SD – ”Kapa biståndet till homofientliga stater”

SVERIGEDEMOKRATERNA. Idag är det Sverigedemokraternas och Jimmie Åkesson dag i Almedalen. SD lägger förslag om att strypa det svenska biståndet till länder som kriminaliserar homosexualitet, enligt partiledaren Jimmie Åkesson under en kortare pressträff på partiets dag i Almedalen.

Åkesson sa vidare att partiledartalet kommer att fokusera på de problem som Sverige står inför, bland annat skjutningar, otrygghet och en växande klyfta mellan stad och land.

Jimmie säger om Sabuni att hon övergett allt positivt som skilde henne från Ullenhag.

Busch Thor däremot säger som hon gör av taktiska skäl.

-Pettersson säger att det är ett bra steg, inget bistånd till länder som kriminaliserar homosexualitet borde innebära noll bistånd till muslimska länder. 

Sedan tycker jag att SD borde gå hårdare fram och minska biståndet totalt, till den nivå som FN tycker är lagom, 0,7 procent av BNP i stället för som nu över en procent, framförallt ska vi inte skicka iväg pengar utan krav.

Sveriges politiker är sämst på att se till de egna invånarnas behov, och de är värst på att vräka ut våra pengar för andra folks behov. Vi är värst på bistånd, vi skänker så mycket pengar att Sida inte har en chans att göra av med allt och då skänker de det som blir över till FN utan kontroll eller krav.

Vi kallas internationellt för FN:s jultomte, vi ger FN mängder med pengar som vi sätter en stolthet i att inte ställa några frågor eller krav, utan litar på att korrupta FN gör av med pengarna på bästa vis.

Vi skänker till terroristerna i Palestina, vi gör demokratisatsningar i Östeuropa, vi bidrar till infrastrukturen på ön Tuvalu med mera, med mera.

Nu visar det sig att problemen växer för FN:s gröna klimatfond, GCF, the Green Climate Fund. Den skapades för att Parisöverenskommelsen ska kunna förverkligas. 10 miljarder dollar var första etappen och mera behövs, särskilt som största bidragsgivaren försvinner, när president Trump inte längre vill betala.

Australien har slutat betala, USA ska sluta betala, andra lovar att betala men struntar sedan i det, ett land lovar och betalar mest av alla, gissa vilket?

Läs mer på Klimatsans…

-Pettersson hoppas alla pensionärer är nöjda med sina pensioner…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

18 thoughts on “SD – ”Kapa biståndet till homofientliga stater”

  1. Pettersson har ju en vilja , att göra Sverige lagom , vilket är en positiv riktning eller inriktning. Så därför vill jag provocera honom gällande miljardären och de som knappt har att betala sin hyra. Mitt antagande är att han röstar på SD . SD har många positiva politiska egenskaper efter att ha rensat ut nazisterna. Min fråga är materiell : Hur ska jämlikheten ( lagom ) förverkligas mellan svenska medborgare i det att miljonärer och miljardärer får försaka sin rikedom ? Märkväl att jag inte förlitar mig på sossepartiet i detta ämne eller Vänsterpartiet . Omfördelning är en social egenskap och om det är en politisk impotens i detta ämne även hos S D , så föredrar jag att vara partilös .

  2. Apropå bidrag ? Hur många miljardären har vi i Sverige ? Hur ska Sverigedemokraterna omfördela ? Nej , jag har inget emot SD , då partiet är demokratiskt. Gillar deras tanke på nationell demokrati och deras hållning till klimatalarmismen ( typ bedrägeri ) . SD är ju konservativt , vilket för mig låter som om spekulationen inte får antastas och att miljardärerna inte får antastas med speciella skatter . Jag är partilös ( vilket är en förmån i det att kritisera alla politiska partier ) . Men jag rätta mig om jag har fel i min negativa bedömning om att SD skyddar de rika .

  3. Med tanke på att invandrare skickar hem pengar till släktingar i hemlandet ( vilket är en social egenskap ) , så är även detta ett bistånd till u-länder. Den totala mängden transfereringar lär ingen veta, men jag gissar på ett x antal miljarder. Att leverera ut pengar från Sverige gynnar knappast svensk cirkulationsekonomi ( konsumtion i Sverige gynnar statskassan ) . Svensk bistånd kan minskas till U-länder , då invandrare privat hjälper till med dito.

  4. Vårt bistånd / avgift till Europeiska unionen kan också ifrågasättas. Inte av sexuella skäl utan av demokratiska skäl. Avgiften på 40 miljarder per år är som att kasta pengarna i sjön. Bättre upp är att satsa på svenska medborgare vad gäller personaltäthet i vård och skolor ( förbättra kunskapsnivån ). Att satsa pengar på svenska folket är demokratisk kompetens.

  5. Hmm…konstigt att inga stormrika oljeländer i Mellanöstern är med på listan 🥴

  6. Idag hade man turen att få lyssna till Sveriges enda partiledare värd namnet. MIN partiledare Jimmy Åkesson.

  7. Idag känns det skönt att man lämnat det partiet bakom sig, att slicka HBTQ-rumpor kommer inte att hjälpa ett skvatt…..ni får inte gå med i pride ändå fattar ni väl.

    Angående bistånd så ska det inte betalas ut en spänn så länge vi har problem och pengabrist på hemmaplan….det saknas ju för fanken pengar överallt.

  8. Tycker förslaget är utmärkt. Inte en skattekrona åt muslimerna i Sverige om dom inte är homofiler.
    Fast det gällde bara utanför Sverige……

  9. Knepigt för Gardell & co + PK partier att i vanlig ordning gå emot detta förslag.

  10. Även om SD vill strypa bistånd till länder som kriminaliserat homosexualitet, så kan ni ge er fan på att det inte blir en enda röst från hbtq-maffian. Mot idioti kämpar gudarna förgäves…

  11. Man får inte enligt svensk praxis generalisera, vilket man gör om ett helt land straffas för homofientlighet.
    Bättre vore att man drar in ”bistånden” till paraciterna i det egna landet, så drabbas inga oskyldiga…

  12. Hamas 800 miljoner…Vår regering har samarbete med teorrister..
    Sjuka och gammla bryr man sig inte om.
    Ni ska skämas ,,men tror inte ni har förstånd till det.

  13. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    Varför godkänner den SVENSKA skattebetalaren politiker som rånar svensk befolkning i demokratins namn och ger bort våra resurser till länder där varken demokrati eller människors VÄRDIGHET råder ?

      • Stämmer bra.
        Med en skola som inte ger kunskap och en socialdemokratisk politik som endast innehåller propaganda kan man inte förvänta sig ett samhälle som utvecklas i positiv riktning.

Kommentera