Al Gore får kanske rätt i alla fall

2008 sa Al Gore (känd klimatalarmist) att isen på Arktis skulle vara helt bort-smält under sommaren om fem år!  LÄNK

För denna ”klimatgissning” har han fått utstå en del kritik! Troligtvis bekommer honom denna kritik inte särskilt mycket, han har väl däremot svårt att inte småle när han räknar alla pengar han tjänar på klimatskojeriet!

Men kanske han får rätt i år, eder FjärranÖsternRedaktör har gjort en av sina berömda ”klimatprojiseringar”! dvs visar hur det ”säkert” kommer att bli;

OM!

Danska PolarPortal uppdaterar varje dag en graf över den Arktiska isens volym,   igå såg den ut som bilden nedan!   Man kan ju klart se att linjen för årets avsmältning är mycket rak, å ligger i underkant av de andra kurvorna.

”Prijicerar” man denna katastrofraka kurva in i framtiden, se bilden nedan där jag med en gul linje visat vart vi är på väg (om inte Sverige höjer bensinpriset), Man ser ju tydligt att fjortonde augusti klockan 21,37  pluss minus 37 minuter kommer den sista isen i Arktis att ha smultit! För isbjörnarna återstår inget annat än att simma till Skansen.

Där de kommer att omhändertas på samma sätt som Gymnasie-Afghanerna! Greta kommer att högtidligt hälsa den välkomna och utfodra dem med vegetariskt sälkött!

 

 

Om denna framtida projicering visar sig ha brister, kommer jag att begära utökat forskningsanslag av Pettersson!

4 thoughts on “Al Gore får kanske rätt i alla fall

  1. Var det inte han som flög som en dåre mellan klimatföreläsingarna. En åldrig version av Greta.

  2. Ja, du Al och Gretas teaterdirektörer. Fick just dra igång värmepumpen, för kåken börjar bli lite kylig. Påminner om att vi befinner oss i den verkliga högsommaren och skriver den 4:e Juli. Kallt = VÄDER !!!

Kommentera