonens skola: ”Ska öppna upp din familj”. Ingen utvisning trots 41 gånger i belastningsregistret

  1. Bobo m.fl. :
    Vad firar ni Kannibaler i dag ? Hela niggerbyn tycks ha tuggat löv !!
    F.ö. kan jag lära er plattfötter,att vi skriver med små o.. stora bokstäver i Abzurdistan Har ni missat detta på SFI ?

  2. Sluta skriv om karwan kamali….. Du har inget liv dem enda som drabbas är hans barn för folk läser din idiotiska blogg och håller på mot hans barn så om du inte läger ner din blogg så polisanmäler jag dig. En sak till bilden du har på din blogg på att man inte får tigga va gör inte du ha swicha gärna….eee…Nä

  3. Utlänningslagen fungerar eftersom piraten hade fått dödsstraff i Iran. Svenskars religion är att offra sin egendom, sin egen hälsa och sina egna barn på den påhittade asylrättens altare.

  4. Och inte fan ska det vara kattskit när det gäller advokater
    heller,nej är man invandrad förbrytare, som bara inneburit
    kostnader för samhället, så ska det vara Stjärnadvokater
    o ingen vanlig Brännvins Advokat inte? Nej kostar man
    samhället stora summor så duger bara Leif Silbersky där
    samhället betalar både honom o Rättegångskostnaderna för denna juvel?

  5. Är det exempel på den där ”lönsamheten längre fram”? Naturligtvis,har svenskt rättssystem nått sin träsknivå för många gånger. Igen underlåter svenska myndigheter att skydda allmänheten från invandrad dysfunktionell våldskultur ( hederskultur? ). Det finns massor av metoder för att få vem, som helst att vilja åka hem frivilligt igen. Börja med att utvisa. Beslagta brottslingens alla fordon och vapen genom husrannsakan en gång i veckan, dra in bidragen och punktbevaka, ge utegångsförbud osv. Ingen i Sverige har bett om kriminell mångfald. Trots det fortsätter regering och myndigheter med dårars envishet att utan seriösa kontroller släppa in anhöriga främmande människor på skötsamma människors bekostnad. Det är botten av osmaklighet mot ett helt lands befolkning.

  6. Att den mannen fortfarande har ett körkort är ju en gåta samt att han inte för länge sedan utvisasts, oavsett att Iran inte tar emot borde han ju få domen.

  7. Många klagar på poliserna och åklagarna för det tillstånd som är. Men de följer ju bara de regelverk som finns och reglerna är det våra välbetalda politiker som har klubbat igenom.
    Hur skulle det se ut om våra myndigheter struntade i att följa lagarna?

    Under åren har ju dessutom en rättspraxis byggts upp för en massa brott. Och även detta kan man nog tillskansa våra politiker, eftersom det är regeringen som har tillsatt de domare som sitter i HD.

    Klart karln skulle h sparkats ut från landet för länge sedan. Och om han inte frivilligt lämnade så borde han ha blivit placerad på en ö med fotboja tills ha blev frivillig.

    • Med det brottsregister han har, kan man ju bara undra hur mycket han egentligen ställt till med utan att ha åkt fast.

      Mycket av de brott han fällts för är ju egentligen ganska ringa brott, men det visar att ordningspoliserna nog ligger på honom så gott de nu kan. Det är ganska många ordningsbot han fått. Att ha sedan förmodligen inte betalar dessa är ju en annan femma.

  8. Beträffande det vänsterliberala svenska rättsväsendet så vimlar det av batikhäxor som åklagare. Dessa yrkar aldrig på utvisning oavsett vilka grova brott som invandrare begår.

    Just nu åtalas två unga afghaner, 19 och 26 år gamla, för flera våldtäkter i Karlskrona. Åklagare i målet är kammaråklagare Lena-Marie Bergström. Bertgström är SD-hatare och har förföljt och åtalat SD-politiker för hets mot folkgrupp vid ett flertal tillfällen:

    https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/aklagare-spred-sd-kritik-och-atalade-sd-politiker

    Hon har tidigare valt att inte yrka på utvisning av afghaner som har åtalats för sexualbrott. Hon borde naturligtvis avskedas från åklagarmyndigheten och aldrig tillåtas driva mål där invandrare är inblandade.

    • Instämmer, tumme upp! Vi är inte ett normalt land längre, det är politiska domstolar och domar! Vissa av de här är riktiga psykopater, gillar att sätta dit vanliga svenskar, de kan tom få hårdare straff för att inte ha haft bilbälte på sig än vad dessa Afghaner får för riktigt grova brott.

    • 70% av åklagarembetet består av kvinnor ,det är ett direkt hot mot rättssamhället att ha en så stor del känslomässigt vänster blatte sugna kvinnor i Svenska domstolar.
      Svenska kvinnor är irrationella emotionella babbe madrasser utan konsekvenstänk.

  9. SVERIGE=FLATHETENS LAND….!! Högsta Domstolen utvisade inte en kinesisk bedragare därför att de har ett rättsväsende som Sveriges Högsta Bögdomstol inte gillar, kinesen kan utsättas för tortyr och ev ett dödsstraff! Samma tänk när det gäller alla dessa kriminella vår politikerklass importerar från jordens alla MUSLIMSKA U- och skitländer…..!!!! De har koranen och sharia som rättesnöre….!
    Någon hänsyn till om Sveriges befolkning vill ha dessa här har aldrig våra politiker tagit! Vi har sedan Olof Palme PÅTVINGATS dessa galningar/dårar/araber/muslimer…..! Så har vi fått MALMÖ och Sverige fortsätter med massinvandringen av muslimer som kommer direkt från fängelser och mentalsjukhus i dessa länder! Förr i tiden skickade FINLAND sina alkoholister till Sverige, de visste att Sveriges socialvård tog hand om dem….SEDAN C:A 40-50 ÅR SKICKAR MUSLIMSKA U LÄNDER DE MÄNNISKOR DE INTE VILL HA DÄR TILL BIDRAGSPARADISET SVERIGE!!!! Tom utan pass och ID hälsar Stefan Lövfen dem välkomna!!

  10. Det är på tiden att Lövenregimen ordnar ett ”snabbspår” för sådana här, ett snabbspår ut ur landet, för alltid!

  11. En sådan här gangster skall inte gå på våra gator, han skall bara tillbaka till sanddynorna där han kom ifrån !!

    //Gunnar

    • OK. Vilka språk kan du? Det räcker inte med engelska för att bli en duglig medborgare till exempel i Spanien. Eller är det bara varmluft du presterar?

  12. Minst tre års fängelse och livstids utvisning, om den ej kan verkställas; internering på obestämd tid tills utvisning kan ske.

  13. Min fråga,var kommer pengarna till alla böterna från ? Eller är böter enbart för att vi inhemska skall se,att ”Rättsväsendet” fungerar ?
    Löjeväckande att en sådan parasit,kan leva kvar i Abzurdistan.

    • Böter och skadestånd osv är såklart vi svenskar som betalar.

      Fängelse och skadestånd för mord mm. Ibland flera hundra tusen.
      Tjänar dom så bra i fängelserna??

      • Det är väl förmodligen också en av anledningarna till att han är ”särbo”. Finns säkert en hel del skulder hos kronofogden. Då kan han ju ha sina värdesaker hos frugan.

  14. Om jag skriver vad jag tycker om Karwan blir jag kallad rasist. Skriver jag ned mina innersta tankar om Karwan får jag Näthatsgranskaren efter mig. Uppger jag vad jag vill göra med Karwan ringer polisen på dörren.
    Karwan tillhör nämligen den priviligierade grupp av människor man inte får hysa agg mot.

    • Du kan ju säga till näthats granskaren att du önskar
      att denne idiot hade svultit ihjäl, så vet han vad det
      handlar om, han känner till sådant?

  15. Släng ut den jäveln från Sverige. Och alla andra muslimer också. En bra muslim är en muslim som INTE lever i Sverige.
    – Löfven skick hem dina kompisar NU!!!!

  16. Det är Tisdag, allsång på skansen. Jag väntar alltid på smällen från muslimerna. Den kommer var så säker. Var så säker. Säker är jag.

    • Den dagen ska jag skratta hela dagen och åt dom efterföljande med handhjärtan och visa förståelse manifestationer.

Kommentera