Thailändsk våldtäktsman överföll 13-åring: ”Hotade döda henne”


BROTTSLIGHET. Den 13-åriga flickan var på väg till skolan. Då slog den maskerade våldtäktsmannen till. Han slet in flickan i ett skogsparti och våldtog henne flera gånger. Nu åtalas en 22-årig man för grov våldtäkt mot barn.

Expressen hjälper till med en pixelskalle från Thailand

Chalermkiat Phimjong, 22, har erkänt våldtäkt mot barn och har genom sin advokat låtit meddela att han är ångerfull och vill be flickan om ursäkt. Han nekar dock till rubriceringen grov våldtäkt mot barn.

Phimjong kom till Sverige från Thailand 2004 men har inte lyckats etablera sig i samhället. I stället har han ”fört en vagabonderande tillvaro kantad av missbruk och kriminalitet”, står i utredningen.

Kvällen innan överfallet mot skolflickan hade mannen varit på grillfest. Där hade han, enligt egen utsago, ”intagit stora mängder narkotika.”

Polisen

TIDIGARE 2019-04-30. Thailändare gripen för våldtäkt mot minderårig flicka i Huddinge

BROTTSLIGHET. En man, född 1997, har anhållits och begärts häktad misstänks för grov våldtäkt utomhus mot en minderårig flicka i Huddinge kommun söder om Stockholm, skriver flera medier. Våldtäkten ska ha ägt rum i torsdags och mannen har varit efterlyst i sin frånvaro. Han kunde gripas under söndagen efter tips från allmänheten.

Chalermkiat Phimjong, medborgare i Thailand, är sedan tidigare dömd flera gånger, däribland för narkotikabrott, grova våldsbrott och sexualbrott. Han har exempelvis misshandlat en gravid kvinna med ett metallrör samt onanerat utanför en skola.

Mannen har tidigare genomgått en rättspsykiatrisk undersökning, men utan att bedömas lida av någon allvarlig psykisk störning. Han ska nu genomgå en ny rättspsykiatrisk undersökning.

Herr Phimjong dömdes för rån 2014, men utvisades inte. Han har kostat samhället enorma summor, är dömd vid Stockholms, Södertörns och Uppsala Tingsrätt. Den biologiska pappan bor i Thailand. Han har gått i skola för barn med särskilda behov, bott på Lövsta och Hassela Vänge. Chalermkiat är ett levande bevis på ett misslyckat samhälle.

-Pettersson undrar varför denna person går lös i Sverige??? Fast thailändare i dessa sammanhang är väldigt ovanligt,

TIDIGARE 2019-04-25. Minderårig flicka utsatt för våldtäkt utomhus

BROTTSLIGHET. En minderårig flicka överfölls och våldtogs i Länna, Huddinge kommun söder om Stockholm på torsdagsmorgonen. Polisen söker efter en misstänkt gärningsman i området. Larmet kom in klockan 07.35 efter att ett vittne hört skrik, uppger polisen

Det verkar farligt att gå i skolan, flickan var på väg till sin skola när våldtäkten skedde, de som klarar sig från våldtäkt riskerar att bli rånade på vägen hem, det nya Sverige är spännande…

Bagdad-Bob…

-Pettersson hittar inget signalement…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Thailändsk våldtäktsman överföll 13-åring: ”Hotade döda henne”

 • Kenth Andersson

  Jasså parasiten är ångerfull ?
  Hur mår flickan som fått hela livet förstört ?
  Ingen som vet ?
  Nej brottsoffer är ju inget värda i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.

  Gilla

 • robbcos

  typisk thai kille, de som jobbar i Thailand är kvinnor och utbildade män, outbildade drägg håller på så här i Thailand. någon skrev att han kan inte vara buddhist för de är så fredliga, fniss fniss, välkommen till Thailand.

  Gilla

 • Anders Karlsson

  Inte gjort ett handtag sedan 2004 och våldtäkt? Är du säker på att det är en Thailändare? Låter snarare som en riksdagspolitiker.

  Gilla

 • Stenbock

  Hur skall Sydsvenskan och deras skribent Helena Rees förklara detta för sina godtrogna läsare,,,,Utan att avslöja att det dessutom var en lyckosökare,som aldrig gjort ett ärligt handtag sedan sin ankomst 2004.

  Gilla

 • Brasklappen

  En 13 årig flicka blir överfallen brutalt och våldtagen på väg till skolan! Svårt att ta in, svårt att förstå, svårt att fatta att de ansvariga, ex Socialdemokraterna & Ullenhag/Aftonlögnen/SVT blundar och verkar för denna ONDSKA……! (S)atan ler i helvetet och Stefan Löven vill bara prata om ”rasisterna” i SD…..
  STACKARS FLICKA….-ett ofattbart lidande för flickan och hennes familj! Den här killen borde utvisats för länge sedan, redan vid det första brottet han begick i vårt land, då skulle han sparkats ut, dit han kommer ifrån utan pardon!
  Nu blir han säkert kvar här, våra politiker och myndigheter ÄLSKAR grova utländska kriminella….!
  Bort med lagen om hets mot folkgrupp!!!

  Gilla

  • Brasklappen

   Tillägg: OM killen utvisats vid första brottet som de gör i andra länder med utlänningar som inte sköter sig, då hade den 13 åriga flickan aldrig blivit våldtagen! Det hade varit bra SIGNALPOLITIK…..Locka inte hit fler nu politiker, ni kommer att hållas ansvariga en dag….

   Gilla

 • Cirkusen fortsätter.

  Är garanterat ingen buddhist, då buddhister stävar efter harmoni, glädje, förstånd och ansvar…. lutar mer åt 🐭 + lim.

  Gilla

 • age

  Tyvärr finns det ”avvikande individer” även i Thailand!

  Thailand, – vårt broderland – är annars ett genuint vänligt land!

  => acceptera avvikelser!

  Gilla

 • Brasklappen

  Tacka muppen på bilden och det parti SOCIALDEMOKRATERNA hen representerar! ”Alla är lika värda” skriker Stefan när SD kräver att kriminella ska utvisas….! Då heter det att SD är ”nazister” och ”rasister” fast rimliga krav på invandrare inte har med detta att göra! SOCIALDEMOKRATERN samarbetade med Adolf Hitler och stämplade ett J i passet på judarna! SKÄMS STEFAN Å DITT PARTIS VÄGNAR!! När 82% fattar att det är varje regerings plikt att utvisa kriminella kan vi få en förändring! Ut med denna thailändare, tillbaka till Thailand! Vi ska inte ha sådana här typer i Sverige! Nu tror jag denna thai är ett undantag, de flesta thai gör inte sådant här! UT MED KRIMINELLA PARASITER FRÅN SVERIGE!!!

  Gilla

 • NT

  Varför har den här idioten inte utvisats?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: