Ingrid Guldbrandsson mördad av afghan som hon försökte hjälpa

BROTTSLIGHET. Den 69-åriga Ingrid Guldbrandsson mördades i sitt hem onsdagkväll den 26 juni. En afghansk man har begärts häktad misstänkt för mordet. Mannen heter Ahmad Nazari, och uppger att han är 19 år. Ahmad var den som ringde 112 och anmälde mordet, han kommer att häktas på lördag, på sannolika skäl misstänkt för mord.

Ingrid Guldbrandsson och Ahmad Nazari kände varandra. Guldrandsson var en så kallad asylaktivist och kämpade för

top-3
Foto: Facebook

att afghaner utan asylskäl inte skulle utvisas. Hon var med i grupper som ”Vi i världen” och ”Integration Kil”

 

TIDIGARE 2019-06-27. Kvinna, 69, mördad i Kil, ung man anhållen

BROTTSLIGHET. En 69-årig kvinna misstänks ha mördats i Kil i Värmland natten till torsdagen. En ung man har gripits och under dagen anhölls mannen som är i 20-årsåldern. – Den gripne mannen och kvinnan känner varandra, säger polisens presstalesperson Christina Hallin. Mannen kommer att begäras häktad, skriver polisen på sin hemsida.

-Pettersson säger att den mördade kvinnan hjälpte ensamkommande afghaner med bostad och försökte stoppa alla utvisningar till Afghanistan, dessutom var hon miljöpartist…

Men troligen så är det inga politiker och journalister som tar ansvar för vad de gjort.

Brottsoffret var engagerat i Facebookgruppen ”Vi i världen” och ”Integration Kil” nedan lite konversation kopplade till grupperna och brottsoffret,

En kille sitter inlåst sen en månad, han mår jättedåligt, har gått ner 9kg och den enda orsaken varför han inte får stanna i Sverige är att han fick sitt första avslag innan han fyllt 18. Bra att MV vet hur gammal han är!! Själv vet han det inte…

Nej, det är inte mitt land heller som kan bete sig så här! Varför reagerar inte fler på detta som sker just nu- i vårt vackra vårsköna land? Där människor sitter inspärrade och är livrädda. Vakna Sverige!!!

Dags för förvaret i Flen igen, ”mitt barnbarn ” är reserv för deportation på tisdag. Varför strejkar inte de piloterna?

Var hos Hossein igår , sjunde gången på två månader, ser hur han bryts ner, orkar inte äta, inte sova, har mardrömmar o självskadebeteende. Vi fick ta del av ännu ett avslag på VUT… Han var reserv för deportationen som inte blev av i tisdags. Idag försöker vi med ännu ett VUT. Och hoppas att de inte tar honom imorgon!

Hade tänkt åka till Stora torget idag MEN kl 9.09 ringde Hossein från förvaret i Flen- att gränspolisen skulle komma och prata med honom- det var inte tal om deportation… När vi pratade hörde jag hur det blev höga röster, oväsen, Hossein skrek o mobilen stängdes av. De tog honom!!! Han ska deporteras ikväll från Arlanda!! Jag har försökt ringa honom, inget svar…personalen har bekräftat att han ska utvisas idag. Så det blir inget Karlstad för mig idag…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

42 thoughts on “Ingrid Guldbrandsson mördad av afghan som hon försökte hjälpa

  1. OM inte den här Afghanen varit i Sverige då hade detta inte hänt! Tyvärr kämpade den här kvinnan för att unga män från Afghanistan utan asylskäl skulle få stanna i Sverige. Han kom utan pass och ID, vi vet ingenting om den här mördarens bakgrund. Ett normalt land tar reda på vilka de släpper in i sitt land, till exempelvis Australien är det olagligt att ta sig utan att kunna identifiera sig. SJÄLVKLARHETER EGENTLIGEN! Inte i Costa Gratis/Flathetens Land/Bidragsparadiset…..Socialdemokraterna/7klöverns SIGNALPOLITIK är tydlig, – Afghanistan, Somalia, Irak med flera U-länder är utsedda till asylländer och det är bara att komma hit och få lägenhet och livstidsförsörjning/pension…..”Sverige är världens rikaste land” skriker Stefan Löven när SD opponerar sig….! SD är ”rasister” för att de inte vill ha ”öppna gränser” och ”öppna hjärtan”….Ingenting kan vara mer fel, Sverige ska få en annan politik. vi ska inte ha politiker som Erik Ullenhag och liknande ja-sägare och ryggradslösa….SVT och Aftonbladet ska inte bestämma över Sveriges invandringspolitik. De krafter på SVT som vill verka för massinvandring måste sparkas, alternativt måste SVT läggas ner. SVT har länge verkat för mörkläggning av situationen i Sverige och har stor skuld till hur det ser ut idag. Hela ledningen för SVT måste avgå eller så måste vi kämpa för att SVT läggs ner. Vi ska inte tolerera ensidig propaganda för massinvandringen. SVT och hatmedia har stor skuld till att det ser ut som det gör i Sverige! Tyvärr är det 82% fårskallar som inte har andra informationskällor än SVT och hatmedia och konsekvensen blir att vi har och får ansvarslösa politiker i Sveriges Riksdag! Nu har 7klövern bestämt att öka på massinvandringen av bidragsparasiter med en gigantisk anhöriginvandring! Vi borde istället ha ett ÅTERVANDRINGSVERK som ser till att dessa kriminella gäster reser tillbaka dit de kommer ifrån, här har de ingenting att hämta. Vill politikerna ha ett inbördeskrig så är de välkomna! Vi kommer att få en skrämmande utveckling, det går inte att föra en politik som har folkutbyte som mål utan konsekvenser. OM jag hade bott i KIL och haft en dotter som blivit trakasserad i skolan där så skulle jag agerat som Brenton Harrisson Tarrant utan tvekan!! Det kommer pay back time här också! Dessa individer ska ut, de är inga flyktingar och har inte här att göra. De hotar och trakasserar till en viss gräns, den saken är säker, till sist misshandlar de fel son eller våldtar fel dotter, dvs en förälder som skiter i konsekvenserna och avslutar problemet på en gång! En dag ska våra politiker ställas till svars för samhällsutvecklingen, det är jag helt säker på. De ska betala med fängelse och deras egendomar beslagtas.

  2. Spelar ingen roll att hon försökte hjälpa.
    I koranen står att han skall döda de otrogna.
    Tydligt och klart, det är bara våra politiker som inte tror på det.

  3. Den ”eminenta” Fatemeh Khavari föreläser om afghanernas rättigheter i Sverige. Hen har inte tid att upplysa sina landsmän om hur man beter sig när man kommer till ett främmande land – de har inga skyldigheter bara rättigheter (viz. hennes tillrättavisande av en svensk kille på Centralen i Stockholm 2017, ordagrannt: ”Du är ingenting, vi är allt, vi har rätt till allt…” – man bli så förbannad så.
    Varför kan ingen upplysa Khavari att hon är en gäst här i Sverige?

  4. efter 3 år på gymnasiet, så var det ingen som sa att kniv var farlig och om man använder den felaktig så kan någon utsättas för livsfara och avlida och det var ingen som sa det på mitt språk så jag förstod innebörden.
    nej, jag flydde från krig mord och våldtäkter!

  5. Jag skulle vilja påminna om Trafikverkets nollvision. Trafikverket gör åtgärder för ingen ska dö i trafiken på våra vägar.
    Tänk om migrationsverket kunde ha samma vision. Ingen ska behöva dö pga flyktingarna och göra åtgärder därefter.

  6. Varför kan inte Petterssons göra något åt att det är så djävla svårt för några att kommentera !?
    Ett tag sket jag fullständigt i denna blogg och då blev det bättre i en början när jag återupptog det hela .
    Det har INGENTING med att rensa historiken att göra , det vet jag mer än väl .
    Men , men , nu skiter jag i det här för tionde gången .

  7. Detta är helt otroligt !!!!!!!!!!
    Jag kan inte se en ända kommentar ikväll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Nej det går inte .
    Kan någon förklara varför det INTE funkar att kommentera för mig .

    • Jo det funkar faktiskt, just nu har du fem på rad….men du dra ner på utropstecknen är du snäll.

  9. …Undrar om Batikhäxan Hijad-Elin kommer att dyka upp och demonstrera inom en snar framtid….

  10. Läser just på Expressen : Teorin; Hon mördades av elev. Vilket jävla trams det är ju solklart att afganen mördade henne.

  11. Så vad röstar de på i Kil, jaså RÖTT aha välkommen till den fantastiska månkulturen då , lycka till

  12. Massimporten av MENA-vildar ”lönar sig på sikt”! De är ju ”creme de la creme” från MENA-land! Högutbildad med spetskompetens 🤔!
    I ”början blir det en liten utmaning – enligt vår ”Överintelligenta” Rövfen – men sedan så ……….. Wow, de kommer att ”bidra” till BNP……….
    Sjuklövern är ett gäng landsförrädare!!!

  13. Maisam Akbari, från Afghanistan, kom till Sverige för tre år sedan och han går andra året på vård- och omsorgsprogrammet på Tingvallagymnasiet i Karlstad.

    Maisam har bott hemma hos Ingrid Guldbrandsson i Kil sedan i november i fjol och hon blev överväldigad av dagens besked.

    – Det var så överväldigande att jag började gråta, för jag har varit så spänd på det här. Jag har funderat på hur det skulle gå för de här killarna. Så, ja, det var känslosamt.”
    Googla På Ingrids namn så får ni läsa mer om henne, då google tar bort länken.

    • Tack för din länk… Det var ju en tårdrypande berättelse kring en av dessa omtänksamma flitiga ”gymnasieelever”,från öken o. bergslandet Afghanistan !
      Nu fick ju hans hjälpreda tack för sina ansträngningar. Såg att t.o.m. den lokale svartrocken sörjde denna ”hjärtegoda kvinna”…

  14. Blåögdheten bland många Svenskar är häpnadsväckande,
    Det verkar fan precis som att hur många vidrigheter som än
    sker i detta hopplösa land, så fortsätter naiva idioter att tycka
    synd om dessa idioter som ljugit och bedragit hela tiden.

    Att sen kön på gamla människor växer som fan , det berör
    inte dessa välgörare med andras pengar?

  15. Har inte sett någonting om detta i Expressen,AB eller annan media. Varifrån kommer uppgifterna?
    För övrigt är jag så känslokall att jag känner inte sorg . Hon har själv valt vägen.

  16. En död godhetsknarkare och förhoppningsvis en utvisad mördare win win för Svensken.

  17. Han vill hellre sitta i fängelse i Sverige än åka tillbaka till Afghanistan. Beteendet är rationellt men naturligtvis fullständigt psyksjukt på samma gång.

    • Hela den här gruppen är galen, många är knarkare sedan spädbarnsåldern, de langar knark och begår brott här! Hur fan kan vi släppa in dessa, de går i våra skolor i ex KIL och trakasserar våra medborgares barn, kallar våra döttrar för horor, dessa är extremt våldsamma ofta knivbeväpnade. Garanterat att Afghankramaren blev dödad med kniv, hon i KIL.

  18. Ingrid Guldbrandsson accepterade inte att Sverige utvisar Afghaner utan asylskäl. Sverige har politiker och journalister med SVT i spetsen där den ena är mer ryggradslös än den andra, Eric Ullenhag och muppen på Aftonlögnen är två bra exempel. massinvandringen har krossat Sverige, vi ligger i topp när det gäller många våldsbrott, ex våldtäkter. Ett ofattbart lidande för den som drabbas + familjen, mor och far, syskon. SOCIALDEMOKRATERNA hatar Sveriges befolkning och de har 7klövern med sig! Jag hatar Ingrid Guldbrandsson, hon fick vad hon förtjänade, en idiot mindre, nu kan hon inte verka för att fler mördare och kriminella Afghaner får stanna i Sverige! Ruttna i helvetet Ingrid Guldbrandsson!!

    • Det ska vara Eric Ullenhag och Anders Lindberg, en typ av människa som det verkar finnas hur många som helst av! De skiter i verkligheten och kallar alla kritiker för ”rasister” trots att de ser att HELA Sverige, inkl. minsta avkok förvandlats till ett helvete för befolkningen. Se ex på KIL, barn trakasseras och hotas av dessa smutsiga Afghaner som inte beter sig normalt utan hotar barnen med våldtäkt och misshandel! Sveriges befolkning är helt förlorat, det saknas GENER för sunt förnuft och självförsvar. De ansvariga politikerna för situationen borde dingla från en lyktstolpe!

  19. Verkligheten är obegriplig för alltför många. Politiker och media har ett jävla ansvar för detta, men kommer aldrig att behöva stå till svars…(utom möjligen på domedagen)…

  20. Tragisk händelse, i det som av vissa betecknas som det trygga Sverige.

    Ett ”öppet hjärta” har slutat slå. På ett vidrigt och fruktansvärt sätt.

  21. Otack är världens lön brukar det ju heta. Man kan ju säga att det är självförvållat kanske kan tjäna som en varning till andra sk godhetsknarkare.

Kommentera