Regeringen: Vi är på rätt väg att knäcka den organiserade brottsligheten

BROTTSLIGHET. Statsminister Stefan Löfven (S) och Justitieminister Morgan Johansson (S) har i fem års tid lovat att knäcka den organiserade brottsligheten och gängen men det verkar bara bli värre och värre. 

-Pettersson tycker regeringen påminner om kaptenen i Köpenick, lögn och bluff rakt igenom. 1906 blev staden världskänd genom den så kallade Köpenickiaden. Skomakaren Wilhelm Voigt klädde ut sig till en kapten i preussisk uniform och övertalade en grupp av soldater att följa honom till rådhuset. Där förmådde han genom sitt myndiga uppträdande stadskassören att utlämna kassan. Voigt blev gripen och straffad men hans äventyr väckte stor munterhet i många tidningar och ”Kapten Köpenick” har blivit en legend i Berlin.

Händelsen ses som ett komiskt exempel på  tilltron till myndigheter och auktoriteter.

Nu är det inget komiskt med dagens situation i Sverige där det verkar som mytomaner styr.

Regeringen kanske ska knäcka den oorganiserade brottsligheten också!!! I år är lika många ihjälskjutna i Stockholm som under hela 2018. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

30 thoughts on “Regeringen: Vi är på rätt väg att knäcka den organiserade brottsligheten

  1. ”Vi är på väg att knäcka gängen” Pajas, det enda ni lyckats
    knäcka är den Svenska ekonomin?

    What is happening in Sweden last night, Sweden?
    Sade en viss President med förvåning i blicken?

  2. När sossarna lovar det, kan vi vara säkra på att det inte blir något av det.

  3. Jasså, det var så dags nu igen. Och ändå är det inte något valår på gång. Samma gamla mantra som vi hört så många gånger förr från denna quisling. Men varför skulle han ge sig på sina egna, där kärnväljarna numera återfinns ? Dessutom består ju faktiskt hela regeringen av ett helt gäng kriminella landsförrädare. Så varför såga av den gren man sitter på ? Tänk om det bara någon gång kunde komma några adekvata följdfrågor från de infantila journalisterna.

  4. Mors, busarna skrattar åt svenskarna och
    våran polis.Vi har nu nått point of no return.
    Mycket lite kommer att förändras. M/S Svea
    tuffar vidare mot avgrunden. Arma land

  5. Den organiserade brottsligheten är regeringen + resten av avskrapet.
    De snor våra inkomster helt ohejdat via skatten,som ger oss x-akt vad?
    3 000 000 analfabeter??
    Vilken tragisk människa Amanda Lind mfl är.
    Politruk jävlarna ska vara trygga under Almedalsveckan bla,bla,bla…så långt sträcker sig förståndet.
    Sen då???
    Vilket $kitsnack och rättspatos!

  6. http://www.pi-news.net/wp-content/uploads/2019/07/steinmeier_salvini-534×386.jpg
    De styrandes blindhet inför vad som är på gång i flera Europeiska länder, får bilden med ”President” Steinmeier (D) o.inrikesminister Salvini (I) symbolisera. Två verkliga motpoler som Stenbock ser det hela.
    Nu senast när kriminella smuggel-kaptenen från Kiel,häktades vid Lampedusa.
    Den tyske socialisten,trodde sig på måndagen ”med moraliska ord” kunna kringgå Italiensk lag.
    Svaret från Salvini lät inte vänta på sig. I skarpa ordalag riktade åt Steinmeier o.Tyskland,förklarade han,att italiensk lag råder i Italien !
    Hur man som odemokratisk vald företrädare för ett land kan missbruka sitt ämbete,får i detta fall socialistiske ”Presidenten” i Berlin,själv svara på.
    Samtidigt ett honnör till Italien,som verkligen söker skydda oss från människoföraktande smuggelligor.Nu med invasion av Afrikanska lyckosökare till EU-länderna !

  7. Mäter man i handlingskraft och resultat så är Morgan Johansson ingenting . . Han finns liksom inte !

    Man hör vara tomma löften och tomma åsikter . . Det är precis som med talande papegojor 🙄 🤔

    • Talande papegojor är oftast roliga, det kan man inte säga om ministern eller några av dom som styr skutan Sverige

      Det är nog mer att galenskapen har fått sig ett ansikte, ta vilken foto som helst av våra styrande

  8. Sossarna har lyckats bra att knäcka sina röstande arbetare rakt ner i fattigdom, som Europas fattigaste pensionärer, grattis .

  9. Tillåt mig tvivla. Här knäcks ingenting. Det är långt till nästa val. Hoppas verkligen att de som röstat fram detta kaos drabbas stenhårt.

  10. Knäcka den organiserade brottsligheten? Tilllåt mig le lite ironiskt. För att knäcka den behövs det faktiskt riktiga karlar med lite djävlar anamma. Dessa fjunisar i regeringsställning gör ju bort sig så fort de öppnar munnen.

  11. Det finns många brottsliga problem sedan dessa naiva sossar och även Moderater släppte in kreti och pleti i detta land,(ca 1miljon) Även detta med att vi gick med i EU med helt öppna gränser som gör att kriminella ligor från i princip hela värdens tjuvligor har tillgång att plundra oss . Vad gör dessa pk politiker åt detta ?Inte så mycket eftersom dessa tar in ännu fler invandrare som kostar pengar och pengarna räcker inte för att skaffa resurser till polis,gränspolis,tull mm . Vi medborgare i Sverige är utsatta för våld,våldtäkter,inbrott i våra hem,man bränner våra bilar och hus, vi får inte skriva vad vi tycker och tänker och snart måste vi beväpna oss för att skydda våra familjer . Staten skiter i oss Svenskar,invandringen går före och kostar oss både trygghet och välfärd. Man kan kallt räkna med att invandringen kostar 150 – 200 miljarder om året och så skyller finansministern på att pensionärerna är boven men dom har ju hela livet jobbat och betalat för detta ,äldrevården kostar ca 25 miljarder om året .
    Kriminaliteten blir svår att knäcka pga Sossarnas naiva politik 2015 och även nu kommer det att kosta oss en sämre framtid.

  12. Morgan Johansson kan verka vara en enfaldig och halvdum person men inget kan vara mer fel han är en ytterst lömsk och farlig person.
    Det som upptar hans intresse mest det är att begränsa gemene svensks yttrandefrihet och att sätta politiker på piedestal så att de inte får kritiseras. Naturligtvis vänsterblivna sådana för de jobbar per definition endast med godhet och kan således inte bli föremål för kritik. Någon forma av politiska blasflemilagar tänker han väl sig.

  13. Vår enda chans att få ordning på landet, är att knäcka sjuk-klövern och övriga lögnare…

  14. Socialdemokrat = hjärntvättad !!! Kan omöjligt finnas något annat svar ! För hur mycket ljug och verklighetsfrånvaro och system kollaps + skattehöjningar+skjutningar+sprängningar+ våldtäkter , stenkastning på blåljus personal , bilbränder , vakter på skolor , bibliotek , sjukhus . skolor med kaos elever och välfärds kollaps krävs för att svenska folket ska fatta ????? Man bara undrar !!!!!

  15. Varför har han ingen röd näsa på sig Morgan Johansson? För han är väl en clown?

  16. Om man får ge en skämtsam men förmodligen opassande kommentar i detta allvarliga och svåra läge så kanske man kan säga att om DN hade haft personal som kollade felen innan tidningen gick i tryck så hade dom märkt att det som Morgan Johansson sa var att:
    Vi är på väg att bli knäcka av den organiserade brottsligheten. Dom två bortfallna orden förklarade och förändrade en hel del tycker jag.

  17. Redan nu har de knäckt svensk födda fattig pensionärer.
    Här har de lyckats. Pensionärer som inte har råd att gå till tandläkare eller lösa ut sin medecin.
    Pensionärer som rotar i papperskorgar efter tomburkar .
    Och inte ett ljud under supar veckan i almedalen hör jag om dessa 300 000 tusen fattigpensionärer som lever under EUs normer.

    • Löfven förra året: ”200 kr är en bra höjning
      för de fattigaste pensionärerna”

  18. Regeringen tror naturligtvis även på tomtar och troll !
    Patetiskt, i dagens Islamistiska satelitstat Sverige styr kriminaliteten samhället inte riksdagen.

  19. Stefan Löfven och Morgan Johansson är lika pålitliga som en huggorm tidigt på våren.

  20. ”Regeringen: Vi är på rätt väg att knäcka den organiserade brottsligheten”

    Det måste vara ”tyst diplomati” som man använder?

    En absolut majoritet, jag skulle tro 99%, av gängmedlemmarna är ”svenskar”. Som jag föreslagit ett otal gånger anser jag att vi ska sluta med att dela ut bidrag till dem med utländsk bakgrund och istället införa beredskapsjobb som de är tvingade att ta om de inte har ett vanligt (bidragslöst) arbete.

    Om man har jobbat hårt en hel dag så har man varken ork eller lust att jalla jalla hela nätterna. Om dessutom utebliven närvaro är skäl för repatriering så blir eventuellt skolk ett bevis på att man inte vill följa Flyktingkonventionens krav på att underordna sig lagar och kultur i värdlandet.

    Nu tycker nog de flesta här att det här är lite mjäkigt men på samma sätt som ”flyktingkrisen” smugits på oss smyger vi in det omvända. Stopp för asylmottagning inklusive kvotflyktingar och obligatorisk registrering med hälsokontroll, lämnande av biometrisk information (bland annat fingeravtryck och DNA), reseförbud och återkommande besök på servicekontor för att registrera närvaro i landet skulle vara åtgärder som sätts in samtidigt.

    Förutom att det blir ordning på utlänningspolitiken så skulle pullfaktorn helt upphöra vilket borgar för en problemfriare framtid för svenska folket.

  21. Polisen förstår sig inte på den organiserade brottsligheten. När man väl gör det (om någonsin) så har man mycket att stå i. Det finns kriminella asiatiska gäng som huserat i Stockholm i 20 år som polisen inte har en aning om.

    Det vi får läsa i skitmedia är toppen av ett isberg. Många mord mörkas av polisen som inte vill att statistiken ska vara åt det röda hållet. Alla mord som kan mörkas idag mörkas och avskrivs som olyckshändelse eller liknande.

    Så kanske det är i alla länder, vad vet jag. Men folk skulle sätta kaffet i vrångstrupen om de förstod vidden av detta.

    • Jag kan bara fylla på med att jag har en bekant som hjälper begravningsentreprenörer att hämta döda.
      Jag frågade honomen en dag,
      – I Vilken stadsdel i Göteborg dör flest människor en våldsam död?
      – Kortedala utan tvekan, svarade han. Det läser vi sällan något om i slaskmedia. Slaskmedia springer bara regeringens ärenden.

Kommentera