Politisk redaktör på E-kuriren vill öppna gränserna

ISLAM. Alex Voronov är politisk redaktör på Eskilstuna-Kuriren/Strengnäs Tidning och Katrineholms-Kuriren, han är även islamist på Sveriges första öppet islamistiska tidning fast de kallar sig liberala. 

Alex Voronov, är född 1975 i Odessa i Sovjetunionen, han har en rysk mor och en far från Uganda, växte upp i Sovjet och flyttade till Sverige i tioårsåldern.

Något har gått snett där, Voronov som är en gammal bekant på bloggen är totalt faktaresistens och en desinformatör i Arnstad och Lindbergs klass…

Nu verkar det som  Voronov anser att Sverige ska släppa in hela världens förtryckta!

Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Politisk redaktör på E-kuriren vill öppna gränserna

  1. Ja av det jag har läst qv den mannen har jag undrat
    över om han är riktigt klok, men efter hans senaste
    drapa förstår jag, att det är han inte.
    Henrik Arnstads efterträdare??

  2. Ytterligare en som följer Allans order för ett islamiserat Abzurdistan !
    Även märkligt att så många femtekolonnare,anställts inom PK-media….

  3. Han talar för sin egen sjuka mor: ”Alex Voronov har engagerat sig som debattör och expert i samhällsfrågor som rör bland annat Ukraina, Ryssland, Vitryssland och Tjetjenien. Han är född av en rysk mor och en far från Uganda samt uppvuxen i Ryssland. Till Sverige flyttade han vid tio års ålder.”

    Med vettig flyktingpolitik och sund arbetskraftsinvandring hade han inte varit verksam i konungariket.

  4. Klippt och skuren för att vara Vänsterpartistisk nämndeman i Migrations”domstolen” vägg i vägg med TV-4 redaktionen på Tegeluddsvägen.

  5. Hedersförtryck ska givetvis bekämpas. När kan prinsessorna som rymt från Dubai få en fristad och asyl i Sverige?

    • Den frågan avgörs kan avgöras av S- Regeringen utsedd ensamkommande omskuren sunnimuslimsk kurd vars far hade 4 fruar, högste domare i ”Sverige”:
      Justitierådet Mahmut Baran om resan från en kurdisk by till Riddarholmen –
      gjort en unik karriärsresa som kröntes av utnämningen till justitieråd i … Mahmut Baran har nu varit justitieråd i precis tre år och kom

  6. Alex Voronov verkar inte ha någon större tillit betr. islamisternas förmåga till självsanering angående det destruktiva ”heders”-förtrycket. De måste tydligen skeppas hit för att omvändas av, ingen mindre än, frälsaren Kristersson… Snacka om att redaktören skjuter sig själv i foten.

  7. Liksom Reinfeldt har V-oronov afroafrikanska gener och blod är tjockare än vatten.

    • Ruinfeldts farfars farfar och Voronov var/är lika mycket (lite) européer, om jag säger som så. Ruinfeldt är en (1/)32:a, Voronov är en (1)2:a. Lite skillnad är det fast det inte märks. Intressant att de båda har efternamn efter spinnsidan. Det är väl inte så att de skäms för svärdssidan?

    • Ja här i f.d. Sverige strömmar mördare in över gränsen utan att någon har det minsta koll på vilka det är.
      Det är därför skjutandet kommer att öka för varje dag.

Kommentera