SD ville stoppa bidrag till muslimskt studieförbund – de andra partierna sa ja

ISLAM. Sverigedemokraterna i Helsingborg är det enda partiet som ville stoppa att staden betalar ut 400.000 kronor till det så kallade studieförbundet Ibn Rushd som har kopplingar till Muslimska Brödraskapet och specialiserat sig på att lura till sig bidrag.

 Läs om Ibn Rushd på bloggen…

Twitter

-Pettersson tycker inte att en enda muslimsk förening, församling, friskola eller någon annan organisation ska ha en enda krona i bidrag för islam är inte kompatibelt med demokrati…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “SD ville stoppa bidrag till muslimskt studieförbund – de andra partierna sa ja

  1. Det ryggradslösa jamsandet med obegripliga föreningsstöd till Islam fortsätter. Det betalas ut av pk-falanger utan ansvar eller omtanke för svenska skattebetalare. Hur är det möjligt att det finns väljare? Är det pga. valfusk? SD är enda partierna, som vill få rättvisa. Ansvariga politiker måste sluta med bidrag, som arbetar emot svensk demokrati.

  2. Varför sker det ingen gränsdragning vad som är icke och godkända musl. föreningar? allt tyck ju vara ok, och alla jamsar med med ryggdunk och rödvin…… fyfaan

  3. Va, bara 400 kkr? Det är inte ens vad ett kvarts ägg till pensionärerna kostar. Ge dom 800 kkr så avstår nog pensionärna helt, av ägg…

  4. Ofattbart att staten ger pengar till dessa muslimska organisationer när det hela tiden snackas om värdegrund och det hela tiden avslöjas vad dessa organisationer sysslar med bakom kulisserna. Fullständigt ofattbart!!!!

  5. Men dom andra Feg partierna har rättat in sig i ledet,,
    och tror allt gott om alla utom ifall dom är Svenskar
    har inte dessa såskoppar läst något om vad den
    organisationen står för hos Ledarsidorna.Se??

    Sen ska vi heller inte glömma vilka oerhörda summor
    som Allmänna Arvsfonden vräker ut över liknande
    organisationer

  6. 400 000. pengar staten rånade av mig i fjol i form av ”restskatt”. När jag lät en expert kolla hade staten ingen rätt till mina pengar, ändå skickar de inte tillbaka de.

Kommentera