Svensk kvinna gripen misstänkt för terrorbrott i London

TERRORISM. En svensk kvinna har gripits på flygplatsen Gatwick i södra London, skriver den brittiska polismyndigheten mot terrorism, Counter Terrorism Policing, i ett pressmeddelande. Kvinnan misstänks för terrorbrott, enligt brittisk polis, rapporterar SVT. 

Den brittiska tidningen Independent, där SVT hämtat sina uppgifter, skriver att det rör sig om islamistisk terror vilket SVT glömde att nämna.

Den 40-åriga kvinnan greps vid 14-tiden lokal tid på torsdagen. Kvinnan ska ha anlänt med ett plan från Italien.

Hon ska ha gripits för misstanke om uppdrag, förberedelse eller anstiftan av terrorbrott, enligt pressmeddelandet.

Pettersson tycker det låter som rätt så vaga misstankar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Svensk kvinna gripen misstänkt för terrorbrott i London

  1. Vi i Sverige brukade beklaga oss för att vissa mindre nogräknade länder i sydamerika tog emot och inhyste gamla nazistförbrytare. Dessa tvivelaktiga regimer såg till att ordna så att de kunde gå under jorden och även tillskansa sig nya och falska identiteter. Usch och fy. Absolut. De har, med all rätt, kritiserats. Men hur ser det ut i vårt land då ? Vi tar emot krigsförbrytare på löpande band. Vi ger dom skydd, bostad, bidrag och t.o.m. någon form av status ! De blir behandlade med silkesvantar och får fördelar som vi tjänstehjon bara kunnat drömma om. Vi tar även emot deras oäktingar och sammanför dom med dessa förbrytare så att återväxten inom IS säkerställs. Vi tar emot invasionsstyrkan med öppna armar och särade ben. Vi låter dom våldföra sig på våra kvinnor, flickor och barn. Sen kastar man skit på dom som har fräckheten att protestera mot sveket och galenskapen. Hur är detta möjligt…ens här ?

  2. Sverige, Nordeuropas svar på mellanöstern.
    I Sverige kan alla radikala muslimer få en fristad där de kan verka ostört.

  3. Skulle inte förvåna mig det minsta om det faktiskt handlar om en Svensk och inte en ”Svensk”…80% av Svenska kvinnor är inte kloka.

  4. Hur i glödheta h-e ska det kunna bli tal om Mångfald, när alla nu för tiden verkar vara ”SVENSKAR” ???

  5. Kan det vara Greta eller Elin ? 🤪

    Kan omöjligt vara en muslim, de de bara har frid, blommor och kärlek i tankarna !

  6. Jag undrar varför ingen media skrev i går att det var ett plan på väg till Indien som tvingades nödlanda i går. Planet surrade runt i en timme och tvingades till nödlandning.
    Jag undrar om det här hade med det att göra.

    • Hon greps på Gatwick-flygplatsen vid 14 tiden på torsdagen, hon anlände med ett plan från Italien! Hon sitter frihetsberövad för misstanke om uppdrag, förberedelse eller anstiftan av terrorbrott. Vi får se vad som händer….

    • Maja:
      Det finns fler ”svenska” kvinnor utomlands,än vad någonsin funnits inom f.d. Sverige !

      • Det konstiga numera är att så fort det handlar om brott är alla svenskar.
        Mig veterligen är inte svenska kvinnor speciellt våldsamma.

Kommentera