Danska polisen: Skjutna männen är svenskar

BROTTSLIGHET. Polisens inledande undersökningar efter tisdagens dödsskjutning utanför Köpenhamn pekar på att offren var två unga svenska män, skriver danska polisen i ett pressmeddelande. Männen är ännu inte identifierade.

Screenshot_20190626-131546_Expressen.jpg

Det var på tisdagseftermiddagen som de två männen sköts ihjäl i Herlev utanför Köpenhamn. De satt i en svenskregistrerad bil som blev beskjuten ett tiotal gånger med pistol och automatvapen.

-Pettersson kan garantera att den danska polisen och Expressen har fel. De mördade är garanterat inte svenskar, möjligen ”svenskar”…

24 thoughts on “Danska polisen: Skjutna männen är svenskar

  1. Hur svårt är det att skriva ”svenskar”? Hade de varit svenskar hade bilder, släktingar, MC-tillhörighet, moppegäng varit på förstasidorna!

  2. l
    lunga puckar…faller några ifrån,
    bjussar Fjollträskbornas Prutt-
    regering in 100-dub.me avskum
    från andra oroshärdar…vars re-
    geringar de försett med vapen

  3. Pressen och SVT backar upp Stefan Löven och SOCIALDEMOKRATERNA! Tillsammans mörkar man konsekvenserna av en ohyggligt negativ massinvandring av araber/afghaner och i det här fallet två mörkhyade eller negrer!
    De och deras gelikar borde skickas ut men då måste vi byta ut ”Integrationsverket” mot ett…..-”ÅTERVANDRINGSVERK”…..! Om de är 2:a generationens slödder spelar ingen roll, de ska tillbaka till ursprungslandet, de behövs definitivt inte i Sverige!
    Detta är våldsamma kriminella med våldsamma framtidsutsikter, beredda att göra vad som helst för pengar. Detta handlar om kriminella aktiviteter i botten : SMUGGLING AV KNARK OCH VAPEN! TACKA EU!!!

    • Nu är två borta/döda och det ska vi vara glada för! TYVÄRR står 100,000 tals nya kriminella beredda att skada oss, de är insläppta i Sverige utan pass och ID. Tacka 7klövern och EU!!

  4. Allt är naturligtvis Trumps fel han hade väl bjudit in dem och glömt att dom skulle ha skydd och eskort eller ..??

  5. Off topic: Hade en kompis som ägde ett solarium och han hade en afrikansk kompis som brukade besöka solariumet och en gång så kom han ut därifrån och sa: satan vilka effektiva rör! 🙂

  6. Den svenska katastrofen spiller över in i Danmark. Undrar hur länge det dröjer innan Danmark är tvunget att inför total gränskontroll med bommar på bron.

    • Nej,nej ossie…
      I detta fall var dessa ”svenskar” från bekanta Rinkeby. Skall t.o.m. vara en ledare för gangstergruppen ”Shottaz”,låter ju inte precis som i Sörgården !
      Två mindre i PRIDE-paraden…

  7. Den adekvata benämningen torde vara: ”personer folkbokförda i Sverige”

  8. ”Svensk polis inkopplad”. Nu ska vi få se på annat. Buset darrar av skräck. Eller så skrattar dom på sig.

  9. Jag känner mig kränkt som svensk man när dom blandar ihop sånt avskräde med mej. Jävla slaskmedia som skitar ner oss riktiga svenskar. Dom är inte svenskar dom är muslimjävlar.

  10. Alltid ”svenskar” inblandade 95 % av all skit som händer i världen.
    Jävla skumt folk dom där ”svenskarna”……

    • Just det.Svenskar som var stolta och uppskattade över hela världen har blivit ett avskum . Vad hände?
      Våra politiker har dragit skam över hela landet.

Kommentera