Man med somaliskt utseende gripen för dubbelmordet på ”svenskarna” i Köpenhamn

BROTTSLIGHET. En 21-årig, mörkhyad man med somaliskt utseende har anhållits i Danmark misstänkt för att vara inblandat i dubbelmordet på två ”svenskar” i Herlev, Köpenhamn i tisdags, rapporterar Ekstrabladet

Snart i svensk media om en gripen ”svensk”

De mördade, som svenska medier kallar svenskar, var en 21-årig och en 23-årig, båda med somalisk bakgrund. Enligt EkstraBladet var den mördade 23-åringen en ledare för den kriminella invandrargruppen Shottaz i Stockholmsförorten Rinkeby, som i åratal har plågats av gängbrottslighet.

En av ”svenskarna” som mördades i Herlev. 

TIDIGARE 2019-06-26. Danska polisen: Skjutna männen är svenskar

BROTTSLIGHET. Polisens inledande undersökningar efter tisdagens dödsskjutning utanför Köpenhamn pekar på att offren var två unga svenska män, skriver danska polisen i ett pressmeddelande. Männen är ännu inte identifierade.

Screenshot_20190626-131546_Expressen.jpg

Det var på tisdagseftermiddagen som de två männen sköts ihjäl i Herlev utanför Köpenhamn. De satt i en svenskregistrerad bil som blev beskjuten ett tiotal gånger med pistol och automatvapen.

-Pettersson kan garantera att den danska polisen och Expressen har fel. De mördade är garanterat inte svenskar, möjligen ”svenskar”…

12 thoughts on “Man med somaliskt utseende gripen för dubbelmordet på ”svenskarna” i Köpenhamn

  1. Grannlandet har fått uppleva en del av den svenska vardagen.
    Det var inga vanliga ”svenskar” som var på tur i Danmark!

  2. LÖGNMEDIA DVS SVT OCH HATMEDIA LJUGER ATT EN SVENSK GRIPITS FÖR MORDEN!!! Men det har ni redan fattat misstänker jag, åtminstone 18% – de andra 82% har ingenting fattat….

  3. Ibland är det viktigt att det sägs Afrosvensk (se Nyamko Sabuni) men inte när det gäller dessa terrorister…Då jävlar är det bara Svensk som gäller.

    98% av våra politiker och journalister är fullständigt värdelösa onda och borde få springa gatlopp när det är dags för upprensning i träsket.

  4. Tänk vilken skillnad på rapportering i dansk o. Abzurdsk media !
    Sitter ofta och tittar över till andra sidan Sundet,och varför man föddes på denna sida !

  5. Kriminella somalier mördar andra kriminella somalier kan inte se något negativt med detta….Ska jag vara elak och ärlig så känns det faktiskt riktigt bra.

    Tänk bara alla framtida brottsoffer som nu slipper bli våldtagna rånade förnedrade och slagna.

  6. Nä Svensk man står det på Expressen men jag misstänker att dom glömt bort citationtecknen så det ska vara ”svensk”.

  7. Det måste vara de ständiga thailandssemestrarna som gör att svenskarna är så solbrända?

Kommentera