En politisk dom till?

INSÄNDARE Malmö 26 – 2 – 2019

Det är mycket möjligt att den näste som kommer att bli dömd på liknande sätt är undertecknad eftersom jag i förrgår , 24 – 6 , satt i ett 1,5 timmars polisförhör nere på Malmö polisstation. Anledningen i korthet till detta förhör var att jag kommenterade en dom som avkunnades i Norrköpings tingsrätt i höstas.

Målet rörde en 27 – årig etiopier som blev dömd till fängelsestraff för att ha sexuellt ofredat en kvinnlig medarbetare som han drog in i ett skafferi på den restaurang där båda jobbade. Händelsen rubricerades som våldtäkt . Etiopiern dömdes också att betala ett skadestånd på 150.000 kr till kvinnan.

Åklagaren i målet yrkade på utvisning efter avtjänat straff vilket dock tingsrätten inte dömde till.

På ren svenska blev jag heligt förbannad över att tingsrätten gick emot åklagarens yrkande om utvisning och jag tillskrev den kvinnliga domaren följande mejl som bestod av en enda menig som följer här nedan: ”Får väl hoppas att även du någon gång i framtiden får njuta av en liknande mångkulturell samvaro som kvinnan i skafferiet fick göra.”

M V H, Sandor Herold, Malmö

Ovanstående rad föranledde då att jag satt i polisförhör i 1,5 timme samt att man lagt ner ett säkerligen gediget arbete med att undersöka mitt tidigare förflutna eftersom jag i dom papper jag fick ta del av framgick att jag bl a deltagit i TV inslag angående tidigare mejl jag tillsänt politiker .

Det är häpnadsväckande vilka resurser man tydligen har tillgång till från myndigheternas sida när det gäller att försöka sätta dit personer som inte har en PK uppfattning om den rådande invandringspolitiken medans man som jag i nyheterna i morse hörde att man inte har gjort någonting i fallet med månmiljonfifflet när det gäller tandläkarkliniken 24 Karat i Sävsjö från polisen sida ännu. Man uppgav att man sökt att få kontakt med dom ansvariga för kliniken men inte kunnat nå dom. Nej , tacka fan för det , det mångkulturella gänget befinner sig säkerligen sedan länge i sitt forna hemland därifrån man flytt för sina liv och sitter och räknar miljonerna och asgarvar.

Mig var det dock inga problem att få tag i. Redan samma dag jag fick samtalet från polisen så var jag på plats för förhör. Och lika säkert och snabbt blir det att få in det eventuella bötesbeloppet för det hemska brott jag gjort mig skyldig till efter en eventuell rättegång.

Oavsett vilket så önskar jag faktiskt att det blir rättegång av detta. Denna gång kommer det dock inte att stå någon stackars livrädd kvinnlig pensionär inför skranket utan något helt annat . Och givetvis så kommer jag att överklaga upp till högsta instans vid en fällande dom. Det här förbannade apspelet skall kosta svenska staten!

Vid förfrågan på om jag hade någon önskan om advokat så svarade jag att jag ville ha Leif Silbersky. Inte för att jag behöver någon advokat, jag tror nog att jag kan tala för mig själv så det blir lättförtjänta pengar oavsett vem det blir.

Skulle dock inte förvåna mig om jag förvägras advokat på statens bekostnad. Anledningen kan ju vara den att alla är upptagna med att företräda alla våra nysvenskar som nu i allt större omfattning återigen väller in i landet och som behöver hjälp med att intyga att sagorna dom berättar är sanna.

Dock är det helt klart att myndigheterna nu gör allt för att sätta stopp för likasinnade som jag och andra. Desperationen märks allt mer och när man som i TV igår kallade in pajasen Alhem som ju naturligtvis kommenterade Face gruppen ”Stå upp för Sverige ” efter beställning från PK – maffian på rikstelevisionen.

Återkommer med uppgifter om tid och plats för en eventuell rättegång. Redan nu kan jag utlova underhållning av högsta kvalité samt det bästa av allt, det är helt gratis.

Sandor Herold, eventuellt blivande grov kriminell invandrare

20 thoughts on “En politisk dom till?

  1. Patrik Lundberg, för upplysning, Peter Lundgren har ju i alla
    fall tillstått sina så kallade brott, man kunde ju önska att
    du även kunde göra det med dina?

  2. Och Polisen var inte ens ”förtegen” om ditt ”grova brott”??
    Det var nog för att du är etablerad Svensk!

    Ja så går det till i P K landet Sverige, det värsta man kan
    göra är att ha en åsikt om sjukdomstillstånd?

  3. Till er som skriver och kommenterar! Av hänsyn till bloggen håller vi en låg profil, det blir ändå lätt HMF så fort vi kommer in på signalement och vilka som gjort ditten och datten! Skaffa VPN så du skyddar IP adressen. Skulle ni bli kallade till förhör så behöver man inte uttala sig, man behöööver inte svara på några frågor! Man kan göra som det kriminella slöddret Stefan Löven släpper in i Sverige dvs TIGA, FÖRNEKA BROTT MEN INTE UTTALA SIG VIDARE! Så fort man öppnar munnen och svarar på frågor kan man lätt försäga sig! Vi lever för satan i en DEMOKRATI och har rätt att skriva om de samhällsproblem vi ser…..Men håll truten i ev. polisförhör, förneka brott, svara ”inga kommentarer” på alla frågor som tom det kriminella slödder 7klövern släpper in fattar….Ett tips i all välmening!

    • Tillägg: Självklart kommer jag att ställa upp med några hundringar till Sandor Herold för att täcka eventuella böter och advokatkostnader!!! Jag tror vi är många som genom åren uppskattat Sandor Herolds inlägg i invandringsdebatten. Nu ska vi tillsammans hjälpa Sandor Herold om detta går till rättegång!!

  4. Heja SANDOR!!!!!!!!! Kunde stefan L. bli statsminister,,,,SÅ kan verkligen du SANDOR bli det!!!!!!!! STOR KRAM TILL SANDOR!!!!!!!!!

  5. Leif Silbersky som advokat? Skall du begå harikiri. Vad har han egentligen vunnit, förutom tiden i media?
    Valet av advokat ligger i lukten, prata med dom och luktar de alkohol (brännvinsadvokater), välj någon annan….

    • Det var en känd Malmöit som hade Silbersky i Tingsrätten. Valde på namnet och hade säkert råd att betala ”extra”. Förlorade. Blev förbannad på Silberskys ointresse och usla arbete. Bytte advokat och vann solklart i Hovrätten.

    • Läste om Silbersky att han kan varken läsa eller skriva. Hur kan har vara kriminolog, när han inte ens kan läsa rapporter?
      Han skrev öppet om att han fick en bra tjänst med hjälp av några som hade makt!

  6. Sandor:
    I den mån Stenbock kan bistå dig i rätten,får du gärna höra av dig !!
    Vi är många hos Pettersson,som ställer upp för dig !
    Men det vet du redan.

  7. Tule vad har vi svenskar gjort mot er ” svartskallar ” som gör att ni måste hålla ihop mot oss svenskar? Är det för att ni får bidrag och bostäder eller vadå? Svara gärna på min fråga.

  8. Denna önskan om ödets rättvisa delas troligen av minst en miljon Svenskar! En önskan från ett ockuperat förtryckt folk med mentalt sjuka Landsförrädare vid makten!
    Man tänker spontant på den form av ockupationsjuridik som användes av Nazityskland eller Sovjetunionen för skrämma befolkningen i de ockuperade områdena.
    En kriminalisering av empati med brottsoffer med ”fel” rastillhörighet, religion eller partibok och den självklara upprördheten över gärningsmän med ”Herrefolk-status” i allt från total frånvaro av flyktingskäl till bidrag för flera id till noll i straff för mycket grova brott !
    De Landsförrädiska Svenska Åklagarna får historiens krigsförbrytare att blekna!
    De är regeringens yrkeskriminella som tillåts hota och skrämma vittnen!
    Samma människor kan utan problem hjälpa en överbevisad import-kriminell som begått mycket grova brott mot oskyldiga till ett ”straff” på några få procent av minstraffet enligt Svensk Lag!
    Svenska Åklagare är en kriminell cancerform som varje dag ger bekräftelse åt de importerade yrkeskriminella som ”Herrefolk”!
    En HMF-lag som kan ge fängelse åt precis vem som helst med ”fel” Svenska rastillhörighet för precis vad som helst!
    Om inte Svenska Åklagarna gallrats ut för sin beundran av världens mest korrupta diktaturer och förtryckar-regimer, så utgår helt klart mutor o diverse ekonomiska belöningar till dem för att fängsla och bötfälla skötsamma människor med empati !
    Varför ska vi ha ett Försvar när fienden med mest oskyldigt blod på händerna styr över Sveriges Domstolar??
    Syftet med ”HMF” är att skapa en efterbliven kriminell bananrepublik där alla är rädda för att prata sanning!

  9. Borde inte vara olagligt att önska en annan person olycka. Speciellt inte en domare, de borde tåla mer än så här.

  10. Om man klickar på femte stjärnan ”mycket bra” i detta inlägg, blir man även då instämd till tinget, efter att de letat reda på IP-adressen för klicket?

  11. Det var väl inte genomtänkt det du skrev Sandor, men helt förståeligt. Att det ska rendera polisförhör och stora kostnader för staten verkar onödigt för hon hade kunnat slänga ditt meddelande och gått vidare.
    Förmodar att hon är någon sorts metoo-individ tillika miljöpartist och gillar jäntungen Greta alltså en Domare som borde ha annan sysselsättning än att fördärva goda slantar på lappri!

Kommentera