Så kallad rasism på nätet är värre brott än allt annat enligt Expressen och andra PK-medier

POLITIK. Patrik Markström, 52, driver Facebookgruppen ”Stå upp för Sverige”. Där har användare kunnat skriva fritt, bland annat: ”Dom är ju mer apor än människor.” Nu döms 52-åringen till villkorlig dom och böter – för att inte ha raderat rasistiska kommentarer som andra skrivit. 

-Pettersson undrar om Expressen i fortsättningen kommer att hänga ut alla som döms till villkorlig dom med namn och bild trots pressens etniska regler: ” Överväg noga publicitet som kan kränka privatlivets helgd. Avstå från sådan publicitet om inte ett uppenbart allmänintresse kräver offentlig belysning”.

 

Enligt Expressen är det värre att kalla invandrare apor än våldtäkt av barn, rån, misshandel, mord, terrorism osv. Det PK-media kallar rasism är tydligen det värsta brottet man kan begå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

12 thoughts on “Så kallad rasism på nätet är värre brott än allt annat enligt Expressen och andra PK-medier

  1. Expressen har väl inte varit i Kil, EXPRESSEN VET KANSKE
    INTE OM ATT DET LIGGER I SVERIGE. Jag föreslår att ni skickar dit någon av era fega Journalistkopior med fotograf, och
    återkommer med reportage över vad människorna har fått
    utstå. Själv tror jag att Apor beter sig mycket bättre än dessa
    kräk.

  2. Det finns alltid en och annan dåre som kan skriva vad som helst.
    Yttrandefriheten måste tåla det.
    Om inte så är det något mycket mycket mycket sjukt.
    Sen begriper jag inte logiken med nån ska straffas för nåt nån annan skriver…. så jo nåt är väldigt sjukt i sverige.

  3. allt är så märkligt!!
    så fort en flykting eller en PK idiot skriker rasism så är det så, staten skriker detsamma i samma stund.
    men vi om vänder oss och säjer vad fan är det som invaderar vårt samhälle, hucklor, sjuk kvinnovärdering med islam, betalda ersättningar för handskakningar, brott som drabbar den inhemska befolkningen, våldtäkter, barnövergrepp skjutningar ja listan räcker inte till över vad som drabbar oss
    här skall vi ge bort och betala för deras boende och det finns ingen plats över varken oss eller våra ungdommar, var ska de bo när de studerar på annnan ort????
    hur i helvete tänker staten?
    då får VI inget säga, då är det inte rasism, så fort vi yttrar oss ÄR det helt plötsligt rasism.
    hur kan en sådan här situation bara uppstå i detta land. där vi nu är förtryckta av både stat och islam att inte ens få uttrycka våra ord över det som sker
    av alla länder så tror man att Sverige skulle vara ett nyktert land som satte stopp för sån här skit, man vågar inte stå upp för varken landet eller våra traditioner.

  4. Den här domen öppnar upp oväntade möjligheter. Nazistiska tecken och slagord är förbjudna. Om man t.ex. filmar Annie Lööf när hon ser nazistiska slagord eller tecken och hon inte tar bort dem, så kan hon dömas. Hon är ansvarig för politiken i Sverige genom januariöverenskommelsen och hon ser förbjudna politiska slagord utan att ta bort dem och är då skyldig.

  5. Fjärranösternred kan nu göra en insats genom att regga Petterssonsblogg.com och driva den från utlandet. Pettersson kan fortsätta skriva sina alster men under pseudonym.

    WordPress ger aldrig ut info till svenska polisen om det inte bryter mot amerikansk och svensk lag så där sitter Pettersson säker i båten.

    Vi får inte låta detta förminska oss. Res på er, ge igen med ännu mer krut!

    Det är vårt land och dess framtid som står på spel och inget i vårat liv har varit viktigare att slåss för. INGET!

  6. Mycket anmärkningsvärt att man kan bli dömd för något NÅGON ANNAN skrivit.
    Kan inte tolkas som annat än ett allmänt hot till ALLA ”att nu jäklar ser ni till att tysta varandra! Annars kan DU straffas i stället!”
    Ingen ska våga opponera sig mot makteliten.

Kommentera