Zigenarklanen har levt på bidrag och brott i 50 år, men går inte att utvisa

ZIGENARE. Det är en av Danmarks mest ökända familjer, som har flyttat till Cobrahave i Örestaden på Amager, när Köpenhamn i Danmark. Anledningen till att familjen Levakovic är ökänd känner grannarna till allt för väl, även bloggens läsare har fått höra om zigenarfamiljen Levakovic många gånger. Läs HÄR.

Familjens kriminella meriter är praktiskt taget oändliga, men det är välkänt var det började: med familjechefen Gimi Levakovic, 60, som är självutnämnd chef i zigensklanen.

För nästan 50 år sedan kom han till Danmark med sina föräldrar som en del av 69 zigenare, som år 1970 utan tillstånd satte sig på Amager Fælled. Det är bara några kilometer från Else Alfelts Vej, där de nuvarande problem har uppstått runt Levakovic-familjen.

Gimi Levakovics far, Dusi, var hövdingen för de 69 zigenare som kom 1970, två år senare hade grannar, myndigheter och polis hade fått nog av brott och bråk. Polisen rekommenderade då politikerna att kasta ut Levakovic-klanen och de andra zigenarna från Danmark.

I slutändan bestämde den socialdemokratiska regeringen med Anker Jørgensen att zigenarna skulle få stanna eftersom de gav sitt ord på att uppträda ordentligt, arbeta hårt, betala skatt och följa de danska lagarna.

Nästan 50 år senare har zigenarfamiljen Levakovic begått hundratusentals brott, en annan verklighet och nu går det inte att utvisa ziggisarna trots att de lever på socialbidrag och brottsligheten fortsätter…

Läs vidare på BT.dk…

-Pettersson tycker det låter som statsminister Stefan Löfven (S), vi har varit naiva. Nu har Levakovics blivit fler än de ursprungliga 69, de lever på brott och bidrag samtidigt som de kör omkring i lyxbilar, bor flott och skryter om sina rikedomar. De flesta är medborgare i Kroatien men Europadomstolen har bestämd att deras anknytning till Danmark är för stor för att utvisning ska ske.

Det blir inte bättre, föräldrarna lär barnen att stjäla och bedra redan från början och så håller det på generation efter generation, men det är synd om zigenarna.

Läs om Levakovics öden och äventyr på bloggen och tänk på att några av dom har bytt namn och en del bor i Malmö…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

10 thoughts on “Zigenarklanen har levt på bidrag och brott i 50 år, men går inte att utvisa

  1. Vad har Romer som det så fint och vänstervridet PK heter idag någonsin bidragit med när det gäller samhällsbyggen ?

  2. Här kan ni bl.a. tacka Stenbocks broder,som tidigare varit gränspolis ( på den tid gränsen mot Danmark fanns kvar). Han berättade ofta hur denna Zigenarklan Levakovics gjorde jämna försök,att få fotfäste o. bosätta sig i Sverige.Då fungerade avvisningen enkelt. Svenska polisen ringde upp den danska,och rapporterade att de kunde vänta vid färjan i Helsingör,på sina tattrar.
    Har förstått att sedan Bro´n byggdes,har delar av dem kunnat smyga in, och är nu bofasta i S:a Skåne.Men den kriminella släkten med undantag av en som utvisades till f.d. Jugoslaven efter otaliga brott i Danmark,är kvar på andra sidan Sundet.

  3. hyr in platser i Baltiskt fängelse och på obestämd tid för de alla tills de reser tillbaks till Kroatien-hur svårt kan det bli 🙂

Kommentera