Två syrier häktade misstänkta för mordförsök i Ronneby


BROTTSLIGHET. Vid 13-tiden på midsommarafton blev en man i 20-årsåldern misshandlad i Ronneby. Polisen kunde senare gripa två unga män misstänkta för brottet, som skedde utomhus. När polis och ambulans anlände till platsen hittade de den skadade mannen. Han hade misstänkta skärskador och fördes till sjukhus.

– Patrullen har hållit förhör med honom. Jag har inte hört att det ska röra sig om livshotande skador, säger Katarina Rusin, pressinformatör hos polisen.

I anslutning till platsen kunde polisen gripa två män i 20-årsåldern. Båda är nu misstänkta för mordförsök.

– Båda har hörts och har nu anhållits. Fler förhör kommer att hållas och det kommer även genomföras dörrknackning i närområdet kring den förmodade brottsplatsen, säger Katarina Rusin.

-Petterrsson säger att männen nu har häktats misstänkta för mordförsök och båda är syriska medborgare med tolkbehov på arabiska…

Låt proffsen ta hand om sina egna…

Om den före detta idyllen Ronneby på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Två syrier häktade misstänkta för mordförsök i Ronneby

  • Brasklappen

    (S)taten skiter i att kontrollera pass eller ID, – följaktligen vet staten Sverige ingenting om dessa 100.000-tals araber som passerat in i riket och sökt asyl! Socialdemokraterna och deras vindflöjlar har hela ANSVARET och SKULDEN för alla grova brott dessa tickande bomber begår mot svenska befolkningen. 82% har beställt detta, -18% ville ha en mer ansvarsfull invandringspolitik, tom några röstade på ett parti som vill ha ett ÅTERVANDRINGSVERK! Varje stat med ett sunt förhållningssätt till detta släpper inte in folk utan pass och ID, i ex. Australien är det ett brott att komma och försöka ta sig in i landet utan att kunna identifiera sig! Till flathetens land eller Costa Gratis kommer man eftersom politikerfrälset gett signaler om att alla är välkomna! Nu senast är det en kriminell våldsbejakande islamist och IS anhängare från Ryssland som svenska staten vägrar skicka tillbaka!!! SÅKLART DE KRIMINELLA KOMPISARNA NU VET DETTA – HÄR UTVISAS INGEN! Vi måste ändra på detta och tillsammans se till att vi får politiker värda namnet och som värnar sitt eget folk och skickar ut kriminellt avskum!!

    Gilla

  • Tony

    Behöver inte Syrien byggas upp? i så fall åk hem!

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: